Mountain Spring brand identiteit & fotografie

Mountain Spring hoofdbanner - Jeroen Borrenbergs)

Mountain Spring Fashionable Jewelry vervaardigd armbanden en kettingen uit hoogwaardige natuurlijke materialen zoals edelstenen, zoetwaterparels, hout en hoorn. Stoere Binken Design heeft deze luxe en kwalitatieve producten stijlvol gefotografeerd en onderdeel gemaakt binnen een nieuwe brand identiteit.

Creative Director
Mountain Spring huisstijl - Jeroen Borrenbergs)

Typografie

De sieraden zijn als het ware de blikvangers van Mountain Spring Fashionable Jewelry. Daarom hebben we het logo typografisch en vrij clean gehouden met subtiel een knipoog naar het eerste woord. Met het weghalen van het horizontale streepje in de letter ‘A’ leggen we zo de nadruk op het woord ‘Mountain’.

Fotografie

Om de materialen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen hadden we voor de sieraden een specifieke styling voor ogen. Om die reden hebben we de fotografie volledig zelf uitgevoerd. Tientallen sieraden werden in allerlei composities gefotografeerd om later als promo-materiaal op de achterzijde van een visitekaartje te dienen.

De snake sieraad - Jeroen Borrenbergs)
Houten sieraad - Jeroen Borrenbergs)

Een design system zorgt voor consistentie

Een ‘design system’ is een collectie van herbruikbare huisstijl componenten, samengevat en helder gedocumenteerd in een huisstijlhandboek. Deze stelt betrokkenen zelf in staat om, onafhankelijk van elkaar, verschillende en uniforme merkuitingen te creëren. Bij Stoere Binken Design ontwikkelen we altijd een design system voor onze klanten omdat we huisstijlmanagement belangrijk vinden. Hiermee documenteren we de DNA van het bedrijf, zorgen we dat nieuwe merkuitingen aan de huisstijl richtlijnen voldoen en werken we efficiënter.

balloon_corner

Wil jij ook een STOERE brand identiteit?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in maatwerk identiteiten en WordPress websites. Wij geloven in vakmanschap en duurzaamheid. De identiteit die wij ontwerpen zal bijdragen aan jouw succes. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.