Maatwerk website laten maken door Stoere Binken Design

Maatwerk website laten maken

Je hebt geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Als het succes en de omzet van je bedrijf er van afhangt, dan wil je dat een specialist je professionele website maakt. Een WordPress maatwerk website van Stoere Binken Design uit Maastricht is specifiek gemaakt voor jouw bedrijf. Geen ‘duizend in een dozijn’ theme, maar uniek en specifiek afgestemd op jouw marketing strategie en de doelgroep die je wilt bereiken. Wij vertalen jouw ambities naar een onderscheidend webdesign.

Creative Director

Jouw maatwerk website laten maken

Een goede maatwerk website is veel meer dan een mooi webdesign. De vormgeving staat in dienst van de bezoekers. De eerste indruk bepaalt alles. De navigatie, structuur, kleuren, beeldmateriaal, teksten, lettertypen, etc. Alles moet kloppen.
Als je website effectief moet zijn, dan moet jij je bezoekers optimaal begrijpen. Wij helpen je bij hierbij en zorgen dat jouw nieuwe website van bezoekers klanten maakt. Elk bedrijf is anders, dus elk professioneel webdesign is anders.

3 pijlers van jouw website project

Als Stoere Binken Design jouw website maakt, dan bestaat het project altijd uit 3 pijlers:

 1. Brand Design: Allereerst kijken we naar je merkidentiteit. Is deze up-to-date? Hoe kunnen wij deze als professioneel webdesign bureau nóg beter maken? Spreekt het je doelgroep aan? En hoe maken we deze geschikt voor het internet, want print media werkt anders dan online media.
 2. Web Design: Hoe vertellen we je Brand Story op een onderscheidende wijze? Hoe verleiden we je bezoekers om zaken met je te doen? Hoe halen we optimaal rendement uit je zakelijke website?
 3. Web Development: We programmeren je website met de modernste html technieken. We zoeken de juiste effecten en technieken om de UX (User Experience) zo spannend mogelijk te maken. Onze websites zijn altijd responsive en werken optimaal in de moderne browsers.

Wij vinden dat een goede maatwerk website aan een aantal zaken moet voldoen. Zo zien wij een professionele website en dit mag jij ook voor jouw website verwachten:

 • Duidelijk: je bezoeker vindt gemakkelijk zijn weg door goede Usability.
 • Consistent: de merkbeleving is overal gelijk is en straalt vertrouwen uit.
 • Doelgericht: een goede Customer Journey converteert bezoekers tot klanten.
 • Toegankelijk: jouw website werkt optimaal op alle devices door Responsive Design.

Marketing integratie

Als je je maatwerk website naar het volgende niveau wilt tillen met een webshop, dan integreren we WooCommerce. Voor marketing en CRM doeleinden kunnen we een koppeling maken met MailChimp, voor het eenvoudig versturen van nieuwsbrieven. Er is ontzettend veel mogelijk om jouw online presentatie succesvol te maken.

SEO – Hulp bij online vindbaarheid

Je online vindbaarheid is een zeer belangrijke factor om al vanaf het begin van het project rekening mee te houden. Het focussen op goede on-site SEO (Search Engine Optimization) helpt daarbij. De juiste organische content (teksten, afbeeldingen, video’s, Google snippets, etc) en de beste webtechnieken, bepalen of je een plek krijgt op de eerste pagina van Google. Een garantie is er niet, tenzij je SEA (Search Engine Advertising) overweegt. Wij bieden graag hulp en advies.

Enkele tevreden maatwerk website klanten

Design bureau Stoere Binken Design is sinds 1995 gevestigd in Maastricht, Limburg. Centraal gelegen in de Euregio biedt ons en onze klanten enorme mogelijkheden. Wij hebben naast Nederland ook klanten en netwerken in Duitsland en België. Hier heb jij als klant direct voordeel van. Deze stoere klanten zijn onze referenties en vertellen wat ze van ons en de samenwerking vinden:


balloon_corner
Dimitri Romeijnders
Directeur Morpak Industrial Packaging

We hebben Stoere Binken de opdracht gegeven de nieuwe identiteit van Morpak te ontwikkelen en vorm te geven, dit heeft geleid tot een “stoere” identiteit. Het...

