Medicatie+Zorg brand identiteit

Medicatie-hoofdbanner - Jeroen Borrenbergs)

Medicatie+Zorg is een initiatief van Apotheek Voorzorg, een volle dochter van Mosadex Groep waarbij meer dan 400 zelfstandige apothekers zijn aangesloten. Zij verbinden de lokale apotheker aan uw zorginstelling of thuiszorgorganisatie. Deze apothekers zijn experts op het gebied van instellingsfarmacie en leveren maatwerk in uw vertrouwde omgeving. Stoere Binken Design werd gevraagd voor een passende brand identiteit.

Creative Director
Medicatie kleurenstaal - Jeroen Borrenbergs)

Een one-stop shop oplossing

De brand identiteit die we voor Medicatie+Zorg hebben ontworpen is vriendelijk, licht en open. Geen zwaar logo maar een luchtig ontwerp met veel rondingen. Die rondingen zie je ook terug in het briefpapier, visitekaartje en in sommige opmaak binnen de identiteit. De vier blokken uit het beeldmerk symboliseren de dochterondernemingen van Mosadex Groep.

Medicatie overzicht - Jeroen Borrenbergs)

Zorginstellingen worden vaak geconfronteerd met een paradox: ze wensen het beste voor hun bewoners, maar worden geconfronteerd met een toenemende werkdruk en steeds beperktere budgetten. Met Medicatie+Zorg kunnen zij hun dienstverlening optimaliseren. Via één centraal aanspreekpunt regelen ze precies die ondersteuning die ze nodig hebben.

Een design system zorgt voor consistentie

Een ‘design system’ is een collectie van herbruikbare huisstijl componenten, samengevat en helder gedocumenteerd in een huisstijlhandboek. Deze stelt betrokkenen zelf in staat om, onafhankelijk van elkaar, verschillende en uniforme merkuitingen te creëren. Bij Stoere Binken Design ontwikkelen we altijd een design system voor onze klanten omdat we huisstijlmanagement belangrijk vinden. Hiermee documenteren we de DNA van het bedrijf, zorgen we dat nieuwe merkuitingen aan de huisstijl richtlijnen voldoen en werken we efficiënter.

balloon_corner

Wil jij ook een STOERE branding?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in maatwerk identiteiten en WordPress websites. Wij geloven in vakmanschap en duurzaamheid. De identiteit die wij ontwerpen zal bijdragen aan jouw succes. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.