Juwelier Marjan Sterk Amsterdam branding en website

Marjan Sterk maatwerk website - Rene Verkaart)

Marjan Sterk Fine Art Jewellery uit Amsterdam is al vele jaren één van de belangrijkste antiquair juweliers van Nederland. De collectie omvat juwelen van rond 1800 tot circa 1980 en bestrijkt vele stijlperiodes. Webdesign Bureau Stoere Binken Design heeft, met respect voor de traditie, de huisstijl, maatwerk website en webshop naar de 21e eeuw gehaald. Webdesign Limburg meets Amsterdam.

Creative Director

Redesign met een elegante uitdaging

De uitdaging; hoe herontwerp je één van de belangrijkste antiquair juweliers van Nederland? Ontwikkel een merkimago dat zowel in het stadsbeeld van het Spiegelkwartier in Amsterdam als op een moderne webshop past.

Onze oplossing begint met het logo, de parel van de huisstijl. Een elegant, klassiek en hoogwaardig logo siert nu de nieuwe identiteit, maatwerk website en het pand. De klassieke lijnvoering en het lettertype getuigen van respect voor de geschiedenis van de juwelen en de ontwerpers.
Een mooie website met een heldere structuur en vriendelijke toegankelijkheid. De Customer Journey leidt de mensen met zachte hand naar de webshop met de nieuwe aanwinsten en het juwelen aanbod.

Handgemaakt stijlvol logo met karakter

Een juwelier als Marjan Sterk verdient een handgemaakt logo. In de schetsfase van de nieuwe merkidentiteit hebben we vele design varianten uitgeprobeerd om te zien wat de juiste toon is voor de nieuwe huisstijl, merkpositionering en maatwerk website.

Marjan Sterk logo schetsen - Rene Verkaart

De collectie omvat juwelen van rond 1800 tot circa 1980 en bestrijkt vele stijlperiodes: van Empire, Art Nouveau, Art Deco en Retro van de jaren ’40 tot de stijl van de jaren ’80. Ons nieuwe logo moet hierbij aansluiten. Aanvoelen alsof het al honderd jaar bestaat en in dezelfde liga kan meespelen. Een klassiek en stijlvol karakter bleek de juiste keuze.


Meer logo's

Verfijnd en elegant webdesign

De nieuwe maatwerk website heeft een elegant, fragiel en open karakter met verfijnde details en User Interface (UI) animaties. De subtiele lijnen ondersteunen de visuele storytelling. Ze dienen als guidelines die je ogen mee op reis nemen langs de sieraden en de achtergrondinformatie. De Customer Journey heeft onze focus als we een website ontwerpen.

De webshop is zeer gebruikersvriendelijk, logisch gestructureerd en uiterst effectief. De sieraden zijn ingedeeld in overzichtelijke groepen en met maximaal 2 clicks ben je bij de product informatie. Daar kun je direct contact opnemen als je het sieraad wilt kopen.


Websites

Responsive webdesign en webshop

De Marjan Sterk Fine Art Jewellery maatwerk website is volledig responsive en werkt op alle devices en in alle formaten. Deze mooie website draait op WordPress CMS. De webshop met WooCommerce.

Een fijn bedrijf om mee samen te werken

Ik heb René ervaren als een zeer prettig persoon om mee te werken. Hij is een geweldige ontwerper, gebruikt een zeer professionele aanpak, luistert aandachtig en onderhoudt intensief contact met de klant. Dit alles maakte het mogelijk om een topresultaat te leveren met Stoere Binken Design. Het nieuwe ontwerp van de website en huisstijl van Marjan Sterk is fantastisch geworden. Ik kan iedereen aanbevelen om met Stoere Binken Design te werken.

Elroy van Ouwerkerk -
Marjan Sterk Fine Art Jewellery

Sterk nieuws direct in je mailbox

Mogen wij je inspireren met meer stoere project cases en informatieve blogs? Meld je dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief. Je e-mailadres is bij ons in veilige handen. Wij spammen nooit en we versturen alleen nieuwsbrieven als we werkelijk iets spannends aan jou te melden hebben.


Privacybeleid