Over ons – Designbureau Stoere Binken Design

Aangenaam. Wij zijn Stoere Binken Design

Samen met klanten ambities realiseren

Wij zijn full-service designbureau Stoere Binken Design uit Maastricht, Limburg. Een collectief van ervaren brand designers, web designers, visuele storytellers, typografen, developers en communicatie strategen. We zijn ervaren specialisten in Branding, Webdesign en Typografie, sinds 1995.

We zijn een strategisch designbureau met de superkrachten van een groot reclamebureau. We ontwerpen creatieve merkconcepten en bouwen waardevolle verbindingen met jouw doelgroep. Samen creëren we werelden en waardevolle Customer Journeys. Op deze manier helpen we jou je persoonlijke verhaal te vertellen en je ambities waar te maken. Visueel onderscheidend en effectief.

Nu je alles weet over ons; hoe kunnen we jou helpen?


Contact

René Verkaart

Creative Director / Type Director

Met veel enthousiasme en superkrachten ontwikkelt René strategische merkidentiteiten en maatwerk websites voor, maar vooral mét, zijn klanten. Sinds 2004 ontwerpt hij retailcustom fonts voor bedrijven en designers wereldwijd.

Jeroen Borrenbergs

Creative Director / Graphic-Music Designer

Jeroen is een ontwerper met hart en ziel; perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd. Kruipt in de huid van de klant om vervolgens een visueel maatpak af te leveren. Daarnaast produceert hij ook elektronische muziek in de breedste zin van het woord.

Over ons: wij zijn een netwerk designbureau met ambities

We zijn wellicht een klein designbureau, maar we hebben grote ambities. We zijn gespecialiseerd in Branding, Webdesign en Typografie. Wij geloven heilig in een open samenwerking en échte partnership met onze klanten. Alleen zo kunnen we elkaar 100% vertrouwen en succesvol samenwerken.
Sinds onze oprichting in 1995 werken wij samen met een vast netwerk van betrouwbare partners die we al vele jaren kennen. Zij weten alles over ons en wij alles over hun. Alleen zo kunnen we optimaal samenwerken en het beste team voor jou samenstellen.

Wij creëren onderscheidende identiteiten die jou helpen je ambitie te realiseren en succesvol te kunnen zijn.

Ons team is jouw team

Per project en per uitdaging zoeken we de juiste superhelden voor jou bij elkaar. Jouw eigen ‘stoere binken’. Daarmee hebben we altijd het beste team met de juiste expertises om jouw doelstellingen te bereiken en het project succesvol te maken.
Wij bouwen een efficiënte verbinding met jou en je team voor een intensieve samenwerking. We helpen jullie met onze bewezen werkwijze en werkethiek om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen.

3 stoere expertises voor jouw succes

Onze 3 stoere expertises, Branding, Webdesign en Typografie, zijn onze superkrachten, het fundament voor jouw merk. Ons team bestaat uit multidisciplinaire designers en developers, storytellers en strategen. Consistentie in het hele branding- en marketing proces is belangrijk voor het succes van je imago.

Wat doen wij precies en hoe kunnen wij jou optimaal helpen? Lees alles over onze stoere expertises en hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

balloon_corner

Samenwerken aan jouw ambities

Neem contact met ons op om eens vrijblijvend te praten over jouw ambitie. Wil je die vertalen naar een website, (re)brand design of zelfs een eigen custom lettertype. Als internationaal designbureau zijn we ervan overtuigd dat we een meerwaarde voor jouw bedrijf of merk kunnen bieden.