Webdesign: jouw online merkidentiteit

Webdesign: jouw online merkidentiteit

Webdesign is de belangrijkste visualisatie van je Branding. Je website is je online marketing kanaal dat je klanten wereldwijd 24/7 bereikt. Website branding vereist een goede beheersing van de esthetische en functionele aspecten van websites en van de technische middelen waarmee een site gerealiseerd wordt. Onze stoere websites zijn niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Creative Director

Het doel van webdesign

Het doel is om een sterke, consistente en unieke online presentatie voor jouw bedrijf te ontwikkelen. Webdesign visualiseert je merkverhaal door o.a. Branding, Storytelling, Usability, Customer Journey, User Experience (UX), User Interface (UI), Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Conversie Strategie, en nog veel meer.

3 stappen naar succes

Deze 3 expertises zetten wij in voor de merkontwikkeling van jouw bedrijf of merk:

 1. Branding is de eerste stap in de merkontwikkeling voor jouw bedrijf, want het legt de basis voor alles wat gaat komen. Wij noemen dit het DNA van je merk. Lees hier hoe het proces van branding webdesign werkt en wat de termen betekenen.
 2. Webdesign is de tweede stap waarbij we voor jou een onderscheidende maatwerk WordPress website ontwikkelen, jouw 24/7 online marketing kanaal.
 3. Typografie is de derde stap voor bedrijven die snappen dat een custom font de ware kracht van hun merkidentiteit is. Jouw eigen uniek huisstijllettertype is de logische doorontwikkeling van het merkimago van jouw bedrijf.

Wij gaan altijd voor maximaal rendement

Het webdesign dat wij voor klanten maken is authentiek en onderscheidend, want als deze in lijn is met je merkpositionering en een effectieve conversie strategie. Daardoor draagt je site maatgevend bij aan je omzet en merkimago.

René Verkaart -
Creative Director

Voorbeelden van onze stoere websites

Als je op zoek bent naar een sterke website die indruk maakt op je klanten, dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze stoere websites hebben wij voor onze klanten ontworpen. Onze website branding is niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk (UI/UX) en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Cashaa Universe - Rene Verkaart)

Enkele stoere webdesign klanten

4 soorten websites

Webdesign is één van onze 3 expertises. Er zijn uiteraard meer website soorten, maar deze 4 ontwikkelen wij voornamelijk voor onze klanten:

 1. One page website: Bij een one page website staat alle content en functionaliteit op één lange webpagina.
 2. Marketing website: Een marketing website is een middelgrote site, baserend op de klassieke ‘5 pagina types’.
 3. Webshop: Een webshop is een marketing website met extra e-commerce functionaliteit waarmee je producten of diensten kunt verkopen.
 4. Corporate website: Een corporate website is geschikt voor grote organisaties. Vaak zijn deze meertalig en bevatten veel diepgaande content met een complexe website architectuur.

Hoe gaan wij met jouw website branding om?

Het webdesign van jouw maatwerk WordPress website is specifiek gemaakt voor jouw bedrijf, want deze is afgestemd op jouw marketing strategie en de doelgroep die jij wilt bereiken. Wij vertalen jouw ambities naar een onderscheidend webdesign. Onze aanpak omvat alles van de strategie, tot de creatie, realisatie en activatie.

Webdesign Maastricht Stoere Binken Design

 • Maatwerk: Bij een maatwerk WordPress website ontwerpen én programmeren we jouw custom theme (het uiterlijk van je website), volledig afgestemd op jouw wensen, jouw storytelling en jouw doelstellingen.
 • Aantrekkelijk: Het uiterlijk van je website voldoet perfect aan je Branding richtlijnen. Als je nog geen Brand Identity eigen hebt, dan ontwikkelen we die ook voor je.
 • Gebruiksvriendelijk: Usability gaat om de ervaring van je bezoeker, want de content op de pagina’s moeten overzichtelijk en goed navigeerbaar zijn. Je boodschap wordt duidelijk gecommuniceerd en de call to action strategie is effectief ingericht.
 • Doelgericht: De website treft de juiste snaar bij je doelgroep en branche. We converteren leads naar klanten.
 • Responsive: Responsive webdesign betekent dat jouw site er niet alleen stoer uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is op alle devices, zoals mobiel, tablet en desktop.
 • Snelle doorlooptijd: Door een goed geoliede werkwijze voor ons bewezen webdevelopment proces kunnen wij jou website snel en efficiënt ontwikkelen.

Overtuigd?

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw ontwikkeling?


Homepage