De Regiebehandelaars branding en website

De Regiebehandelaars banner - Rene Verkaart)

De Regiebehandelaars is een netwerk- en selectiebedrijf voor regiebehandelaars, geleid door twee ervaren GZ-psychologen uit de Randstad. Zij willen de zorg veranderen door meer specialisme, duidelijkheid en efficiëntie te introduceren. Zoek je het beste zorgpersoneel, of wil jij als ZZP’er aan de slag in de zorg? De Regiebehandelaars helpen hierbij. Stoere Binken Design ontwerpt hun brand identity en website.

Creative Director

Onze uitdaging

De uitdaging van de De Regiebehandelaars oprichters, Bjarne Timonen en Jan-Hein Backus, was helder en duidelijk: Wij zijn geen doorsnee psychologen en willen een website met een mooie zakelijke, zelfs een beetje rauwe stijl. Na lang zoeken kwamen wij bij jullie website en het sprak ons aan. Zouden wij een keer kunnen bellen over eventuele mogelijkheden?

Hoe positioneer je een startup in de zorgsector die op wil vallen in deze toch al verzadigde markt? Hoe ontwikkel je een pakkende storytelling die de juiste mensen raakt? En hoe creëer je een unique selling point dat overtuigt? Dit is een uitdaging die we bij Stoere Binken Design graag aangaan.

Onze oplossing

Na grondig deskresearch is onze oplossing onderscheidend, opvallend en stoer! We hebben een frisse huisstijl ontworpen die zichtbaar anders is dan de gangbare stijl voor detacheerders en uitzendbureau’s. Geen primaire kleuren, frivole icoontjes, kekke foto’s of mascottes, maar een verrassend kleurenpalet. Goud staat voor kwaliteit en is elegant en krachtig in combinatie met zwart en wit. Daarnaast een modern logo met een rauw lettertype. De twee balken visualiseren de beide oprichters van De Regiebehandelaars.

De Regiebehandelaars logo - Rene Verkaart

De intensieve en toch warme portretfoto’s van Lara Bommartini Photography ronden het geheel af. Ze harmoniëren perfect met het gekozen huisstijl kleurenpalet.


Meer huisstijlen

Word de regisseur van jouw eigen carrière

De door ons bedachte slogan “Word de regisseur van jouw eigen carrière” vangt de USP in één zin. Het is een link met het beroep ‘regiebehandelaar’ en de carrière in de zorgsector die De Regiebehandelaars voor hun klant realiseert. Matchmaking, screening, supervisie, coaching en online behandelingen zijn de expertises die ze aanbieden om hun klanten succesvol te maken.

Daarnaast zijn ze ook officieel partner van Trees For All en planten elk jaar 100 bomen. Als je samenwerkt met De Regiebehandelaars geef jij indirect wat terug aan de maatschappij.


Branding

René GEEFT echt om je website en je branding

De samenwerking met René verliep erg prettig. Hij GEEFT echt om je website en je branding. Dit ontzorgt en schept vertrouwen. Een absolute aanrader voor wanneer je een webdesigner zoekt met net dat beetje extra aandacht voor jouw geliefde product.

Bjarne Timonen & Jan-Hein Backus -
Directeuren

"Werving en selectie door regiebehandelaars. De betere keuze"

De Regiebehandelaars wordt geleid door twee zelfstandige GZ-psychologen, Jan-Hein Backus en Bjarne Timonen. Met onze jarenlange ervaring in de GGZ helpen zij regiebehandelaars om een geschikte baan of opdracht te vinden, in loondienst of als ZZP’er. Wij onderhandelen, geven begeleiding in de vorm van supervisie en/of coaching in regiebehandelaarschap en het ondernemen.

Webdesign voor een ambitieuze startup

De De Regiebehandelaars website heeft niet alleen een warme uitstraling, maar ook een attitude. Menselijk contact is de specialiteit van de oprichters Bjarne Timonen en Jan-Hein Backus. Daarbij passen de foto’s die in positieve zin recht door zee en confronterend zijn. Het directe oogcontact met een zelfverzekerde blik straalt vertrouwen en trots uit.

Hoewel ze een startup zijn hebben beide oprichters ruime ervaring in de forensische zorg, verslavingszorg en de reguliere GGZ. Stoere Binken Design ontwerpt en programmeert een stevige en stoere website met duidelijke taal en een onderscheidende storytelling. Webdesign Limburg meets de rauwe Randstad.


Meer websites
De Regiebehandelaars beeldscherm - Rene Verkaart)
Ambitie De Regiebehandelaars - Rene Verkaart)

Stoer nieuws direct in je mailbox

Mogen wij je inspireren met meer stoere project cases en informatieve blogs? Meld je dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief. Je e-mailadres is bij ons in veilige handen. Wij spammen nooit en we versturen alleen nieuwsbrieven als we werkelijk iets spannends aan jou te melden hebben.


Privacybeleid