Innovia+ website

Innovia+ banner - Stoere Binken Design)

Innovia+ is een concept van Renovia. Innovia+ maakt verduurzamen comfortabel en zorgeloos. Ze kijken met gespecialiseerde partners naar de totale woning, van kruipruimte tot dak. Stoere Binken Design kruipt in de huid van de particulieren en ontwerpt een frisse maatwerk WordPress website die helder uitlegt waarom Innovia+ de beste partner voor (ver)bouwen of verduurzamen is.

Creative Director

Purpose + Motivation = Impact

Wij houden van moderne en vooruitstrevende websites met een helder doel. De website van Innovia+ moet zowel verduurzaming, modernisering als innovatie uitstralen. Een goede mix, want deze thema’s zijn allemaal progressief en die geven ons de mogelijkheid een stoere onderscheidende website te maken.

Onze stoere aanpak

Onze maatwerk WordPress websites zijn altijd een combinatie van branding en webdesign. Wij zijn van mening dat elk goed merkverhaal zijn eigen held nodig heeft. Uit het reeds bestaande logo hebben we daarom het ‘+‘ teken als held genomen voor het webdesign concept. Deze hebben we door middel van effectieve animaties visueel prominent gemaakt en er een pakkende storytelling omheen gecreëerd:

+ Purpose: Verduurzamen uitleggen en aanbieden
+ Motivation: Klanten van A tot Z comfortabel bedienen en ontzorgen
= Impact: Een tevreden klant


Wat is storytelling
Innovia+ MacBook Pro - Rene Verkaart)

Renovia + Innovia+

Innovia+ is een concept van Renovia, waarvoor wij ook een website gemaakt hebben. Renovia renoveert en verbouwt particuliere woningen in Limburg. Geen ballast, een heldere taal en een duidelijke aanpak. Met Renovia weet je waar je aan toe bent en krijg je een nieuwe woninginrichting die precies zo is als je in gedachten had.

Renovia breidt haar aanbod met Innovia+ verder uit naar de verduurzamingsmarkt. Hetzelfde gemak en service level voor de klanten. Dát is ook het Renovia-gevoel.


Renovia website