Tang Recruitment website

Tang Recruitment banner - Stoere Binken Design)

Tang Recruitment helpt ambitieuze managers en bedrijven bij het werven van talentvolle professionals voor jouw vacature. Hij is specialist in IT-, Sales- en Marketing-recruitment. Stoere Binken Design ontwerpt de individuele vacature website.

Creative Director

Even voorstellen…

Jason Tang, oprichter en specialist in recruitment van hooggekwalificeerde professionals. Als headhunter begeleidt hij managers die op zoek zijn naar de perfecte kandidaat en deze niet kunnen vinden.

Wil je meer weten over Jason, of heb je interesse om hem als headhunter in te schakelen?

Neem dan Vrijblijvend contact op.

Visueel design concept

Jason Tang kwam naar ons toe om zijn website te laten ontwerpen. Op basis van zijn reeds bestaande logo hebben we middels een moodboard fase eerst een visueel design concept ontwikkeld. Het beeldmerk zetten we in als speels element om een consistente beeldtaal te creëren.
Hiermee kon Jason een overwogen keuze maken voor de richting van zijn Brand Identity. Een Branding is tenslotte je “maatpak” waarmee je jezelf identificeert en presenteert.

Een sterke Branding valt op en creëert een top of mind naamsbekendheid. Door aantrekkelijke portretten en krachtige teksten te gebruiken vangen we de aandacht en maken de boodschap persoonlijk.

Kleur als wegwijzer

Voor elk expertisegebied hebben we een eigen kleurenpaletten ontworpen met donkerblauw als basis. Door verschillende kleuren als wegwijzer te gebruiken kunnen we elk expertisegebied een eigen visuele stijl geven die opvallend is tussen de andere recruitment agencies.

Kleur is de emotie van jouw merk. Wij gebruiken kleur heel zorgvuldig maar doelgericht om jouw doelgroep te vangen en de aandacht te vestigen op je boodschap.


Moodboard
Tang Recruitment Billboard - Stoere Binken Design)

Enthousiasme, een kritische blik en kwalitatieve uitvoering

Drie eigenschappen die direct opvallen wanneer je met René samenwerkt.

Ik wilde graag een website hebben maar ik had geen duidelijk beeld van de gewenste look & feel. René is erop gebrand om goed te luisteren naar je wensen zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Hij kijkt namelijk verder dan de bestaande kaders waardoor hij me steeds weer wist te verrassen met creatieve oplossingen. En dat doet hij met héél véél geduld 🙂 René zegt vaak dat het goed komt en die belofte komt hij altijd na. Voor een klant is het geruststellend om dit te horen. Wat ik ook heel fijn vind is dat hij veel kennis heeft van technische SEO. Voor mijn SEO-specialist was het namelijk heel prettig samenwerken als een designer begrijpt wat een website nodig heeft voor de zoekmachines. Ook hierin heeft René telkens een hele goede bijdrage geleverd. Als er ooit iets is kan ik hem makkelijk bereiken en helpt hij graag. Daarom beveel ik René van harte aan!

Jason Tang -
Oprichter