Website offerte aanvragen bij Stoere Binken Design

Website offerte aanvragen

Wat kost een maatwerk WordPress website? Wij horen deze vraag heel vaak en die is moeilijk te beantwoorden. Dit is afhankelijk van jouw ambities, wensen en doelstellingen. Daarnaast heeft ieder webdesign bureau zijn eigen prijsbeleid voor het ontwikkelen van een nieuwe website, afhankelijk van de kennis, ervaring en expertises die ze hebben en uiteraard het niveau van de technische afwerking.
In het internet vind je prijzen voor een complete website vanaf € 300. Een logisch denkend persoon weet dat dit niks kan zijn. Lees ons blog als je wilt weten waarom wij maatwerk websites maken en geen themes gebruiken.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar webdesign bureau uit Limburg die een professionele maatwerk website voor je kan maken? Wil je een website offerte aanvragen of gewoon het tarief weten voor een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit offerteaanvraag formulier.

Gratis inbegrepen bij jouw maatwerk website

Een aantal zaken leveren we altijd als we een maatwerk website ontwikkelen. Hier een overzicht van de zaken die gratis inbegrepen zijn bij elke Stoere Binken Design maatwerk website:

  • Responsive webdesign: Duh, al onze websites zijn altijd responsive.
  • Project begeleiding: Via onze online projectmanagement omgeving kun je de status, taken en discussies van jouw website volgen.
  • Demo omgeving: Op onze demo omgeving kun je ‘in realtime’ de ontwikkelingen van jouw website volgen. 24/7.
  • Debuggen: We halen alle technische foutjes uit de site die ontstaan bij het omzetten van het ontwerp naar HTML.
  • Inrichten hosting omgeving: Uitgaande van een ‘One page website‘ of ‘Marketing website’ tot 5 pagina’s. Voor de ‘Corporate website’ maken we een aparte prijs, afhankelijk van de omvang.
  • Installatie WordPress Core: We installeren de WP Core op je hosting omgeving zodat we jouw website daar kunnen draaien.
  • Security plugin: We beveiligen je site met een zeer goede gratis plugin. Dit biedt geen 100% garantie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Vraag stellen