Shared Service Center Zuid Limburg branding

Shared Service Center Zuid Limburg banner - Rene Verkaart)

Het Shared Service Center Zuid Limburg (SSC-ZL) is opgericht door Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen om gemeentelijke diensten en bedrijfsvoering te bundelen en kosten te besparen. Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe merkidentiteit en innovatieve maatwerk website.

Creative Director

4 kleuren. 4 ingangen.

In de briefing stond een duidelijk statement dat de nieuwe SSC-ZL website geen typische gemeentelijke website moest zijn. Geen lange teksten. Geen standaard 5-pagina website. Dat is een uitdaging die we graag aangegaan. Wij houden absoluut niet van ‘saai’ en ‘doorsnee’.

Storytelling. Wie is Shared Service Center Zuid Limburg.

De nieuwe merkidentiteit die we voor het SSC-ZL ontworpen hebben heeft zijn vorm gekregen in de responsive WordPress website. De 4 ingangen visualiseren de 4 organisatorische afdelingen binnen het SSC-ZL. Elke afdeling heeft zijn eigen kleur en vormentaal gekregen. De storytelling vertelt door kleur en vorm wie het SSC-ZL is.
De 4 lamellen, die tevens als visuele navigatie functioneren, kwamen zo goed aan dat ze uiteindelijk het nieuwe logo geworden zijn.

Custom fotografie.

De prachtige foto’s zijn geschoten door Richard Stark, één van onze favoriete fotografen.


Storytelling
SSC-ZL Service - Rene Verkaart)
Maastricht Maas Richard Stark - Rene Verkaart)

Gedreven door waarden en principes.

Wij zijn SSC-ZL.

Het Shared Service Center Zuid Limburg gelooft dat onze continu sterk veranderende samenleving vraagt om nieuwe oplossingen. Oplossingen die tot stand komen door in verschillende samenwerkingsvormen kennis & kunde te delen en te organiseren.

Vakmanschap, klantkennis en synergie.

Zij ontzorgen lokale overheden op gebied van bedrijfsvoering, zodat die hun kerntaken beter kunnen uitvoeren. In de optiek van SSC-ZL zorgt dit voor meer tevreden inwoners van Zuid-Limburg en uiteindelijk voor een mooiere, betere regio.


Contact
balloon_corner

Wil jij ook een gemeentelijke website die anders is?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in innovatieve concepten en strategische positionering. De positionering die we ontwikkelen moet aan jouw succes bijdragen. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.