Webdesign Maastricht Stoere Binken Design

Webdesign bureau Maastricht

Stoere Binken Design is een webdesign bureau uit Maastricht, Limburg. Al sinds 1995 helpen we bedrijven met hun branding en programmeren we hun maatwerk website. Onze focus is jouw ambitie en succes. Als de omzet van je bedrijf er van afhangt, dan wil je dat een specialist je website maakt. Wij zijn een betrouwbare webdesign partner voor Maastrichtse bedrijven met ambitie.

Creative Director

Webdesign Maastricht: jouw maatwerk website

Als de omzet van je bedrijf er van afhangt, dan wil je dat een specialist je zakelijk website ontwerpt en ontwikkelt. Je professionele website moet op alle apparaten gebruiksvriendelijk zijn en de bezoekers moeten je diensten en producten snel kunnen ontdekken. Maar hij moet ook voor leads-, klanten- of zelfs medewerkers zorgen. De conversie op je site moet optimaal zijn. Dit bepalen we samen door het ontwikkelen van een goede Customer Journey strategie.
Jouw professionele website is te waardevol voor ons als design agency om een ‘standaard theme’ te gebruiken. Je site is veel meer dan een online visitekaartje. Het is een 24/7 bereikbaar sales kanaal, perfect in lijn met je merkpositionering en gericht op rendement.

Webdesign Maastricht: betrouwbaar en professioneel

Een professionele maatwerk responsive website maken met een mooie vormgeving is voor ons vanzelfsprekend. Een sterke SEO strategie om je doelgroep te activeren is een uitdaging. En dan nog een goede Google ranking proberen te behalen, vereist veel kennis en ervaring.
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste digital media standaarden, zoekmachinemarketing (SEO), conversie strategieën en design trends zoals o.a. Storytelling, User Experience (UX), User Interface (UI) en Design Systems. Dit gaat verder dan een leuk visueel ontwerp. Wij zoeken daarom voor jou de grenzen op en zorgen dat we met je website je doelgroep bereiken en leads genereren. Onder de streep moet jouw zakelijke website geld opleveren. Dat is top webdesign Maastricht!

Wat zeggen Maastrichtse klanten over ons?


Webdesign

balloon_corner
Ralph Fijen
Manager Consultancy e-llis

Onlangs hadden we een fantastische launch van het nieuwe e-llis. Heel positieve feedback gekregen op de nieuwe corporate identity: fris, energiek, en...

Bekijk project

balloon_corner
Angelique Gerretsen
Oprichter Quiboba taalspel

Vanaf ons allereerste gesprek was er een klik en waren we enthousiast. René begreep precies wat we graag wilden en vertaalde dit naar een prachtig ontwerp...

Bekijk project

balloon_corner
Guy Vroemen
Directeur We4people

Stoere Binken viel mij in eerste instantie op door hun stoere naam. Meteen het eerste contact was bijzonder prettig. Open en onderzoekend naar onze plannen...

Bekijk project

Webdesign uit Maastricht betekent voor ons betrokkenheid, duurzaamheid en kwaliteit. Design agency Stoere Binken Design heeft een lange geschiedenis en een sterk netwerk in Maastricht. Wij houden van de euregio, hebben veel klantervaring en lokale marktkennis. Onze klanten zijn zowel gevestigde als startende Maastrichtse ondernemers. Ook organisaties, instanties, gemeenten en startups ondersteunen wij al sinds 1995 met creatieve strategieën en stoer webdesign uit Limburg.

René Verkaart – Creative Director en Webdesigner

In 9 stappen naar jouw maatwerk website

Wil je een professionele website laten maken door een creatief webdesign bureau? Heb je vertrouwen in je partners en ben je klaar om remote samen te werken? Dan zijn wij jouw agency. Wij zijn een WordPress specialist, gevestigd in het creatieve centrum van Maastricht, Limburg.

Jouw zakelijke website is altijd maatwerk en voorzien van responsive webdesign. Gebouwd op het krachtige en veelzijdige WordPress CMS betekent dit dat je de content (pagina’s, teksten, foto’s, links, nieuwsberichten, etc.) eenvoudig zelf kunt aanpassen. De basis voor zoekmachine optimalisatie (SEO) verzorgen we natuurlijk ook. We ontwerpen alles conform jouw huisstijl management richtlijnen.

Website laten maken Maastricht: 9 stappen naar jouw succes

Jarenlange praktijkervaring weerspiegelt zich in onze expertises en deze efficiënte werkwijze. Daarom hebben we een vaste route met 9 stappen uitgestippeld die de beste resultaten oplevert. Onze beroepservaring sinds 1995 zit hierin verwerkt. Hiermee weet jij als klant precies hoe wij jouw project aanpakken en wat je van ons mag verwachten:

 1. Kennismaking: we beginnen met een persoonlijk gesprek
 2. Begroting: we scheppen duidelijkheid voor jou én ons
 3. Strategie: Stoere merken hebben een sterke basis
 4. Creatie: We creëren nu jouw stoere branding of maatwerk website.
 5. Productie: wij programmeren jouw stoere professionele website
 6. Activatie: we leveren je site op. Hij is live!
 7. Instructie: we leggen je uit hoe WordPress CMS werkt
 8. Evaluatie: we kijken samen wat we nog kunnen verbeteren
 9. Merkmanagement: wij bewaken jouw merkimago!

Lees hier alle details over onze werkwijze.


Offerteaanvraag

Gratis inbegrepen bij jouw maatwerk website

Een aantal zaken leveren we altijd als we een maatwerk WordPress website ontwikkelen. Hier een overzicht van de zaken die gratis inbegrepen zijn bij elke Stoere Binken Design website:

 • Webdesign: We ontwerpen een stoere maatwerk website die aansluit bij jouw doelstelling en ambitie.
 • Responsive webdesign: We ontwerpen onze websites altijd ‘mobile-first’, dus ze zijn altijd responsive en functioneren optimaal op desktop-, tablet- en smartphone schermen.
 • Storytelling: We ontwikkelen een spannende Customer Journey (klantreis) om bezoekers te converteren tot klanten.
 • Webdevelopment: We hebben een robuuste en efficiënte werkwijze om jouw website te programmeren.
 • Projectbegeleiding: Via onze projectmanagement omgeving kun je de status, taken en discussies van jouw website volgen.
 • Demo omgeving: Op onze demo omgeving kun je ‘in realtime’ de ontwikkelingen van jouw website volgen. 24/7.
 • Debuggen: We halen alle technische foutjes uit de site die ontstaan bij het omzetten van het webdesign naar HTML.
 • Inrichten hosting omgeving: Uitgaande van een one page website of maatwerk marketing website tot 5 pagina’s. Voor de ‘Corporate website’ maken we een aparte prijs, afhankelijk van de omvang en functionaliteiten.
 • Installatie WordPress Core: We installeren de WP Core op je hosting omgeving zodat we jouw website daar kunnen draaien.
 • Basis SEO: We installeren een plugin waarmee je zelf eenvoudig de zoekmachine optimalisatie van je website kunt verbeteren.
 • Google Analytics: We activeren Google Analytics zodat we het gebruik van je site kunnen monitoren en verbeteren.
 • Security plugin: We monitoren je site met een zeer goede beveiligingsplugin. Dit biedt geen 100% garantie tegen hackers en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Vraag stellen
balloon_corner

Wil jij een maatwerk website laten maken Maastricht?

Dan is het tijd om eens persoonlijk kennis te maken en samen over je ambities en doelstellingen te brainstormen. Wij zijn jouw stoere en betrouwbare partner voor strategie, brand design en webdesign uit Maastricht.