Krups Consultants Düsseldorf branding en website

Krups Consultants Düsseldorf - Rene Verkaart)

Krups Consultants is een consultancy bureau gevestigd in Düsseldorf, Duitsland. Al sinds 1991 inspireren en ondersteunen ze een generatie vooruitstrevende ondernemers bij het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen die economie, ecologie en sociale verantwoordelijkheid combineren tot een nieuw economisch ethos. Design agency Stoere Binken Design ontwerpt de branding en maatwerk website die naadloos aansluit bij hun ambitie en onderscheidende aanpak.

Creative Director

Krups Consultants geschiedenis en story

Krups Consultants is een stichting van de voormalige co-partner en directeur van Robert Krups huishoudelijke apparaten en zijn managementteam. Tijdens deze ondernemersactiviteit heeft Krups Consultants bijzondere ervaring opgedaan en hebben zij zich de afgelopen 30 jaar doorontwikkeld tot zelfstandig consultancy bureau in het kenmerkende witte Gehry-gebouw in de MedienHafen Düsseldorf.

De oorspronkelijke focus van Krups was de algemene verbetering van de levensomstandigheden van de samenleving. Daarbij hoort een positieve ondernemerservaring in een familiebedrijf met een duurzame focus.

Deze ‘Solid as a rock’ advertentie markeert het begin van Krups Consultants’ zelfstandigheid.

Consultants Düsseldorf Solid as a rock - Rene Verkaart)

Compromisloos bereiken we onze ambitieuze doelen

We ondersteunen een generatie vooruitstrevende ondernemers en bestuursleden bij het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen die economie, ecologie en sociale verantwoordelijkheid combineren tot een nieuw economisch ethos.
We creëren nieuwe structuren door inspiratie, empowerment en het orkestreren van veranderingen binnen organisaties.
We zien onszelf als ervaren ‘vragenstellers’, ‘breinopeners’ en ‘moedige stoorders’. We zijn compromisloos als het gaat om het bereiken van ambitieuze doelen.

Rainer Meyer -
Directeur Krups Consultants

Webdesign met ambitie en energie

De nieuwe maatwerk website van Krups Consultants is ambitieus, vol energie en onderscheidend in de consultancy markt. Directeur Rainer Meyer ziet Krups Consultants eerder als maatgevend ‘boutique consultancy bureau’ uit Düsseldorf. Hij is van mening dat atypisch denken vooruitgang stimuleert. Krups creëert een ondersteunende, flexibele en informatieve omgeving om gedurfde beslissingen te nemen.

Ons webdesign visualiseert dit. Door gewaagde kleuren, metaforische afbeeldingen en scherpe teksten creëert ons webdesign een aantrekkingskracht die Krups Consultants helpt hun klanten te bereiken. Ze willen veranderingen brengen en daarom moeten ze zelf anders zijn. De Customer Journey van de website is hiervoor op maat ontwikkeld.

Medienhafen Düsseldorf Gehry - Rene Verkaart)

Responsive webdesign met sterke kernwaarden

De kernwaarden van Krups Consultants worden op de website op bepaalde plekken naar voren gehaald. ‘Moed’, ‘Altijd Nieuwsgierig’ en ‘Persoonlijk Verantwoordelijk’ zijn in het responsive design prominent zichtbaar. Door opvallende HTML effecten zijn ze beter zichtbaar en activeren ze de bezoekers. Deze onderscheidende strategie is onderdeel van de Customer Journey die we voor de Krups website ontwikkeld hebben.

balloon_corner

Wil jij ook het universum van jouw doelgroep veranderen?

Design agency Stoere Binken Design is specialist in Customer Journeys, maatwerk websites en brand designs die je klanten verrassen en overtuigen. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.


Consultants Düsseldorf schoenen - Rene Verkaart)