Studio

Aangenaam. Wij zijn de Stoere Binken

Samen met onze klanten bewegen we werelden

Ontwerpbureau Stoere Binken Design is een hecht team van ervaren brand designers, visuele storytellers, typografen, programmeurs en communicatie specialisten. We zijn een klein team met de superkrachten van een groot reclamebureau. We ontwerpen creatieve merkconcepten en delen de liefde voor stoer design, unieke strategische campagnes en doordachte uitingen. Samen met onze klanten bewegen we werelden en inspireren mensen. Op deze manier helpen we organisaties hun persoonlijke verhalen te vertellen. Visueel en effectief.


Contact

René Verkaart

Creative Director / Type Director

Met veel enthousiasme en power ontwikkelt René nieuwe merkidentiteiten en websites voor maar vooral mét zijn klanten. Sinds 2004 ontwerpt hij ook retailcustom fonts voor bedrijven en designers over de hele wereld.

Jeroen Borrenbergs

Creative Director / Graphic-Music Designer

Jeroen is een ontwerper met hart en ziel; perfectionistisch en ongeduldig tegelijkertijd. Kruipt in de huid van de klant om vervolgens een visueel maatpak af te leveren. Daarnaast produceert hij ook elektronische muziek in de breedste zin van het woord.

Wij zijn een netwerk bureau in hart en nieren

Wij geloven heilig in een open samenwerking en échte partnership met onze klanten. Het zit in onze DNA. Sinds onze oprichting in 1995 werken wij samen met een vast netwerk van betrouwbare partners die we al vele jaren kennen.

Jouw voordeel als klant

Per project en per uitdaging zoeken we de juiste mensen specifiek voor jou bij elkaar. Daarmee hebben we altijd het beste team met de juiste disciplines om jouw doelstellingen te bereiken en het project succesvol te maken. Daarnaast zijn we uiterst flexibel en prijs concurrerend.

Versterk ons team!

Ben jij ervan overtuigd dat je ons als netwerk partner kunt versterken en voor onze klanten meerwaarde biedt? Vertel ons dan hoe je ons team kunt versterken.

Vacatures en stageplaatsen vind je hier.