CMC Marketing branding

CMC Marketing banner - Rene Verkaart)

CMC Marketing helpt klanten bij het genereren van meer traffic en rendement uit het marketingbudget. Hiervoor hebben ze het CMC Positioneringsconcept ontwikkeld.
Stoere Binken Design ontwerpt voor directeur Tanja Clercx een nieuwe merkidentiteit, storytelling en maatwerk WordPress website, de volgende stap in de evolutie van CMC Marketing. Zij wilde een opvallende en stoere responsive website die de concurrentie ver achter zich laat. Dat soort uitdagingen nemen we bij Stoere Binken Design met beide handen aan.

Creative Director

Communicatie vanuit het hart

Storytelling maakt een belangrijk deel uit van ons werk én leven. Om te kunnen scoren moet je mensen op emotioneel niveau bereiken en aanspreken.
CMC werkt met vaste netwerkpartners. Van designers en web developers als Stoere Binken Design, tot audio- en videoproducenten, fotografen en drukkerijen. Partners met ervaring en passie. Ze staan allemaal klaar om samen met CMC Marketing de communicatie van bedrijven scherp te zetten.

CMC responsive webdesign - Rene Verkaart)
CMC Storytelling - Rene Verkaart)

De samenwerking verliep uiterst prettig en professioneel

De samenwerking met Stoere Binken voor onze nieuwe website verliep uiterst prettig en professioneel. René is een kei in het vertalen van ons concept in een pakkende en onderscheidende vormgeving!
Tanja Clercx -
Directeur CMC Marketing

CMC Positionerings concept: Pakkend en onuitwisbaar

CMC Marketing is als geen ander thuis in het positioneren van organisaties. Met de resultaten van de op maat gemaakte workshops positioneren zij organisaties op een unieke manier. Onderscheidend en herkenbaar. Zij helpen bij het genereren van meer traffic om meer rendement marketingbudgetten te halen.

Positioneringsconcept iPad

CMC Media: Play your story

CMC Media is de tweede tak van sport van Tanja Clercx. Een perfect match met CMC Marketing. CMC Media verzorgt effectieve en betaalbare radioreclame, bioscoopreclame en snelwegreclame voor bedrijven uit de Euregio.
Met hun aanpak willen ze een nieuwe wereld van communicatiekanalen openen en bedrijven succesvol maken. Op maat stellen zij een pakket van exclusieve mediapartners samen, dat gegarandeerd en aantoonbaar scoort.

Maak kennis met CMC Media.

balloon_corner

Wil jij ook een pakkende en onuitwisbare branding?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in visuele storytelling en maatwerk WordPress websites. De strategische positionering die we ontwikkelen moet jouw bedrijf mede succesvol maken. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.