Juwelier Marjan Sterk Amsterdam branding

Marjan Sterk banner - Rene Verkaart)

Marjan Sterk Fine Art Jewellery uit Amsterdam is al vele jaren één van de belangrijkste antiquair juweliers van Nederland. De collectie omvat juwelen van rond 1800 tot circa 1980 en bestrijkt vele stijlperiodes. Stoere Binken Design heeft, met respect voor de traditie, de identiteit naar de 21e eeuw gehaald.

Creative Director

Elegant herontwerp

De vernieuwing van Marjan Sterk uit Amsterdam begint met het logo, de parel van de huisstijl. Een elegant, klassiek en hoogwaardig logo siert nu de nieuwe identiteit. De klassieke lijnvoering en lettertype getuigen van respect voor de geschiedenis van de juwelen en de ontwerpers.

Handgemaakt stijlvol logo met karakter

Een juwelier als Marjan Sterk verdient een handgemaakt logo. In de schetsfase van de nieuwe merkidentiteit hebben we vele design varianten uitgeprobeerd om te zien wat de juiste toon is voor de nieuwe brand identiteit en merkpositionering.

Marjan Sterk logo schetsen - Rene Verkaart

De collectie omvat juwelen van rond 1800 tot circa 1980 en bestrijkt vele stijlperiodes: van Empire, Art Nouveau, Art Deco en Retro van de jaren ’40 tot de stijl van de jaren ’80. Ons nieuwe logo moet hierbij aansluiten. Aanvoelen alsof het al honderd jaar bestaat en in dezelfde liga kan meespelen. Een klassiek en stijlvol karakter bleek de juiste keuze.


Logo's

Verfijnd webdesign met een fragiel en elegant karakter

De nieuwe maatwerk website heeft een elegant, fragiel en open karakter met verfijnde details en UI animaties. De subtiele lijnen ondersteunen de storytelling. Ze dienen als visuele guidelines die de bezoeker meenemen op reis langs de sieraden en de informatie.

De webshop is zeer gebruikersvriendelijk, logisch gestructureerd en uiterst effectief. De sieraden zijn ingedeeld in overzichtelijke groepen en met maximaal 2 clicks ben je bij de product informatie. Daar kun je direct informatie opvragen als je geïnteresseerd bent.


Websites

Responsive webdesign en webshop

De Marjan Sterk Fine Art Jewellery maatwerk website is volledig responsive en werkt op alle apparaten en in alle formaten. De website draait op WordPress CMS. De webshop met WooCommerce.

Een fijn bedrijf om mee samen te werken

Ik heb René ervaren als een zeer prettig persoon om mee te werken. Hij is een geweldige ontwerper, gebruikt een zeer professionele aanpak, luistert aandachtig en onderhoudt intensief contact met de klant. Dit alles maakte het mogelijk om een topresultaat te leveren met Stoere Binken Design. Het nieuwe ontwerp van de website en huisstijl van Marjan Sterk is fantastisch geworden. Ik kan iedereen aanbevelen om met Stoere Binken Design te werken.

Elroy van Ouwerkerk -
Marjan Sterk Fine Art Jewellery
balloon_corner

Wil jij ook een sterke WordPress website en webshop?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in maatwerk responsive WordPress websites. Wij geloven in vakmanschap en duurzaamheid. De website die we ontwikkelen moet jouw bedrijf mede succesvol maken. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.