Maken jullie ook…

LOGO'S - Jeroen Borrenbergs)

Ongeloof en ironisch tegelijk maar deze vraag wordt nog wel eens aan ons gesteld, alsof we alleen aan webdesign doen. Ja we ontwerpen veel websites maar na 24 jaar ook inmiddels al heel wat logo’s en complete identiteiten. We hebben recent nog een taalspel met een bijpassend logo ontworpen.

Sterke logo’s

Een sterk logo of merk is onmisbaar om je als ondernemer tussen de massa te profileren. Of het nu om een bedrijfs- of productlogo gaat, het straalt uit wie jij bent of wat je wil verkopen. Wij kruipen in jouw huid om zo de merkwaarden naar boven te halen en hiermee een basisplan van aanpak voor te leggen. Op dit fundament ontwerpen wij een merkidentiteit (naam, lettertype, kleur, symbool) om zo de invloed van jouw merk te vergroten. Het maakt ons niet uit of je nu een starter, MKB’er of multinational bent, met onze jarenlange ervaring ben je altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

In de loop der jaren hebben we heel wat logo’s ontworpen. Van bedrijfs- tot productlogo’s, van serieus minimalistisch tot frivool uitbundig en van kleurrijk tot monotoon. Niets is ons te gek en gieten jouw wensen graag in een passend merk. Wij zien een merkidenteit daarom als een visueel maatpak die jij met een goed gevoel de komende jaren zal (uit)dragen.

Hieronder zie je een voorkeur aan logo’s gesorteerd op kleur en vorm die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld.

★ 6 tips voor een goede huisstijl.
★ Bekijk ook het Logofolio van René.

Creative Director
Petanque logo - Jeroen Borrenbergs)
balloon_corner

Wil jij ook een STOER logo??

Startup, MKB’er of multinational, een goed en sterk logo zet jouw bedrijf mede op de kaart. Het spreekt jouw taal en raakt je doelgroep op een emotioneel vlak. Wij maken graag jouw logo. Maak een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.