Communicatie Netwerk Limburg rebranding en website

Communicatie Netwerk Limburg Laptop - Rene Verkaart)

Het Communicatie Netwerk Limburg (CNL) is hét netwerk voor elke communicatieprofessional in Limburg. Door kennisdeling en ontmoeting versterken ze elkaar en het vak. Ze zitten bovenop de trends en ontwikkelingen, delen ervaringen en bieden een podium aan inspirerende sprekers. Webdesign bureau Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe maatwerk website en rebranding van de huisstijl.

Creative Director

Gebruiksvriendelijke responsive WordPress website

De CNL website is full responsive, gebaseerd op het ‘mobile first’ principe; hierbij zijn we uitgegaan van het kleinste scherm (smartphone) en hebben dit opgeschaald naar tablet en desktop formaten. De content cards (gebundelde informatie in een kaart) maakt het mogelijk om de site snel te scannen en bekijken.

Stoere service website met karakter

De nieuwe Communicatienetwerk Limburg website is een rasechte ‘service website’ met een verfrissend en stoer karakter. Communicatieprofessionals zijn mensen die snel geïnformeerd en geprikkeld willen worden. Geen ruis, geen zoektocht, maar straightforward informatie. We hebben deze mooie website vanuit die filosofie ontworpen. Helder en duidelijk gestructureerde pagina’s die effectief presenteren wat de gebruiker wil weten.

Avant-garde kleur en verrassende micro-interacties

De groene kleur is levendig, opvallend en een beetje avant-garde. In vergelijking tot de rest van de communicatie netwerken in Nederland is het ‘CNL-groen’ uniek en dat is precies wat we beoogden.

Wij willen dat onze Stoere Binken Design klanten succesvol worden met de maatwerk WordPress websites die we voor ze ontwikkelen en daarmee altijd één stap vooruit lopen op de concurrenten.

Sterk netwerk met een lange geschiedenis

Het Communicatie Netwerk Limburg is één van de grootste netwerken van professionals uit het communicatievak. Maandelijks organiseren ze bijeenkomsten, workshops of masterclasses op bijzondere locaties. Allemaal even interessant en relevant voor het vak. En dat sinds 1987.

De zwartwit foto’s op de website vertellen het verhaal van het Communicatienetwerk Limburg. Ze worden gecomplementeerd door de kleurenfoto’s bij de Evenementen en Blogs. Samen zorgen ze voor de juiste focus en spanning. Webdesign Limburg meets visuele storytelling.

Verbindend logo

We hebben als eerste het logo een opfrisbeurt gegeven. Het beeldmerk, het puzzelstuk, hebben we behouden voor de visuele herkenning en als herinnering aan de langjarige geschiedenis. Door het woord- en beeldmerk van elkaar te scheiden zit de naam van de organisatie niet meer verstopt in de puzzelstukken maar is goed te lezen en weer duidelijk aanwezig op de website.

Communicatienetwerk Limburg logo

balloon_corner

Wil jij ook een communicatieve website?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in unieke merkidentiteiten en maatwerk websites. Wij geloven in effectieve marketing en communicatie. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.