CMC Marketing branding en website

CMC Marketing banner - Rene Verkaart)

CMC Marketing helpt klanten bij het genereren van meer traffic en rendement uit het marketingbudget. Hiervoor hebben ze het CMC Positioneringsconcept ontwikkeld.
Stoere Binken Design ontwerpt voor directeur Tanja Clercx een nieuwe merkidentiteit, storytelling en maatwerk website, de volgende stap in de evolutie van CMC Marketing. CMC wilde opvallend en stoer webdesign uit Limburg die de concurrentie ver achter zich laat. Deze passie ondersteunen wij maar al te graag.

Creative Director

Webdesign uit Limburg: uniek en authentiek

Een organisatie is alleen succesvol als deze authentiek, onderscheidend en soms een tikje eigenwijs is. CMC Marketing creëert imago’s voor haar klanten met professionele en zorgvuldig geplande marketing en storytelling.
De website die Stoere Binken Design voor CMC Marketing gemaakt heeft vertaalt dit in beeld. Van de heldere layout met focus op de inhoud, de energieke kleur en levendige animaties, alles laat een blijvende indruk achter. Klanten van CMC Marketing reageren zeer positief op deze mooie website. Mission accomplished. Een project waar we als webdesign bureau uit Maastricht trots op zijn. Webdesign Limburg at its best.


Webdesign

Communicatie vanuit het hart

Storytelling maakt een belangrijk deel uit van ons werk én leven. Om te kunnen scoren moet je mensen op emotioneel niveau bereiken en aanspreken.
CMC werkt met vaste netwerkpartners. Van designers en web developers als Stoere Binken Design, tot audio- en videoproducenten, fotografen en drukkerijen. Partners met ervaring en passie. Ze staan allemaal klaar om samen met CMC Marketing de communicatie van bedrijven scherp te zetten.

CMC responsive webdesign - Rene Verkaart)
CMC Storytelling - Rene Verkaart)

De samenwerking verliep uiterst prettig en professioneel

De samenwerking met Stoere Binken voor onze nieuwe website verliep uiterst prettig en professioneel. René is een kei in het vertalen van ons concept in een pakkende en onderscheidende vormgeving!
Tanja Clercx -
Directeur CMC Marketing

CMC Positionerings concept: Pakkend en onuitwisbaar

CMC Marketing is als geen ander thuis in het positioneren van organisaties. Met de resultaten van de op maat gemaakte workshops positioneren zij organisaties op een unieke manier. Onderscheidend en herkenbaar. Zij helpen bij het genereren van meer traffic om meer rendement marketingbudgetten te halen.

Positioneringsconcept iPad

CMC Media: Play your story

CMC Media is de tweede tak van sport van Tanja Clercx. Een perfect match met CMC Marketing. CMC Media verzorgt effectieve en betaalbare radioreclame, bioscoopreclame en snelwegreclame voor bedrijven uit de Euregio.
Met hun aanpak willen ze een nieuwe wereld van communicatiekanalen openen en bedrijven succesvol maken. Op maat stellen zij een pakket van exclusieve mediapartners samen, dat gegarandeerd en aantoonbaar scoort.

Maak kennis met CMC Media.

Stoer nieuws direct in je mailbox

Mogen wij je inspireren met meer stoere project cases en informatieve blogs? Meld je dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief. Je e-mailadres is bij ons in veilige handen. Wij spammen nooit en we versturen alleen nieuwsbrieven als we werkelijk iets spannends aan jou te melden hebben.


Privacybeleid