Over ons – Designbureau Stoere Binken Design

Aangenaam. Wij zijn Stoere Binken Design

Samen met klanten ambities realiseren

Wij zijn full-service designbureau Stoere Binken Design uit Maastricht, Limburg. Een collectief van ervaren brand designers, web designers, visuele storytellers, typografen, developers en communicatie strategen. We zijn ervaren specialisten in Branding, Webdesign en Typografie, sinds 1995.

We zijn een strategisch designbureau met de superkrachten van een groot reclamebureau. We ontwerpen creatieve merkconcepten en bouwen waardevolle verbindingen met jouw doelgroep. Samen creëren we werelden en waardevolle Customer Journeys. Op deze manier helpen we jou je persoonlijke verhaal te vertellen en je ambities waar te maken. Visueel onderscheidend en effectief.

Nu je alles weet over ons; hoe kunnen we jou helpen?


Contact

René Verkaart

Creative Director / Type Director

Met veel enthousiasme en superkrachten ontwikkelt René strategische merkidentiteiten en maatwerk websites voor, maar vooral mét, zijn klanten. Sinds 2004 ontwerpt hij retailcustom fonts voor bedrijven en designers wereldwijd.

Jeroen Borrenbergs

Creative Director / Graphic-Music Designer

Jeroen is een ontwerper met hart en ziel; perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd. Kruipt in de huid van de klant om vervolgens een visueel maatpak af te leveren. Daarnaast produceert hij ook elektronische muziek in de breedste zin van het woord.

Stoer manifest

Er zijn heel veel design agencies waar je mee kunt samenwerken. Deze moet uiteraard bij je passen. Wij staan voor de volgende uitgangspunten:

1 – Full-service aanpak

We zijn een full-service strategisch design agency Uit Limburg. Sinds 1995 zijn wij specialist in Branding, Webdesign en Typografie. Wij creëren premium merken voor internationale startups, scale-ups, MKB en multinationals met ambitie.

2 – Cutting-edge mentaliteit

Wij zijn een collectief van ervaren brand designers, web designers, visuele storytellers, typografen, developers en communicatie strategen. We proberen altijd cutting-edge oplossingen te bedenken om onze klanten een voorsprong te geven op hun concurrenten.

3 – We streven naar uitmuntendheid

We streven naar uitmuntendheid, niet naar perfectie. Perfectie is star en verkrampt. Uitmuntendheid is flexibel en komt voort uit een vertrouwensvolle samenwerking. Goed is niet goed genoeg.

4 – Ons team is jouw team

We willen een echte partner zijn waarop mensen kunnen vertrouwen. Per project en uitdaging stellen we daarom de juiste superhelden bij elkaar. Jouw eigen ‘Stoere Binken’. We hebben altijd het beste team met de juiste expertises om het project succesvol te maken.

5 – Bewezen werkwijze

Zodat onze klanten altijd weten welke richting het op gaat hebben we een heldere werkwijze ontwikkeld. Hierin zit onze beroepservaring sinds 1995 verwerkt. Hiermee weten klanten precies hoe wij hun project aanpakken en wat ze van ons mogen verwachten.

6 – Flexibiliteit is vanzelfsprekend

Niets gaat 100% zoals gepland, daarom zijn we flexibel en oplossingsgericht als er onderweg wat verandert. Met onze ervaring en netwerk vangen we de komende uitdagingen vanzelfsprekend op.

7 – Feiten voor aannames

We vertrouwen op research, onderzoeken en bewezen ervaringen. Elke opdracht, stakeholder en markt is anders. Daarom is onze oplossing ook altijd anders. Dit is onze superkracht waar we trots op zijn.

8 – Respect gaat voor ego

We werken voor jou. Jouw doelstellingen, waarden en normen. Jij hebt als klant altijd een veto-kaart om de richting te bepalen. Wij volgen je in je beslissing en zorgen dat we de best mogelijke oplossing bedenken voor jouw vraagstuk.

9 – Samen winnen we de marathon

Wij zijn marathonlopers. Korte trends vinden we niet spannend. Als we aan een project beginnen gaan we voor een langdurige samenwerking. We leren van elkaar, delen kennis uit en groeien samen door naar het volgende niveau.

Zo, nu weet je de belangrijkste dingen over ons. We leren jou ook graag persoonlijk kennen.


Overtuigd?

3 stoere expertises voor jouw succes

Onze 3 stoere expertises, Branding, Webdesign en Typografie, zijn onze superkrachten, het fundament voor jouw merk. Ons team bestaat uit multidisciplinaire designers en developers, storytellers en strategen. Consistentie in het hele branding- en marketing proces is belangrijk voor het succes van je imago.

Wat doen wij precies en hoe kunnen wij jou optimaal helpen? Lees alles over onze stoere expertises en hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

balloon_corner

Samenwerken aan jouw ambities

Neem contact met ons op om eens vrijblijvend te praten over jouw ambitie. Wil je die vertalen naar een website, (re)brand design of zelfs een eigen custom lettertype. Als internationaal designbureau zijn we ervan overtuigd dat we een meerwaarde voor jouw bedrijf of merk kunnen bieden.