Webdesign Eindhoven Stoere Binken Design

Webdesign Eindhoven

Webdesign Eindhoven symboliseert voor Stoere Binken Design de sterke verbondenheid met de regio Eindhoven. Door stoer (web)design vertalen wij jouw ambitie naar een succesvolle professionele website. Ons uniek design, verrassende storytelling en de modernste webstandaarden zetten jouw bedrijf in Eindhoven op de kaart. Ons onderscheidend Brand Design, Web Design en Type Design draagt direct bij aan het succes van jouw bedrijf of merk.

Creative Director

Webdesign Eindhoven: jouw professionele website

Als de omzet van je bedrijf er van afhangt, dan wil je dat een specialist je maatwerk WordPress website ontwerpt en programmeert. Webdesign Eindhoven staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze zaken vinden wij belangrijk als we jouw site maken:

 • Je maatwerk website moet je doelgroep visueel aanspreken. Mooie ontwerpen met een goede storytelling zijn succesvoller.
 • Je zakelijke website moet op alle apparaten gebruiksvriendelijk zijn door goede gebruiksvriendelijkheid (Usability) en responsive webdesign.
 • De bezoekers moeten je diensten en producten snel kunnen ontdekken.
 • Je website moet voor leads-, klanten- en zelfs medewerkers kunnen zorgen.
 • De conversie op je website moet optimaal zijn. Je wilt dat je website effectief is en acties genereert.
 • Na lancering moet jij je maatwerk website gemakkelijk zelf kunnen beheren.

Dit bepalen we samen door het ontwikkelen van een goede Customer Journey strategie. Specifiek voor jouw doelgroep, jouw markt en jouw ambitie.

100% maatwerk design Eindhoven. 100% effectief. 100% stoer

Jouw professionele website is voor ons te waardevol om een ‘standaard theme’ te gebruiken. Een zakelijk website is veel meer dan een online visitekaartje. Het is een 24/7 online sales kanaal, perfect in lijn met je merkpositionering, gericht op rendement. Standaard themes zijn daarvoor het verkeerde product omdat ze niet duurzaam en te generiek zijn.

Webdesign Eindhoven: betrouwbaar en professioneel

Een professionele maatwerk responsive website maken met een mooie vormgeving is voor ons vanzelfsprekend. Een sterke on- en off-page SEO om je doelgroep te activeren is een uitdaging. En dan nog een goede Google ranking proberen te behalen, vereist veel kennis en ervaring.
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste digital media standaarden, zoekmachinemarketing (SEO), conversie strategieën en design trends zoals o.a. Storytelling en User Experience. Dit gaat verder dan een leuk visueel ontwerp. Wij zoeken daarom voor jou de grenzen op en zorgen dat we met je website je doelgroep bereiken en leads genereren.

Onder de streep moet jouw maatwerk website geld opleveren en jouw ambitie waarmaken.


Contact

Webdesign Eindhoven staat voor betrokkenheid, duurzaamheid en kwaliteit. Web design bureau Stoere Binken Design heeft een lange geschiedenis en een jong netwerk in Eindhoven. Wij houden van Brabant, hebben veel klantervaring en lokale marktkennis. Onze klanten zijn zowel gevestigde als startende ondernemers. Ook organisaties, instanties, gemeenten, startups en scaleups ondersteunen wij al 25 jaar met creatieve strategieën en stoer webdesign.

René Verkaart – Creative Director en Webdesigner

Jouw maatwerk website uit Eindhoven

Wil je een professionele website laten maken door een creatief webdesign bureau in Eindhoven? Dan is ontwerpbureau Stoere Binken Design jouw WordPress specialist, gevestigd in Eindhoven, Brabant.

Jouw zakelijke website is altijd maatwerk en voorzien van responsive design. Gebouwd op het krachtige en veelzijdige WordPress beheersysteem betekent dit dat je de content (pagina’s, teksten, foto’s, links, nieuwsberichten, etc.) eenvoudig zelf kunt aanpassen. De on-page zoekmachine optimalisatie (SEO) verzorgen we natuurlijk ook. We ontwerpen alles conform jouw huisstijl management richtlijnen en design system. Dat is webdesign Eindhoven at its best.

Werkwijze: 8 stappen naar jouw succes

Jarenlange praktijkervaring weerspiegelt zich in onze expertises en de onderstaande werkwijze. We hebben een vaste route met 8 stappen uitgestippeld die de beste resultaten oplevert. 25 jaar beroepservaring zit hierin verwerkt. Hiermee weet jij als klant precies hoe wij jouw project aanpakken en wat je van ons mag verwachten:

 1. Kennismaking: we beginnen met een persoonlijk gesprek
 2. Begroting: we scheppen duidelijkheid voor jou én ons
 3. Realisatie: wij maken de stoerste onderscheidende website voor jou
 4. Uitvoering: we programmeren jouw maatwerk website
 5. Oplevering: we leveren je site op. Hij is live!
 6. Instructie: we leggen je uit hoe WordPress CMS werkt
 7. Evaluatie: we kijken wat we nog kunnen verbeteren
 8. Merkmanagement: wij bewaken jouw merkimago!

Lees hier alle details over onze werkwijze.


Offerteaanvraag

Succesvolle webdesign samenwerkingen

Als geboren Eindhovenaren hebben we ons hart verloren aan Brabant. Daarom hebben we besloten om ons als design bureau een vestiging in Eindhoven te openen. Als professionele website ontwerpers en storytellers helpen we Eindhovense klanten met online en offline uitdagingen én natuurlijk stoere websites.


Meer webdesign

Klanten over Stoere Binken Design


balloon_corner
Dimitri Romeijnders
Directeur Morpak Industrial Packaging

We hebben Stoere Binken de opdracht gegeven de nieuwe identiteit van Morpak te ontwikkelen en vorm te geven, dit heeft geleid tot een “stoere” identiteit. Het...

Bekijk project

balloon_corner
Nicoline Wisse Smit
Passioloog & Communicatiemens

Ik heb René leren kennen toen we allebei werden uitgenodigd voor dezelfde pitch. I.p.v. te concurreren nodigde René mij uit om onze krachten te bundelen...

Bekijk project

balloon_corner
Bjarne Timonen
Eigenaar De Regiebehandelaars

De samenwerking met René verliep erg prettig. Hij GEEFT echt om je website en je branding. Dit ontzorgt en schept vertrouwen. Een absolute aanrader...

Bekijk project

Waarom kies jij voor Stoere Binken Design Eindhoven?

Wij zijn een professioneel internetbureau met een gemotiveerd team van webdesigners, website programmeurs, grafisch ontwerpers, strategen en projectmanagers. We ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke WordPress websites voor bedrijven met ambities. Met gevoel voor design, techniek en vindbaarheid maken we ook jouw zakelijke website. Volledig op maat gemaakt en altijd onderscheidend.

Wij zijn groot genoeg om jouw professionele website te maken en klein genoeg voor een persoonlijke benadering. Wij zijn van mening dat direct contact voor het beste resultaat zorgt. We zijn een lokale en betrokken partner voor Eindhovense ondernemers met ambitie.

Nieuwsgierig geworden naar wat webdesign uit Eindhoven voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.


Vraag stellen

De banner foto van Eindhoven is van Rutger Heijmerikx.