Veelgestelde vragen aan Stoere Binken Design

Creative Director

Hoewel we al sinds 1995 bestaan krijgen we nog steeds dezelfde veelgestelde vragen van zowel vaste- als potentiële klanten. Dat begrijpen we heel goed, want ons vakgebied is zeer technisch en wordt razendsnel complexer. Op deze pagina vind je de meest voorkomende FAQ’s over ontwerpbureau Stoere Binken Design.

Design

Werken jullie ook met WordPress themes?

Voor sommige klanten hebben we wel eens een theme ingericht, maar dat zijn uitzonderingen. In de regel maken we maatwerk websites.

Stoere Binken Design biedt geen garantie, service, onderhoud en ontwikkeling op WordPress themes.
Lees ons blog als je wilt weten wat de voor- en nadelen zijn en waarom wij geen verantwoording nemen voor themes.

Welke software gebruiken jullie?

Voor print media en beeldbewerking gebruiken wij zowel de Adobe apps als Affinity Photo, Affinity Designer, Affinity Publisher. Dit zijn equivalenten van de Adobe programma’s.

Voor webdesign gebruiken wij Sketch.

Zakelijk

Krijg ik de bronbestanden van de uitingen die jullie voor mij gemaakt hebben?

Sorry, wij geven nooit open bestanden weg. Hierin zit jarenlange ervaring, kennis, onderzoek, onze werkwijze en veel uren. Dit zijn waardevolle bestanden die de studio niet verlaten. Meer hierover vind je in Artikel 14 van onze Algemene Voorwaarden.

Wij staan er wel voor open om bronbestanden af te kopen. Neem contact op voor meer info.

Houden jullie mijn oude werkbestanden up to date?

Wij maken een backup van alle werkbestanden als het project afgerond is. Daarna houden wij deze niet meer up to date. De grafische software ontwikkelt zich zo snel dat het onrealistisch is om gearchiveerde en inactieve projecten up to date te houden. Dit doen we uitsluitend voor actieve klanten!

Maar niet getreurd; Als jouw werkbestanden niet meer met de huidige software geopend kunnen worden, dan kunnen wij tegen meerkosten een nieuwe versie maken die we voor jouw project kunnen gebruiken.

Bewaren jullie de werkbestanden die jullie voor mij gemaakt hebben?

Wij bewaren al ons werk voor 5 jaar op solide backup schijven en in de cloud. Jullie kunnen altijd een drukklare PDF bij ons opvragen voor jullie eigen archief.

Meer hierover vind je in Artikel 14 van onze Algemene Voorwaarden.

Zit je veelgestelde vraag er niet bij?

Mocht je toch nog een vraag hebben die we hierboven niet beantwoord hebben, neem dan direct contact met ons op.

Ik heb nog een vraag