Smartified Heerlen branding en website

Smartified Heerlen banner - Rene Verkaart)

Stoere Binken Design wint de pitch die door de gemeente Heerlen uitgezet is onder de bureau oriëntatie bij vijf bureau’s in de regio Limburg. De opdracht: Creëer een economische propositie en toekomstbeeld van Heerlen Smart Services City 2025. Stoere Binken Design wint met het ‘Smartified’ concept en mag de maatwerk service website, het ondernemers platform en de wervingscampagne ontwikkelen. Slim webdesign uit Limburg.

Creative Director

Get Smartified website

Het door Stoere Binken Design ontwikkelde Smartified website concept is de basis voor dit project. Smartified-organisatie mogen het smart services keurmerk voeren en gebruik maken van de dienstverlening van de Smart Services Office. Ze krijgen toegang tot de SmartBox, het Smartified-keurmerk en special events.

Samenwerking met Limburgse partners

Stoere Binken Design betrok Nicoline Wisse Smit bij de pitch. Haar strategische en conceptuele denkvermogen verbonden we op slimme wijze met ons Smartified concept, brand design en webdesign. Samen wisten we gemeente Heerlen te overtuigen om het speelveld te betrekken bij het positioneren van Heerlen middels Smartified-certificering. De gemeente Heerlen bewijst hiermee niet alleen te roepen de stad van de mogelijkheden te zijn, maar onderstreepte hiermee dat in alles wat zij doet het denken in kansen en benutten van mogelijkheden aan de basis ligt. In de uitvoering van het concept tekende partner Betawerk voor de programmering.

Slimme Smartified website

Smartified biedt de aangesloten Limburgse ondernemers communicatie-support, subsidie-advies, ondersteuning bij het aantrekken van venture capital, toegang tot jong talent, aansluiting met kennisinstituten en aansluiting met de Brightlands Smart Services Campus als living lab. Alles vanuit de Smartified service website portal die wij ontworpen hebben.


Webdesign

Heerlen makes you Smartified

‘Heerlen Smart Services City’ is de werknaam waaronder de gemeente Heerlen de regio als stad van de slimme mogelijkheden positioneert. Een stad die toonaangevend is in de creatie van nieuwe diensten door slim gebruik te maken van data en technologie.

Het door ons ontworpen Smartified website portal en de Smart Services Office dienen in belangrijke mate bij te dragen aan het imago van Heerlen als stad van de slimme mogelijkheden. De office is een servicegericht aanspreekpunt voor geïnteresseerden in de regio. Daarnaast verbindt en versterkt de office reeds bestaande smart services organisaties middels het Smartified-certificering.

Join to get Smartified

De volgende drie pijlers vormen de kern van Smartified en zijn direct toegankelijk vanaf de homepage van de website. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons webdesign voorop:

1 – Research & Labs

De Brightlands Smart Services Campus huisvest organisaties die actief zijn op het gebied van data sciences, services design en social impact. De campus vormt het fysieke hart van Heerlen Smart Services City. Met van oudsher in de regio gevestigde organisaties als APG en CBS, kennisinstituten en laboratoria is de campus een proeftuin op het gebied van slimme diensten.

2 – Strategic Locations

Te midden van de ELA-driehoek (Eindhoven-Luik-Aken) springt de kennis en expertise van Heerlen op het gebied van slimme diensten eruit. Op verschillende locaties in en om Heerlen zijn bedrijfsverzamelgebouwen te vinden die bijdragen aan Heerlen als het expertisecentrum op het gebied van smart services.

3 – Funding: Grow Your Business

Interesse om te investeren in data sciences of juist opzoek naar funding? Smartified verbindt partijen, brengt investeerders in contact met innovatieve spelers en biedt ondersteuning bij subsidieaanvragen. Smartified makes your business grow.


Websites

Launch event met wethouder Martin de Beer

Smartified is officieel gelanceerd tijdens de 3 Digitale Dagen. Wethouder Martin de Beer verantwoordelijk voor het project, stelde het persoonlijk voor aan een volle zaal slimme geïnteresseerden.
De 3 Digitale Dagen vinden achtereenvolgens plaats in Heerlen, Hasselt en Aken en worden georganiseerd door de Gemeente Heerlen en de Brightlands Smart Services Campus, in samenwerking met de Corda Campus in Hasselt, LSU (Limburg Startup) en Stadt Aachen.

balloon_corner

Wil jij ook een slimme positionering en service website?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in smarte concepten en strategische positionering voor gemeente en overheid. De positionering die we ontwikkelen moet bijdragen aan het succes van jouw organisatie. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.