Over ons Webdesign Studio Stoere Binken Design

Aangenaam. Wij zijn Stoere Binken Design

Samen met onze klanten bewegen we werelden

Even over ons: Wij zijn Design Bureau Stoere Binken Design uit Maastricht, Limburg. Een hecht collectief van ervaren brand designers, visuele storytellers, typografen, developers en communicatie specialisten. We zijn een klein team met de superkrachten van een groot reclamebureau. We ontwerpen creatieve merkconcepten en bouwen waardevolle verbindingen met jouw doelgroep. Samen bewegen we werelden creëren waardevolle Customer Journeys. Op deze manier helpen we klanten hun persoonlijke verhalen te vertellen en ambities waar te maken. Visueel en effectief.

Hoe kunnen we jou helpen?


Contact

René Verkaart

Creative Director / Type Director

Met veel enthousiasme en superkrachten ontwikkelt René nieuwe merkidentiteiten en maatwerk websites voor, maar vooral mét, zijn klanten. Sinds 2004 ontwerpt hij retailcustom fonts voor bedrijven en designers over de hele wereld.

Jeroen Borrenbergs

Creative Director / Graphic-Music Designer

Jeroen is een ontwerper met hart en ziel; perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd. Kruipt in de huid van de klant om vervolgens een visueel maatpak af te leveren. Daarnaast produceert hij ook elektronische muziek in de breedste zin van het woord.

Over ons: wij zijn een netwerk design bureau met ambities

We zijn een klein design bureau met grote ambities. We zijn gespecialiseerd in Branding, Webdesign en Typografie. Wij geloven heilig in een open samenwerking en échte partnership met onze klanten. Het zit in onze DNA.
Sinds onze oprichting in 1995 werken wij samen met een vast netwerk van betrouwbare partners die we al vele jaren kennen. Zij weten alles over ons en wij alles over hun.

Jouw team is ons team

Per project en per uitdaging zoeken we de juiste teamleden voor jou bij elkaar. Een zinvolle verbinding voor een intensieve samenwerking. Daarmee hebben we altijd het beste team met de juiste expertises om jouw doelstellingen te bereiken en het project succesvol te maken.

Versterk ons team!

Ben jij ervan overtuigd dat je ons design bureau als netwerk partner kunt versterken en voor onze klanten meerwaarde biedt? Jij weet nu alles over ons. Vertel ons hoe jij ons Avengers team kunt versterken met jouw superkrachten.

Informatie over vacatures en stageplaatsen vind je hier.

3 stoere expertises voor jouw succes

Onze 3 stoere expertises, Branding, Webdesign en Typografie, zijn onze superkrachten, het fundament voor jouw merk. Ons team bestaat uit multidisciplinaire designers en developers, storytellers en strategen. Consistentie in het hele branding- en marketing proces is belangrijk voor het succes van je imago. Wat doen wij precies en hoe kunnen wij jou optimaal helpen?

Lees alles over onze stoere expertises.

balloon_corner

Werk met ons samen aan jouw ambitie

Overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens te praten over jouw ambitie. Als design bureau zijn we ervan overtuigd dat we een meerwaarde voor jouw bedrijf of merk kunnen bieden.