Juwelier Leon Martens website

Juwelier Leon Martens - Fine Jewellery and Watches - Rene Verkaart)

Vakmanschap, gevoel voor vorm en stijl en een hoogwaardige kwaliteit, dát is Juwelier Leon Martens, één van de beste juweliers van Nederland. Juwelier Martens heeft tijdens hun bureau oriëntatie fase designbureau Stoere Binken Design gevraagd deel te nemen aan de pitch voor hun nieuwe maatwerk website. Onze uitdaging is om voor een klant met zo’n hoogwaardig merkimago een nieuwe website te ontwerpen die de historie en reputatie respecteert en eer aan doet.

Creative Director

Juwelier Leon Martens – Fine Jewellers and Watches in zwart-wit

Onze oplossing voor de nieuwe Juwelier Leon Martens website is het zwart-wit thema. Deze bouwt voort op de brochures die Martens jaarlijks uitgeeft. Zwart voor de heren, wit voor de dames. Een zeer sterk concept voor ons webdesign Limburg.
Een groot deel van onze aandacht gaat altijd naar de consistentie van de huisstijl, voor ons de sleutel tot succes. Een consistent doorgevoerde huisstijl oogt geloofwaardig, betrouwbaar en zal uiteindelijk succesvoller zijn.

Fine Jewellery and Watches - Rene Verkaart)

Elegant en tijdloos webdesign

Juwelier Martens verkoopt luxe producten van merken waaronder Rolex, Patek Philippe, A. Lange & Söhne, Cartier, Pomellato en Chopard. Deze juwelen en horloges verdienen een elegante en tijdloze presentatie. De doelgroep (her)kent topkwaliteit en verwacht dit ook van de website van Juwelier Leon Martens.

Leon Martens Chopard wit

De maatwerk website die we hebben ontworpen is daarom zowel qua design als techniek state-of-the-art. Een elegante en stijlvolle vormgeving, een intuïtieve navigatie, en verfijnde HTML5 en CSS3 web technieken maken de bezoekerservaring en merkbeleving optimaal. Alles sluit aan bij de merkwaarden van de familie Martens; hoogwaardig, betrouwbaar, elegant en tijdloos.

Beste juweliers in Europa

Door de overname van Schaap en Citroen in 2009 katapulteerden ze zich in de top van de beste juweliers in Europa.


Webdesign

Stoere app voor juwelier Leon Martens – Fine Jewellers and Watches

Een web app is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vrijwel iedereen heeft zijn smartphone altijd bij zich en gebruikt deze om te communiceren. Wij hebben daarom in de ontwerpfase al rekening gehouden met de weergave op mobiele apparaten. Ons responsive design concept maakt dit perfect mogelijk.

40 jaar innige band families Chopard en Leon Martens

Juwelier Leon Martens bestond al sinds 1907, maar met de komst van het wereldmerk Chopard in 1904 maakte het Maastrichtse familiebedrijf echt de sprong naar de top. Na Chopard volgden vele andere grote namen zoals Patek Philippe, Rolex, Breguet, Jaeger-LeCoultre, IWC, Hublot en vele andere.

De innige band met het Zwitserse familiebedrijf Chopard werd gevierd met een stijlvol feest op Château St. Gerlach.

Bron: Chapeau Magazine

Hoogwaardig nieuws direct in je mailbox

Mogen wij je inspireren met meer stoere project cases en informatieve blogs? Meld je dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief. Je e-mailadres is bij ons in veilige handen. Wij spammen nooit en we versturen alleen nieuwsbrieven als we werkelijk iets spannends aan jou te melden hebben.


Privacybeleid