Lilly Zeligman Exclusive Jewelry branding

Lilly Zeligman Banner - Rene Verkaart)

Lilly Zeligman is een vakvrouw met vele jaren ervaring en een feilloos gevoel voor stijl en kwaliteit. Ze ontwerpt prachtige sieraden, die ze door de beste specialisten zo laat produceren dat de door haarzelf geselecteerde stenen optimaal tot hun recht komen. Stoere Binken Design ontwerpt haar nieuwe persoonlijke identiteit en maatwerk WordPress website.

Creative Director

Lilly Zeligman Exclusive Jewelry

Lilly Zeligman’s creaties komen voort uit haar passie, haar kennis van zaken en oog voor detail. Desgewenst combineert ze ook bestaande materialen tot een spannend nieuw geheel. Op het snijvlak van traditie en vernieuwing ontstaan zo unieke, volkomen originele juwelen die als een handschoen passen.

Elegante en subtiele website

Lilly is een persoon met een uitgesproken subtiel gevoel voor kwaliteit en design. Haar collectie varieert van ringen tot oorbellen en colliers. De nieuwe website die we voor haar gemaakt hebben sluit naadloos aan bij de hoogwaardige sieraden die ze maakt. Door subtiele animaties, elegante kleuren en fullscreen afbeeldingen is de website een tijdloos online atelier voor haar sieraden collectie.

Zeligman juwelier webshop

Responsive web design Lilly Zeligman

De website van Lilly Zeligman is gemaakt met WordPress CMS en is volledig responsive. Google vereist tegenwoordig een mobiele variant van je website. Op hun ‘Mobile-First Indexing’ pagina leggen ze uit hoe dit werkt.

Ons responsive webdesign en User Experience design zorgt ervoor dat alle gebruikers, ongeacht hun apparaat of schermformaat, optimaal van de website kunnen genieten.

Responsive website juwelier laptop - Rene Verkaart)

De website straalt uit wie ik ben

Dolblij ben ik met mijn nieuwe website, ontworpen door Stoere Binken Design. Het is een tijdloos, persoonlijk en uitgesproken ontwerp waardoor de website echt uitstraalt wie ik ben. Daarmee is het mijn visitekaartje geworden.

Lilly Zeligman -
Juwelier

Typografische pareltjes als titels op de website

Typografie is één van onze superkrachten. Van logo design tot handlettering en custom huisstijl lettertypes mag je alles van ons verwachten. Voor de kopregels van Lilly Zeligman’s collecties hebben we daarom bijzondere ligaturen gemaakt om het speciale karakter van de sieraden te versterken. Zwierige verbindingen, suggestieve rondingen en spannende versmeltingen. Het zijn kleine pareltjes geworden.

Juwelen restylen: Heritage Treasures

Vintage en kersvers. De magie van een perfecte mix van oud en nieuw: een tweede leven voor een vergeten juweel. Misschien heb je wel een verborgen schat in huis, een slapend sieraad dat ernaar snakt om in een nieuwe vorm, een nieuwe zetting, opnieuw te betoveren. Of een dierbaar erfstuk dat met de nodige liefde en aandacht nieuw leven ingeblazen kan worden.

Lilly Zeligman is lid van de Vereniging Goud- en Zilversmeden.


Storytelling
balloon_corner

Wil je ook een elegante identiteit en maatwerk website?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in exclusieve merkidentiteiten en maatwerk responsive WordPress websites. Wij geloven in vakmanschap en duurzaamheid. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.