TBinnovators branding en website

TBinnovators banner animatie - Rene Verkaart)

TBinnovators is een innovatiebureau dat zich richt op innovatie in de digitale zorg van morgen. Het is opgericht door Tom Brandsma met een sterke passie voor de zorg, innovatie en technologie. Stoere Binken Design heeft een moderne onderscheidende branding en een innovatieve website ontworpen.

Creative Director

Inspireren. Innoveren. Implementeren.

Vanuit de overtuiging dat innoveren en veranderen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, richt TBinnovators zich op de ontwikkeling van organisaties, het team en de professional. De werkwijze en het aanbod zijn helder samengevat in de 3 kernthema’s Inspireren, Innoveren en Implementeren.

Uitdaging: innovatie tastbaar maken

TBinnovators is een startup in een hele grote en spannende zorg innovatie markt. Hoewel dit werkveld de toekomst is van de digitale zorg, is het momenteel nog een niche. De vakkennis van TBinnovators reikt van spraaktechnologie in de zorg, tot virtual reality in de ouderenzorg, augmented reality en smartphones als cardioloog.
Onze uitdaging is om TBinnovators daarin als innovatiebureau en ervaren adviseur onderscheidend te positioneren zodat zij een sterke basis hebben om hun marktpositie uit te bouwen.


Alle websites
TBinnovators Innovatief responsive design Website - Rene Verkaart)

Oplossing

Onze oplossing voor TBinnovators is een futuristisch brand design en een immersive website. Door intuïtief User Experience (UX) design en pakkende visuele storytelling is de website zeer gebruikersvriendelijk. Het heldere hoofdmenu en de visuele homepage blokken bieden snel toegang tot de 3 kernthema’s en het nieuws in categorieën. Dit maakt de website toegankelijker voor de doelgroep. Het karakter van het webdesign is innovatief, boeiend en onderscheidend.

De samenwerking was uiterst plezierig

Voor ons innovatie adviesbureau TBinnovators heeft René de branding en website ontworpen. Wij waren op zoek naar een innovatieve en sprekende website. Dit is door René zijn expertise, creativiteit en flexibiliteit zeker gelukt.

Drs. Tom Brandsma MA -
Directeur TBinnovators

Stoere innovatieve website

TBinnovators wilde een website die met kop en nek boven de concurrentie uitsteekt. Dát is een uitdaging die we graag aangaan. Wij zijn gek op klanten met een duidelijke mening en ambitie.
We hebben een maatwerk WordPress website ontworpen met een innovatieve look and feel, een opvallend kleurenpalet en een helder merkverhaal. De diagonale lijnen zorgen voor dynamiek in het webdesign. De effecten en transities zijn zeer expressief om de site nog levendiger te maken. Alles stevig verankerd in een flexibel Design System – de bron van het TBinnovators merk.


Maatwerk website
TBinnovators Innovatief Artikelen Reviews - Rene Verkaart)

Isometrische iconen

De iconografie bepaalt voor een groot deel de visuele uitstraling van de TBinnovators website. Ze vertellen een verhaal zonder dat er een geschreven woord voor nodig is. Iconen zetten de toon en communiceren de boodschap.
Bij voorkeur zijn iconen op maat gemaakt voor een branding, maar het is ook mogelijk om iconen uit verschillende sets visueel samen te smelten tot één stijl. Voor TBinnovators hebben we een aantal isometrische iconen geselecteerd die inhoudelijk bij elkaar passen en de juiste boodschap overbrengen. Door de kleuren en details aan te passen hebben we ze visueel samengevoegd binnen het TBinnovators brand design.

TBinnovators Innovatief iconen - Rene Verkaart)

Design system met superkrachten

Een design system is de enige bron van waarheid die alle merkelementen van het logo, tot kleur, typografie, vormentaal, fotografie, iconen, motion graphics en meer groepeert zodat teams een product kunnen ontwerpen, realiseren en ontwikkelen. Het verenigt productteams rond een gemeenschappelijke beeldtaal, versnelt het ontwerpproces en bouwt bruggen tussen teams die samenwerken om producten tot leven te brengen.
Dit is een uittreksel van de Assets style guide, een onderdeel van het design system van de TBinnovators branding die wij ontworpen hebben.

TBinnovators kleuren - Rene Verkaart


Design system

Innovatief nieuws direct in je mailbox

Mogen wij je inspireren met meer stoere project cases en informatieve blogs? Meld je dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief. Je e-mailadres is bij ons in veilige handen. Wij spammen nooit en we versturen alleen nieuwsbrieven als we werkelijk iets spannends aan jou te melden hebben.


Privacybeleid