Veelgestelde vragen aan Stoere Binken Design

Creative Director

Hoewel we al sinds 1995 bestaan krijgen we nog steeds dezelfde veelgestelde vragen van zowel vaste- als potentiële klanten. Dat begrijpen we heel goed, want ons vakgebied is zeer technisch en wordt razendsnel complexer. Op deze pagina vind je de meest voorkomende FAQ’s over ontwerpbureau Stoere Binken Design.

Deze veelgestelde vragen komen van (potentiële) klanten die exact willen weten hoe Design Bureau Stoere Binken Design hun project en de samenwerking aanpakt. Wij communiceren helder en uitgebreid. Hieronder dus alle antwoorden op de veelgestelde vragen die wij regelmatig te horen krijgen.

Hoe gaan jullie met het Coronavirus om?

Het Coronavirus legt de wereld plat en ineens ziet de toekomst er heel anders uit. Maar onze creativiteit is niet te stoppen. Design Bureau Stoere Binken Design werkt gewoon door. Zonder persoonlijk klantencontact is het niet business as usual, maar we zijn voor jou aan het werk en 100% bereikbaar op alle kanalen. Remote werken? Graag! Wij doen dit al 25 jaar.

Lees hier hoe wij in tijden van het Coronavirus voor jou werken.

Websites

Wat kost een maatwerk WordPress website?

Wat kost een website nou precies? Wij horen deze vraag heel vaak en die is moeilijk te beantwoorden. Dit is afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast heeft ieder webdesign bureau heeft zijn eigen prijsbeleid, afhankelijk van de expertise die ze hebben en het technische niveau dat ze nastreven.

Vraag hier vertrouwelijk een offerte op voor jouw maatwerk WordPress website.

Werken jullie ook met WordPress themes?

Voor sommige klanten hebben we wel eens een WordPress theme ingericht, maar dat is eerder een uitzondering. In de regel maken we maatwerk websites.

Stoere Binken Design biedt geen garantie, service, onderhoud en ontwikkeling op WordPress themes.
Lees ons blog als je wilt weten wat de voor- en nadelen zijn en waarom wij geen verantwoording nemen voor themes.

Ik woon buiten Limburg. Maken jullie dan toch mijn website?

Uiteraard! Het internet is grenzenloos en internationaal. Je bedrijf hoeft niet in Limburg gelegen te zijn. Wij maken websites voor bedrijven in heel Nederland en het buitenland. We werken o.a. voor Marjan Sterk Amsterdam, het Utrechts Stedelijk Gymnasium en Kalimba België.

We werken probleemloos op afstand (via Skype of FaceTime), maar voor een persoonlijke kennismaking komen we altijd naar je toe.

Bieden jullie ook hulp bij mijn hosting provider?

Wij zorgen graag voor een domeinregistratie, de keuze van of het verhuizen naar een andere hosting provider.

Onze gespecialiseerde partners helpen ook met het instellen van je email accounts.

Design

Welke software gebruiken jullie?

Voor print media en beeldbewerking gebruiken wij zowel de Adobe apps als Affinity Photo, Affinity Designer, Affinity Publisher. Dit zijn equivalenten van de Adobe programma’s.

Voor webdesign gebruiken wij Sketch.

Krijg ik de bronbestanden van de uitingen die jullie voor mij gemaakt hebben?

Sorry, wij geven nooit open bestanden weg. Hierin zit jarenlange ervaring, kennis, onderzoek, onze werkwijze en veel uren. Dit zijn waardevolle bestanden die de studio niet verlaten.

Wij staan er wel voor open om bronbestanden af te kopen. Neem contact op voor meer info.

Houden jullie mijn oude werkbestanden up to date?

Wij maken een backup van alle werkbestanden als het project afgerond is. Daarna houden wij deze niet meer up to date. De grafische software ontwikkelt zich zo snel dat het onrealistisch is om gearchiveerde en inactieve projecten up to date te houden. Dit doen we uitsluitend voor actieve klanten!

Maar niet getreurd; Als jouw werkbestanden niet meer met de huidige software geopend kunnen worden, dan kunnen wij tegen meerkosten een nieuwe versie maken die we voor jouw project kunnen gebruiken.

Bewaren jullie de werkbestanden die jullie voor mij gemaakt hebben?

Wij bewaren al ons werk voor 5 jaar op solide backup schijven en in de cloud. Jullie kunnen altijd een drukklare PDF bij ons opvragen voor jullie eigen archief.

Zit je veelgestelde vraag er niet bij?

Mocht je toch nog een vraag hebben die we hierboven niet beantwoord hebben, neem dan direct contact met ons op.

Mail ons je vraag