Over ons | Webdesign bureau Stoere Binken Design

Aangenaam. Wij zijn Stoere Binken Design

Samen met klanten realiseren we ambities

Wij zijn design bureau Stoere Binken Design uit Maastricht, Limburg. Een full-service collectief van ervaren brand designers, webdesigners, visuele storytellers, typografen, developers en communicatie strategen. We zijn ervaren specialisten in Branding, Webdesign en Typografie, sinds 1995.

We zijn een strategisch design bureau met de superkrachten van een groot reclamebureau. We ontwerpen creatieve merkconcepten en bouwen waardevolle verbindingen met jouw doelgroep. Samen creëren we werelden en waardevolle Customer Journeys. Op deze manier helpen we klanten hun persoonlijke verhalen te vertellen en ambities waar te maken. Visueel onderscheidend en effectief.

Nu je alles weet over ons; hoe kunnen we jou helpen?


Contact

René Verkaart

Creative Director / Type Director

Met veel enthousiasme en superkrachten ontwikkelt René strategische merkidentiteiten en maatwerk websites voor, maar vooral mét, zijn klanten. Sinds 2004 ontwerpt hij retailcustom fonts voor bedrijven en designers wereldwijd.

Jeroen Borrenbergs

Creative Director / Graphic-Music Designer

Jeroen is een ontwerper met hart en ziel; perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd. Kruipt in de huid van de klant om vervolgens een visueel maatpak af te leveren. Daarnaast produceert hij ook elektronische muziek in de breedste zin van het woord.

Over ons: wij zijn een netwerk design bureau met ambities

We zijn wellicht een klein design bureau, maar we hebben grote ambities. We zijn gespecialiseerd in Branding, Webdesign en Typografie. Wij geloven heilig in een open samenwerking en échte partnership met onze klanten. Alleen zo kunnen we elkaar 100% vertrouwen en succesvol samenwerken.
Sinds onze oprichting in 1995 werken wij samen met een vast netwerk van betrouwbare partners die we al vele jaren kennen. Zij weten alles over ons en wij alles over hun. Alleen zo kunnen we optimaal samenwerken en het beste team voor jou samenstellen.

Wij creëren onderscheidende identiteiten die jou helpen je ambitie te realiseren en succesvol te kunnen zijn.

Ons team is jouw team

Per project en per uitdaging zoeken we de juiste superhelden voor jou bij elkaar. Jouw eigen ‘stoere Avengers’. Daarmee hebben we altijd het beste team met de juiste expertises om jouw doelstellingen te bereiken en het project succesvol te maken.
Ons team bouwt een zinvolle verbinding met jou en jouw team voor een intensieve samenwerking. We helpen jullie met onze bewezen werkwijze en werkethiek om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Versterk ons superhelden team!

Ben jij ervan overtuigd dat jij als netwerk partner ons design collectief kunt versterken en voor onze klanten meerwaarde biedt? Jij weet nu alles over ons. Vertel ons hoe jij ons superheldenteam kunt versterken met jouw superkrachten.

Informatie over vacatures en stageplaatsen vind je hier.

3 stoere expertises voor jouw succes

Onze 3 stoere expertises, Branding, Webdesign en Typografie, zijn onze superkrachten, het fundament voor jouw merk. Ons team bestaat uit multidisciplinaire designers en developers, storytellers en strategen. Consistentie in het hele branding- en marketing proces is belangrijk voor het succes van je imago.

Wat doen wij precies en hoe kunnen wij jou optimaal helpen? Lees alles over onze stoere expertises en hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

balloon_corner

Werk met ons samen aan jouw ambitie

Overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens te praten over jouw ambitie. Wil je die vertalen naar een website, brand design of een eigen lettertype. Als design bureau zijn we ervan overtuigd dat we een meerwaarde voor jouw bedrijf of merk kunnen bieden.