Resonant Coach website

Resonant banner - Stoere Binken Design)

Resonant oprichter en coach Daniel Jacobs begeleidt mensen bij loopbaanbegeleiding, burn-out en stress, leiderschapstraining en persoonlijke ontwikkeling. Alles in de vorm van “Walk & Talk” gesprekken die plaatsvinden in de natuur. Voor Resonant hebben we een elegante parallax WordPress website gemaakt die 100% aansluit bij de werkwijze en het merkverhaal op een onderscheidende wijze visualiseert.

Creative Director
Resonant website Daniel Jacobs - Stoere Binken Design)

Resonant corporate story

Resonant gelooft in een betekenisvol bestaan waarin werk en leven resoneren met wie we werkelijk zijn. Dat iedereen van waarde is en tot zijn recht komt. De Resonant corporate story is daarom opgebouwd uit 3 thema’s die de basis vormen van het webdesign concept:

~ ontdekken
~ verdiepen
~ versterken

Daniël begeleidt mensen bij loopbaanbegeleiding, burn-out en stress, leiderschapstraining en persoonlijke ontwikkeling. Alles in de vorm van “Walk & Talk” gesprekken die plaatsvinden in de natuur. Daarom hebben we de golf als basis voor het webdesign gekozen.

Oprichter en coach Daniël Jacobs beschrijft zijn visie als volgt:
“Between two shores. We zijn steeds onderweg waarbij jouw eigen richting wellicht géén rechte lijn is, maar ziet er waarschijnlijk meer uit als een meanderende rivier. Je gaat op zoek naar datgene dat jou, en mogelijk ook je omgeving, tot leven brengt. En ik loop bij die zoektocht graag als gids een stuk op jouw pad mee.”

Resonant verbindt - Rene Verkaart)

De natuur centraal

We hebben een beeldtaal ontwikkeld die veel organische beelden gebruikt, omdat Daniël met de mensen o.a. wandeltochten in de natuur maakt. De natuur dient daarbij als inspiratiebron en geeft het coaching proces een extra dimensie.

Dynamische beeldtaal

Passend bij Resonant’s werkwijze hebben we de golf als visueel element voor het webdesign gebruikt. De beeldtaal van de Resonant website maakt gebruik van de organische structuren die in de natuur te vinden zijn.
In zoveel mogelijk elementen en touchpoints staat daarom de golf centraal. Van patronen en achtergrond elementen, tot NASA satellietbeelden en zelfs LIDAR scans. Dit maakt de branding en het webdesign dynamisch en de storytelling spannend.

Resonant quote - Rene Verkaart)
Resonant website versterken - Rene Verkaart)

Elegante parallax website

Daniël noemt de zoektocht in je leven een “meanderende rivier”. Om deze metafoor te ondersteunen hebben we voor de Resonant website de parallax techniek gebruikt. De pagina elementen lijken daardoor constant in beweging te zijn, ook al hebben ze een vaste positie.
De elegante bewegingen en zachte transities maken de website visueel aantrekkelijk en leiden je door de website. Door de elementen in de juiste volgorde te laden ondersteunen ze de storytelling van Resonant. Je meandert letterlijk door het merkverhaal heen.

Wat de klant zegt

René kruipt helemaal in de huid van mij als klant

Tijdens het hele proces gaande van ruwe schets, losse gedachten, wensen en verwachtingen, praktische beslommeringen heb ik René ervaren als een creatieve en professionele sparringpartner die helemaal in de huid kruipt van mij als klant. Hij doet dit met de kunst om ideeën te vertalen naar een beeld waarin ik me helemaal herken. Hiervoor geeft hij ruimte om net met dat ene tikkeltje extra onverwacht uit de hoek te komen. De aangename manier hoe hij met respect en veel ijver aan de slag is gegaan met de verschillende elementen uit het creatieproces heeft ertoe geleid dat de som der delen meer geworden is dan de delen samen. 1+1=3 De website is hierdoor mijn heuse identiteitskaart geworden. Ik kan Stoere Binken alleen maar aanbevelen!

Daniël Jacobs -
erkend loopbaancentrum * leiderschapsontwikkeling * VESB stress en burn-out coach * KMO
Resonant contact - Stoere Binken Design)