Webdesign Limburg Stoere Binken Design

Webdesign Limburg

Webdesign Limburg symboliseert voor Stoere Binken Design de sterke verbondenheid met de regio Limburg. Door stoer web design vertalen wij jouw ambitie naar een succesvolle professionele website. Ons uniek design, verrassende storytelling en de modernste webstandaarden zetten jouw bedrijf in Limburg op de kaart. Onze onderscheidende Branding, Webdesign en Typografie expertises dragen direct bij aan het succes van jouw bedrijf of merk.

Creative Director

Webdesign Limburg: jouw professionele website

Als de omzet van je bedrijf er van afhangt, dan wil je dat een specialist je maatwerk website ontwerpt en programmeert. Jouw website laten maken Limburg staat voor ons voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze zaken vinden wij belangrijk als we jouw site maken:

 • Je maatwerk WordPress website moet je doelgroep visueel aanspreken. Mooie ontwerpen zijn succesvoller.
 • Je professionele webdesign moet op alle apparaten gebruiksvriendelijk zijn door goede gebruiksvriendelijkheid (Usability) en responsive webdesign.
 • De bezoekers moeten je diensten en producten snel kunnen ontdekken.
 • Je site moet voor leads-, klanten- of zelfs medewerkers kunnen zorgen.
 • De conversie op je site moet optimaal zijn. Je wilt dat je website effectief is en acties genereert.
 • Na lancering moet jij je maatwerk website gemakkelijk zelf kunnen beheren.

Dit bepalen we samen door het ontwikkelen van een goede Customer Journey strategie. Specifiek voor jouw doelgroep, jouw markt, jouw ambitie.

100% maatwerk webdesign Limburg. 100% effectief. 100% stoer

Jouw professionele website is voor ons te waardevol om een ‘standaard theme’ te gebruiken. Een zakelijk website is veel meer dan een online visitekaartje. Het is een 24/7 online sales kanaal, perfect in lijn met je merkpositionering, gericht op rendement. Standaard themes zijn daar het verkeerde medium omdat ze niet duurzaam en te generiek zijn.

Website laten maken Limburg: betrouwbaar en professioneel

Een professionele maatwerk responsive website maken met een mooie vormgeving is voor ons vanzelfsprekend. Een sterke on- en off-page SEO om je doelgroep te activeren is een uitdaging. En dan nog een goede Google ranking proberen te behalen, vereist veel kennis en ervaring.
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste digital media standaarden, zoekmachinemarketing (SEO), conversie strategieën en design trends zoals o.a. Storytelling en User Experience. Dit gaat verder dan een leuk visueel ontwerp. Wij zoeken daarom voor jou de grenzen op en zorgen dat we met je website je doelgroep bereiken en leads genereren.

Onder de streep moet jouw maatwerk website geld opleveren.


Contact

Webdesign Limburg staat voor betrokkenheid, duurzaamheid en kwaliteit. Webdesign Bureau Stoere Binken Design heeft een lange geschiedenis en een verfrissend netwerk in Limburg. Wij houden van de euregio, hebben veel klantervaring en lokale marktkennis. Onze klanten zijn zowel gevestigde als startende Limburgse ondernemers. Ook organisaties, instanties, gemeenten en startups ondersteunen wij al 25 jaar met creatieve strategieën en stoer webdesign uit Limburg.

René Verkaart – Creative Director en Webdesigner Limburg

Jouw maatwerk website uit Limburg

Wil je een professionele website laten maken door een creatief webdesign bureau in Limburg? Kies dan voor webbureau Limburg Stoere Binken Design, WordPress specialist en gevestigd in Maastricht, Limburg. Jouw zakelijke website is altijd maatwerk en voorzien van responsive design.
Gebouwd op het krachtige en veelzijdige WordPress beheersysteem betekent dit dat je de content (pagina’s, teksten, foto’s, links, nieuwsberichten, etc.) eenvoudig zelf kunt aanpassen. De basis voor zoekmachine optimalisatie (SEO) verzorgen we natuurlijk ook. We ontwerpen alles conform jouw huisstijl management richtlijnen. Dat is webdesign Limburg at its best.

Website laten maken Limburg: 9 stappen naar jouw succes

Jarenlange praktijkervaring weerspiegelt zich in onze diensten deze efficiënte werkwijze. Daarom hebben we een vaste route met 9 stappen uitgestippeld die de beste resultaten oplevert. 28+ jaar beroepservaring zit hierin verwerkt. Hiermee weet jij als klant precies hoe wij jouw project aanpakken en wat je van ons mag verwachten:

 1. Kennismaking: we beginnen met een persoonlijk gesprek
 2. Begroting: we scheppen duidelijkheid voor jou én ons
 3. Strategie: Stoere merken hebben een sterke basis
 4. Creatie: We creëren nu jouw stoere branding of maatwerk website.
 5. Productie: wij programmeren jouw stoere professionele website
 6. Activatie: we leveren je site op. Hij is live!
 7. Instructie: we leggen je uit hoe WordPress CMS werkt
 8. Evaluatie: we kijken samen wat we nog kunnen verbeteren
 9. Merkmanagement: wij bewaken jouw merkimago!

Lees hier alle details over onze werkwijze.


Offerteaanvraag

Succesvolle webdesign Limburg samenwerkingen

Als ex-Brabanders hebben we ons hart verloren aan Limburg. Daarom hebben we in 1995 besloten om ons als design bureau in centrum Maastricht te vestigen. Als professionele website ontwerpers en storytellers helpen we Limburgse klanten met online en offline uitdagingen én natuurlijk stoere websites. Als ervaren partner voor marketing- en communicatie vraagstukken dragen we bij aan innovatieve Limburgse gemeentelijke projecten, zoals Smartified Heerlen, Shared Service Center Zuid Limburg. Maar ook duurzame groene projecten als de MEIJS Motorman branding en maatwerk website.


Meer webdesign

Limburgse klanten over Stoere Binken Design


balloon_corner
Dimitri Romeijnders
Directeur Morpak Industrial Packaging

We hebben Stoere Binken de opdracht gegeven de nieuwe identiteit van Morpak te ontwikkelen en vorm te geven, dit heeft geleid tot een “stoere” identiteit. Het...

Bekijk project

balloon_corner
Tanja Clercx
Directeur CMC Marketing

De samenwerking met Stoere Binken voor onze nieuwe website verliep uiterst prettig en professioneel. René is een kei in het vertalen van ons concept in een...

Bekijk project

balloon_corner
Ralph Fijen
Manager Consultancy e-llis

Onlangs hadden we een fantastische launch van het nieuwe e-llis. Heel positieve feedback gekregen op de nieuwe corporate identity: fris, energiek, en...

Bekijk project

Waarom kies jij voor Stoere Binken Design Limburg?

Wij zijn een professioneel internetbureau uit Limburg met een gemotiveerd team van webdesigners, website programmeurs, grafisch ontwerpers, strategen en projectmanagers. We ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke WordPress websites voor bedrijven met ambities. Met gevoel voor design, techniek en vindbaarheid maken we ook jouw zakelijke website. Volledig op maat gemaakt en altijd onderscheidend.

Wij zijn groot genoeg om jouw professionele website te maken en klein genoeg voor een persoonlijke benadering. Wij zijn van mening dat direct contact voor het beste resultaat zorgt. We zijn een lokale en betrokken partner voor Limburgse ondernemers met ambitie.

Wil jij een website laten maken Limburg? Neem dan vrijblijvend contact op.


Vraag stellen

De banner foto van Maastricht is gedoneerd door Richard Stark Photographer, één van onze favoriete Limburgse fotografen. Richard, bedankt!