GijzenDMA branding en website

GijzenDMA webdesign Banner - Stoere Binken Design)

GijzenDMA is specialist in ‘Data Management Analytics’. Oprichter Dominique Gijzen biedt een breed scala aan expertises om MKB bedrijven tot multinationals met hun datagedreven aanpak te ondersteunen. Van AI toepassingen tot Internet of Things (IoT) engineering en data visualisatie. Stoere Binken Design ontwerpt de branding en high-tech website.

Creative Director
GijzenDMA Apple Pro Display - Stoere Binken Design)

Get Data-Driven. Get Insights.

De wereld verandert steeds sneller. Niemand weet wat er daarna komt. GijzenDMA hanteert daarom een agile aanpak om snel op veranderingen te kunnen reageren. De geboden oplossingen zijn altijd state-of-the-art en kunnen inspelen op een steeds veranderende wereld.

Microsoft partner

Dankzij de samenwerking met Microsoft is GijzenDMA altijd op de hoogte van nieuwe technologie en kunnen snel ondersteuning of de Azure omgeving voor bedrijven compleet zelf inrichten.

GijzenDMA tablet website - Stoere Binken Design)

Wie is GijzenDMA en waar staan ze voor

Data is de passie en de kern van GijzenDMA. Hun diensten en producten zijn gecentraliseerd rond data en maken een datagedreven cultuur mogelijk.
Ze zetten in op de lange termijn met een strategie die niet alleen een snelle levering van de producten en service, maar ook een langdurige relatie oplevert.

GijzenDMA goals - Rene Verkaart

GijzenDMA 2 Smartphones - Rene Verkaart)
GijzenDMA BigData schets - Stoere Binken Design)

René ziet het design als een maatpak, passend bij het bedrijf en de doelgroep

Met René ben ik in contact gekomen toen ik Stoere Binken Design benaderde om de website en huisstijl van GijzenDMA opnieuw te ontwerpen. Hierbij heb ik René leren kennen als een makkelijke en open gesprekspartner met veel kennis van zaken. Dat is ook niet zo gek als je zijn historie bekijkt.
In de aanloop naar een nieuw design hebben we eerst stil gestaan bij het hoe en waarom van mijn bedrijf. Hier merk je meteen dat René niet alleen een leuk plaatje wil neerzetten maar het hele design als een maatpak passend bij het bedrijf en de doelgroep.
In het gehele traject was ook meer dan genoeg ruimte voor eigen inbreng. Iets dat ikzelf erg waardeer. Daarbij wordt goed meegedacht en wordt goed uitgelegd wat de voor- en nadelen van de verschillende keuzes zijn.
Kortom, ik ben blij dat ik met Stoere Binken Design, en dan specifiek René, dit traject heb kunnen doorlopen. De volgende uitbreiding staat al op stapel en hiervoor ga ik zeker ook weer verder met René.

Dominique Gijzen -
Oprichter GijzenDMA