Studio

Aangenaam. Wij zijn de Stoere Binken

Samen met onze klanten bewegen we werelden

Ontwerpbureau Stoere Binken Design is een hecht team van ervaren brand designers, visuele storytellers, typografen, programmeurs en communicatie specialisten. We zijn een klein team met de superkrachten van een groot reclamebureau. We ontwerpen creatieve merkconcepten en delen de liefde voor stoer design, unieke strategische campagnes en doordachte uitingen. Samen met onze klanten bewegen we werelden en inspireren mensen. Op deze manier helpen we organisaties hun persoonlijke verhalen te vertellen. Visueel en effectief.


Contact

René Verkaart

Creative Director / Type Director

Met veel enthousiasme en power ontwikkelt René nieuwe merkidentiteiten en websites voor maar vooral mét zijn klanten. Sinds 2004 ontwerpt hij ook retailcustom fonts voor bedrijven en designers over de hele wereld.

Jeroen Borrenbergs

Creative Director / Graphic-Music Designer

Jeroen is een ontwerper met hart en ziel; perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd. Kruipt in de huid van de klant om vervolgens een visueel maatpak af te leveren. Daarnaast produceert hij ook elektronische muziek in de breedste zin van het woord.

Wij zijn een netwerk bureau in hart en nieren

Wij geloven heilig in een open samenwerking en échte partnership met onze klanten. Het zit in onze DNA. Sinds onze oprichting in 1995 werken wij samen met een vast netwerk van betrouwbare partners die we al vele jaren kennen.

Jouw voordeel als klant

Per project en per uitdaging zoeken we de juiste mensen specifiek voor jou bij elkaar. Daarmee hebben we altijd het beste team met de juiste disciplines om jouw doelstellingen te bereiken en het project succesvol te maken. Daarnaast zijn we uiterst flexibel en prijs concurrerend.

Versterk ons team!

Ben jij ervan overtuigd dat je ons als netwerk partner kunt versterken en voor onze klanten meerwaarde biedt? Vertel ons dan hoe je ons team kunt versterken.

Vacatures en stageplaatsen

Wij communiceren vacatures en stageplaatsen uitsluitend op onze website. Als je met ons wilt samenwerken, hou dan a.u.b. deze pagina in de gaten. We hopen dat jullie er begrip voor hebben dat we op open sollicitaties via email of social media niet reageren.

Momenteel hebben we geen stageplaatsen beschikbaar.

René Verkaart -
Creative Director

Wij zoeken een stoere WordPress wizard

Ben jij een ervaren, no-nonsens ZZP WordPress programmeur en streef je naar digitale perfectie? Beheers je all the good stuff zoals custom coding, plug-ins, responsive design, sexy CSS effecten, Sketch & Invision, PHP, MySQL, JavaScript, Woocommerce, SEO, (hosting) servers, etc?
Natuurlijk biedt je full service support aan voor je websites, want het houdt niet op na de oplevering van de website.

Jouw superkrachten

  • Responsive Framework: Foundation for Sites, Timber
  • Ontwikkeltools: Advance Custom Fields, Gulp, Bower, NPM, Sass, GSAP, git

Wij zoeken jou!

Wil je op freelance basis (geen vaste baan) samenwerken met gedreven, eigenzinnige designers die altijd cutting edge toepassingen zoeken, doorgaan tot het perfect is en voor 100% klanttevredenheid gaan?

Overtuig ons met je kick-ass web projecten.


Contact