Koreman Exclusive Carpets website

Koreman Exclusive Carpets website - Rene Verkaart)

Koreman Exclusive Carpets is een familiebedrijf uit Maastricht. Sinds meer dan 50 jaar zijn ze dé specialist voor ambachtelijke Perzische en Oosterse tapijten. Zij leveren aan privéklanten, bedrijven, hotels en de creatieve sector. Koreman’s tapijten staan bekend om hun uitzonderlijk hoge kwaliteit en creëren met hun levendige patronen en kleuren een unieke sfeer in elk interieur. Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe kunstzinnige Business-to-business website met de passende titel ‘Passion for Beauty’.

Creative Director

Ambachtelijke tapijten en vloerkleden

Elk tapijt is een verhaal op zich. Het ontwerp, de kleur en het vakmanschap weerspiegelen de passie van Koreman’s werk in de hele waardeketen. Van de collectie van de beste wol tot de meest gedetailleerde elementen van het creatieve proces die elk stuk uniek maken. Een nieuwe website ontwerpen is daarom een stoere uitdaging die wij graag aannemen. Voorop staat een goede smaak en persoonlijke artistieke expressie.

Onze uitdaging

Vakgenoot Lars Pacbier van FB4 uit Heerlen, die bij Koreman Exclusive Carpets de marketing verzorgt, kwam naar ons toe met de uitdaging om voor Koreman een B2B-website (Business-to-Business) te ontwikkelen. De nieuwe one page website moet bedrijven, hotellerie, architecten, designers en investeerders bekend maken met Koreman’s hoogwaardige tapijten en vloerkleden. De website moet inspirerend werken en bezoekers converteren tot klanten. Daarnaast moet de website een bevestiging zijn van de 50-jarige merkreputatie en de hoge kwaliteit van de ambachtelijke tapijten.


Branding
Koreman Exclusive Carpets quality - Rene Verkaart)
Koreman responsive design - Rene Verkaart)

Onze oplossing

We hebben ons afgevraagd hoe je in deze concurrerende internationale markt een niche kunt claimen en daar succesvol kunt zijn. Wat is daarvoor nodig? Hoe vlieg je dit aan? En hoe maak je de nieuwe merkstrategie duurzaam en schaalbaar? We doken zo diep mogelijk in Koreman’s wereld.

Onze oplossing is een kunstzinnige ‘immersive website’. Dit is een ervaring die zoveel mogelijk zintuigen activeert en je volledig absorbeert in de merkbeleving. Door een zorgvuldige choreografie van animaties en effecten creëren we een aangename en onderscheidende online ervaring. Alles via een webbrowser. Ons responsive webdesign zorgt voor een optimale Gebruikerservaring (UX) op alle devices, van desktop tot tablet en smartphone.

We verweven visuele storytelling met high-end webdesign om een spannende en unieke maatwerk website te creëren die de doelgroep fascineert en overtuigt.
Onze aanpak is holistisch. We kijken naar de gehele merkidentiteit van Koreman Exclusive Carpets en niet uitsluitend naar de website. Uiteindelijk moet de nieuwe merkstrategie in de complete Koreman branding worden doorgevoerd.

Familiebedrijf met 50+ jaar ervaring

Koreman Exclusive Carpets is een Maastrichts familiebedrijf, gerund door Raimond en Esther Koreman. Al meer dan 50 jaar zijn zij gespecialiseerd in ambachtelijke Perzische en Oosterse tapijten. De zoektocht naar prachtige authentieke tapijten en meubelen gaat helemaal terug naar de oorspronglanden. Door een uitstekend contact met de lokale bevolking vindt Raimond Koreman altijd de mooiste tapijten en vloerkleden. Ieder stuk is persoonlijk gezocht en goedgekeurd.

Een bezoek aan de Koreman winkel in het hartje van Maastricht is een absolute must.

Samenwerking met een stoer resultaat

Het resultaat van de samenwerking met Koreman Exclusive Carpets is een zeer kunstzinnige en functionele one page website. Een spannende storytelling waarmee zij de internationale B2B-markt met een vernieuwd merkverhaal kunnen benaderen om nieuwe klanten te winnen.

)

Exclusief nieuws direct in je mailbox

Mogen wij je inspireren met meer stoere project cases en informatieve blogs? Meld je dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief. Je e-mailadres is bij ons in veilige handen. Wij spammen nooit en we versturen alleen nieuwsbrieven als we werkelijk iets spannends aan jou te melden hebben.


Privacybeleid