Bureau Struijk & van Wijngaarden branding en website

BSVW banner - Rene Verkaart)

Bureau Struijk & van Wijngaarden (BSVW) is een bureau voor Coaching, Training en Mediation. Zij geloven in de kracht van verbinding want die vraagt aandacht, empathie en moed. Zij trainen professionals die zelf aan het roer staan en teams die klaar zijn voor de toekomst. Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe branding en maatwerk website.

 

Creative Director

Stoere no-nonsense maatwerk website

Bureau Struijk & van Wijngaarden was op zoek naar een no-nonsense bureau voor hun rebranding en nieuwe website. Zij hebben ons gevonden. Wij hebben voor hun een no-nonsense maatwerk website en iconische merkidentiteit gemaakt.

Onze uitdaging

We wilden een verrassende website maken die opvalt in de markt. Veel van hun concurrenten gaan voor een “corporate uitstraling” met veel blauw en een weinig verrassende positionering en storytelling. Onze insteek was een onderscheidende website die nuchter en helder van opzet is.

Onze oplossing

We hebben de 4 iconen uit hun logo verbonden met de services die zij verlenen;

  1. Individuele Coaching: Met aandacht naar persoonlijke groei
  2. Teamcoaching: Met aandacht naar een sterk team
  3. Training: Met aandacht naar professionele groei
  4. Mediation: Met aandacht naar een betere relatie

Deze uniforme beeldtaal zet zich consistent door in alle pagina’s en elementen. Van de geanimeerde homepage banner, tot content cards, bulletlists en call-to-action elementen.

Bureau Struijk & van Wijngaarden homepage cards - Rene Verkaart


Over ons
Bureau Struijk & van Wijngaarden - Stoere Binken Design)
BSVW individuele coaching - Rene Verkaart)

De aanpak van Stoere Binken was een schot in de roos

Wij waren op zoek naar een ‘no-nonsense bureau’, de aanpak van Stoere Binken was dan ook een schot in de roos. René denkt heel goed mee, schakelt snel en geeft ook eerlijk zijn visie en mening als dat nodig is. Fijne samenwerking!
Daarnaast is René gewoon heel goed in zijn vak. Hij heeft voor ons een prikkelende, heldere website gebouwd. We zijn heel blij met het resultaat!

Inkie Struijk -
Directeur BSVW

Model van Verbinding®

In de trajecten van Bureau Struijk & van Wijngaarden spelen de 6 criteria voor verbinding een essentiële rol. In een gezamenlijke interactieve, dynamische reis onderzoeken ze waar ruimte ligt voor het versterken van echte verbinding met alle relevante partijen uit de werkomgeving.

Wij hebben de infographic van hun Model van Verbinding® in een nieuwe vorm gegoten, passend bij de vernieuwde branding.


Webdesign
BSVW model van verbinding - Rene Verkaart)

René heeft ons 'op maat' begeleid in onze wens

Hierbij onderschrijf ik de aanbeveling van René Verkaart van mijn compagnon Inkie Struijk van Bureau Struijk & van Wijngaarden. René heeft ons ‘op maat’ begeleid in onze wens voor een functionele & esthetisch fraaie website passend bij onze identiteit. Inhoudelijk sterk in zijn vak en zeer plezierig in het samenwerkingsproces. Topper!

Peter van Wijngaarden -
Directeur BSVW
balloon_corner

Wil jij ook een opvallende positionering?

Een website is maar één onderdeel van je merkidentiteit. Je positionering is belangrijk voor het succes van je bedrijf en uiteindelijk je omzet. Wil je een nieuw project met ons starten en je ambitie naar een hoger niveau brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.