Bergstein Digital website

Bergstein Banner - Rene Verkaart)

Bergstein Digital levert op maat gemaakte printoplossingen voor elke klant en integreert de printers naadloos in hun productieproces. Met de DIGI-printers kun je alles printen, van medical-, automotive- en electronics producten, tot de officiële Fifa Qatar 2022 World Cup voetbal. Stoere Binken Design ontwerpt hun nieuwe maatwerk website. Een opvallende dark mode website met een hoog onderscheidend vermogen.

Creative Director

High-speed printoplossingen voor bedrijven

Bergstein Digital staat bekend om het ontwikkelen en produceren van high-speed single-pass industriële inkjetprinters om rechtstreeks op alle mogelijke producten te printen. De printers zijn modulair opgebouwd, waarbij voorbehandeling, primers, kleuren en uithardingssystemen kunnen worden geïnstalleerd met behulp van industriële cassettesystemen in een solide raamwerk met een hightech transportsysteem.

100% uniek en handgemaakt

De printers van Bergstein Digital zijn helemaal in-house ontworpen en ontwikkeld. Van de iconische vorm tot het cassette-printkopsysteem, de LED- en UV-lampen, het hightech transportsysteem en de geavanceerde HMI-software. Dit geeft hun de mogelijkheid om elke machine op maat te bouwen, 100% afgestemd op de wensen van de klant.

Solutions - Rene Verkaart)
Visueel blok - Stoere Binken Design)

Stoer dark mode webdesign op maat

Ons brand design en webdesign sluit naadloos aan op het unieke design van de Bergstein Digital DIGI-printers. De kenmerkende schuine ramen met afgeronde hoeken zie je terug in de visuele elementen op de website.

De blauwe deuren die naar boven openen hebben we verwerkt in de hero banner op de homepage. De deuren geven je toegang tot het interieur van de printer. De banner opent naar boven en toont de merkbeschrijving van Bergstein Digital.

Stoere dark mode

Bergstein’s unieke DIGI-printers zijn zwart met blauwe deuren en een lichte tekst. Om dicht bij hun product design te blijven is het kleurenpalet van de website net zo minimalistisch. De dark mode kleurstelling geeft de website een high-tech en opvallende uitstraling. Onderscheidend in de markt, precies wat de printoplossingen van Bergstein Digital ook zijn.

Stoere Binken is dé partner voor een mooie website

Stoere Binken: heel blij en trots om met jullie gewerkt te hebben. Samen een plan gemaakt om de website een geheel nieuw karakter te geven in een aparte stijl, en dat is dik gelukt. Ook goed advies en mooie features ontvangen, waardoor de site nu een eigen Bergstein look heeft gekregen. Stoere Binken is dé partner voor een mooie website. Zeker weten!!!

Peter Bergstein -
Directeur Bergstein

Stoere Binken Design is uiterst bekwaam en heeft diepgaande kennis

Het team van Stoere Binken Design is uiterst bekwaam en heeft een diepgaande kennis van de nieuwste webtechnologieën. Ze zijn in staat om maatwerkoplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de behoeften van hun klanten. Ze werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat elk project binnen de gestelde deadline wordt afgerond.

Wat ik vooral waardeer aan Stoere Binken Design is hun aandacht voor detail en hun vermogen om naar hun klanten te luisteren. Ze begrijpen dat elk project uniek is en werken nauw samen met hun klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun verwachtingen voldoet.

Lois Bergstein -
Commercial en Marketing Manager bij Bergstein Digital

Officiële FIFA voetbal

Bergstein Digital heeft de officiële FIFA Qatar 2022 World Cup voetbal geprint. Een prachtig voorbeeld van de kwaliteiten van digitaal printen. De handgemaakte DIGI-printers kunnen alle 3D objecten op hoge snelheid en in één run printen.

balloon_corner

Wil jij ook een hightech en unieke maatwerk website?

Een maatwerk website is maar één onderdeel van je merkidentiteit. Je positionering is belangrijk voor het succes van je bedrijf en uiteindelijk je omzet. Wil je een nieuw project met ons starten en je branding naar een hoger niveau brengen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.