Lilly Zeligman Exclusive Jewelry branding en website

Lilly Zeligman Banner - Rene Verkaart)

Lilly Zeligman is een vakvrouw met vele jaren ervaring en een feilloos gevoel voor stijl en kwaliteit. Ze ontwerpt prachtige sieraden, die ze door de beste specialisten zo laat produceren dat de door haarzelf geselecteerde stenen optimaal tot hun recht komen. Webdesign bureau Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe maatwerk Lilly Zeligman website en webshop. Persoonlijk en uniek.

Creative Director

Lilly Zeligman Exclusive Jewelry storytelling

Lilly Zeligman’s juwelier creaties komen voort uit haar passie, haar kennis van zaken en oog voor detail. Op het snijvlak van traditie en vernieuwing ontstaan zo unieke, volkomen originele juwelen die als een handschoen passen. De nieuwe merkidentiteit die we ontworpen hebben ademt dezelfde sfeer en heeft een hoog kwaliteitsniveau om de juwelen tot zijn recht te laten komen.

Lilly Zeligman maatwerk website: elegant en subtiel

Lilly Zeligman is een persoon met een uitgesproken subtiel gevoel voor kwaliteit en design. Haar collectie varieert van ringen tot oorbellen en colliers. De nieuwe maatwerk website die we ontworpen hebben sluit aan bij de hoogwaardige sieraden die Lilly maakt. Door subtiele animaties, elegante kleuren en fullscreen afbeeldingen is de website een tijdloos online atelier voor haar sieraden collectie. Webdesign Limburg at its best.

Zeligman juwelier webshop

Lilly Zeligman responsive website

De Lilly Zeligman website is gemaakt met WordPress CMS en is volledig responsive. Google vereist tegenwoordig een mobiele variant van je website. Op hun ‘Mobile-First Indexing’ pagina leggen ze uit hoe dit werkt.

Ons User Experience concept en responsive webdesign zorgt ervoor dat alle gebruikers, ongeacht hun apparaat of schermformaat, optimaal van de website kunnen genieten.

Responsive website juwelier laptop - Rene Verkaart)

De website straalt uit wie ik ben

Dolblij ben ik met mijn nieuwe website, ontworpen door Stoere Binken Design. Het is een tijdloos, persoonlijk en uitgesproken ontwerp waardoor de website echt uitstraalt wie ik ben. Daarmee is het mijn visitekaartje geworden.

Lilly Zeligman -
Juwelier

Typografische titels op de Lilly Zeligman website

Typografie is één van onze superkrachten. Van logo design tot handlettering en custom huisstijl lettertypes kun je alles van ons verwachten. Voor de kopregels van Lilly Zeligman’s collecties hebben we daarom bijzondere ligaturen gemaakt om het speciale karakter van de sieraden te versterken. Zwierige verbindingen, suggestieve rondingen en spannende versmeltingen. Het zijn kleine typografische pareltjes geworden.

Lilly Zeligman galerie - Rene Verkaart)

Juwelen restylen: Heritage Treasures

Vintage en kersvers. De magie van een perfecte mix van oud en nieuw: een tweede leven voor een vergeten juweel. Misschien heb je wel een verborgen schat in huis, of een dierbaar erfstuk dat met de nodige liefde en aandacht nieuw leven ingeblazen kan worden. Via de Lilly Zeligman website kun je je oude sieraden laten restylen om in een nieuwe vorm opnieuw te betoveren.

Lilly Zeligman is lid van de Vereniging Goud- en Zilversmeden.


Storytelling

Exclusief nieuws direct in je mailbox

Mogen wij je inspireren met meer stoere project cases en informatieve blogs? Meld je dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief. Je e-mailadres is bij ons in veilige handen. Wij spammen nooit en we versturen alleen nieuwsbrieven als we werkelijk iets spannends aan jou te melden hebben.


Privacybeleid