Evoor branding en website

Evoor website banner - Stoere Binken Design)

Evoor verzorgd interim, advies en bedrijfsstrategie. Zij benaderen dit op basis van evolutionaire principes, vandaar de naam ‘evoor’; evolutie en organiseren. Stoere Binken Design ontwerpt de visueel krachtige merkidentiteit en onderscheidende website.

Creative Director

De evolutie van een bekende naam

Evoor is geëvolueerd uit Pluijmaekers & Kramer, sinds 2001 een bekende naam in Limburg. Als (interim-)manager en consultant heeft Roel Kramer veel praktijkervaring met complexe bedrijfsprocessen en -projecten.
Nadat de oprichtster Carla Pluijmaekers met pensioen is gegaan, heeft mede-eigenaar Roel Kramer het bedrijf doorontwikkeld naar evoor. Een logische stap in de evolutie van het bureau.

Een onvoorspelbare en complexe wereld vraagt om evolutionair organiseren. Evoor richt zich daarom op:

  • Bio: Beeld- en besluitvorming. Van analyse tot strategie
  • Implementatie: Van strategie tot operatie
  • Organisatie: Van operatie tot ontwikkeling

Deze 3 focusgebieden hebben wij als landingspagina’s op de website ingericht. Via het opvallende hoofdmenu kom je direct bij de kerncompetenties van Evoor.

Evoor huisstijl - Rene Verkaart)

Concept, branding en webdesign

Als voormalig bioloog kijkt oprichter Roel Kramer vanuit evolutionaire principes naar organisaties en leidinggeven. Met het door ons ontwikkelde branding concept hebben we een visueel zeer verrassende merkidentiteit ontwikkeld die uniek is in Evoor’s niche. Prachtige beelden uit de natuur en biologie zijn de ondergrond van een onderscheidende identiteit die je niet vergeet nadat je die gezien hebt.

Infinity logo

Het logo is de “hero” van de Evoor branding. We hebben van de twee “oo’s” een custom infinity (oneindig) teken gemaakt, optimaal aangepast aan het lettertype. Het infinity beeldmerk symboliseert de eeuwige beweging en doorontwikkeling die de bedrijven doormaken met de kennis en ervaring van Evoor.

Evoor Billboard - Rene Verkaart)

De Evoor huisstijl is echt schit-te-rend geworden

De Evoor huisstijl is echt schit-te-rend geworden, wat mij betreft het mooiste dat je toe nu toe hebt gemaakt. Super opvallend, prachtig kleuren palet, mooie combinatie van heel strak en clean en heel kleurrijk en beeldend, echt heel erg mooi!!!!! Ik had van tevoren nooit gedacht dat dit het zou worden maar het is tijdloos en komt erg professioneel over. Chapeau!

Roel Kramer -
Oprichter Evoor