Kersten Steffen Pilates branding en website

Kersten Steffen banner - Rene Verkaart)

Kersten Steffen Pilates uit Köln, Duitsland, is een plek (Werkstatt) waar training, coaching en body awareness bij elkaar komen voor een gerichte Pilates training. Stoere Binken Design heeft de rebranding verzorgd en de nieuwe maatwerk website voor haar ontworpen.

Creative Director

Intelligente Pilates training

“Intelligent trainen” betekent voor Kersten Steffen een combinatie van Pilates met andere methoden. Gestructureerd volgens duidelijke principes, onderverdeeld in drie uitgebreide advies- en trainingsconcepten: LifeCoaching, PersonalTraining en FysioTherapie – elk individueel op de klant afgestemd. Kersten’s kennis van Feldenkrais, Yoga, verschillende analyse-, ontspannings- en ademhalingstechnieken maken daarmee van elke training een intelligente training.

Onze uitdaging

Hoe kun je voor een Pilates school een website maken die onderscheidend en overtuigend is? We wilden vermijden dat deze esoterisch of een profileringsplatform voor “mooie Instagram-meisjes” werd. Bij Kersten Steffen Pilates trainen mensen die in het leven staan en verdieping van hun levenskwaliteit zoeken.

Onze oplossing

Wij hebben een maatwerk WordPress website ontworpen die focust op balans, kracht en structuur. Frisse kleuren, mooie foto’s en een helder gestructureerde pagina layout voor een positieve gebruikersbeleving. Het webdesign en storytelling toegesneden op de persoonlijkheid van Kersten Steffen.
Pilates maakt, meer dan Yoga, gebruik van trainingsapparaten die veel kennis en ervaring vereisen. Dat willen wij laten zien om nieuwe klanten te overtuigen zich aan te melden.


Website offerte
Kersten Steffen responsive design - Rene Verkaart)
Kersten Steffen portret - Rene Verkaart)

Creatief, stijlvol en altijd in een goed humeur

Vanaf het begin heb ik met veel plezier met René gewerkt aan mijn nieuwe website. Creatief, stijlvol en altijd in een goed humeur luisterde hij naar mijn wensen en bracht deze in een nieuwe, actuele vorm. Ik ben blij met het resultaat en krijg veel positieve feedback van mijn klanten. Veel dank René – ook aan de techniek in de persoon van Sander.

Kersten Steffen -
MindBodyWorker. BalanceTeacher. LifeLongStudent.
Quote Pilates - Rene Verkaart)
balloon_corner

Wil jij een nieuwe website met stijl en balans?

Stoere Binken Design is specialist in het maken van maatwerk websites, ook voor Pilates scholen. Wil jij eens vrijblijvend praten wat wij voor jouw nieuwe website kunnen betekenen? Laten we dan een persoonlijke afspraak maken.