Bekijk project

balloon_corner
Nicoline Wisse Smit
Passioloog & Communicatiemens

Ik heb René leren kennen toen we allebei werden uitgenodigd voor dezelfde pitch. I.p.v. te concurreren nodigde René mij uit om onze krachten te bundelen...

Bekijk project

balloon_corner
Bjarne Timonen
Eigenaar De Regiebehandelaars

De samenwerking met René verliep erg prettig. Hij GEEFT echt om je website en je branding. Dit ontzorgt en schept vertrouwen. Een absolute aanrader...

Bekijk project

Wij zijn een stoere partner, ook na oplevering

Hoe lang denk je dat je professionele website meegaat? Online technologieën veranderen in razend tempo. Dit biedt nieuwe mogelijkheden, maar het betekent ook dat verouderde technieken vervangen moeten worden. Door doorontwikkeling en implementatie van nieuwe functionaliteiten houden wij jouw site actueel. Onze maatwerk websites zijn zo flexibel opgebouwd dat we een professionele doorontwikkeling kunnen garanderen.

Ook na het opleveren zijn we dus jouw stoere partner. We kunnen je helpen met een onderhoudscontract, verbeteringen en veiligheid controles van je Stoere Binken Design website. Wij willen dat jouw site optimaal blijft functioneren en up to date blijft. Wij noemen dat professioneel webdesign Limburg at its best!

Bekijk een aantal succesvolle maatwerk website cases:

Wij vertalen jouw ambities naar een professionele online propositie

Door onze kennis, expertise, meedenken én onderscheidend webdesign, ontwerpen wij jouw professionele website en zetten daarbij de bezoeker centraal. Of je nu omzet wilt genereren, nieuwe klanten wilt bereiken of een dienst wilt lanceren. De website moet bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

René Verkaart -
Creative Director

Waarom kies jij voor Stoere Binken Design?

Wij specialiseren ons in maatwerk responsive websites met WordPress, het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Onze webdesigners en webdevelopers werken nauw met je samen om voor jou een onderscheidende en professionele website te creëren.

Wij zijn groot genoeg om jouw perfecte maatwerk website te maken en klein genoeg voor een persoonlijke benadering. Wij zijn van mening dat direct contact voor het beste resultaat zorgt. We zijn een lokale en betrokken partner voor Limburgse ondernemers met ambitie.
Wij zijn een professioneel internet design bureau met een gemotiveerd team van webdesigners, website programmeurs, grafisch ontwerpers, strategen en projectmanagers. We ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke sites met een verzorgde uitstraling voor bedrijven met ambitie en doelstellingen.

Webdesign Maastricht Stoere Binken Design

Webdesign Limburg: de kracht van het Zuiden

Als oud-Brabanders leven we met hart en ziel voor webdesign uit Limburg, maar we werken al jaren voor klanten uit heel Nederland en het buitenland. Zij komen o.a. uit Amsterdam, Utrecht of België. Voor het Utrechts Stedelijk Gymnasium werken we al sinds 2003 op afstand. Zij waarderen onze open-minded en no-nonsense mentaliteit.

Met gevoel voor design, techniek en vindbaarheid maken we jouw maatwerk website. Volledig op maat gemaakt en bijzonder.


Maatwerk website laten maken door een ervaren webdesign bureau

 • 100% maatwerk: Een website die voldoet aan jouw wensen en eisen.
 • Alle expertise: Wij hebben alle expertises van webdesign tot storytelling om jouw site tot een succes te maken.
 • Resultaat: Wij ontwerpen en ontwikkelen met jouw online resultaat als uitgangspunt.
 • Heldere offerte: Je weet op voorhand waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten.
 • 25+ jaar ervaring: Jarenlange ervaring op het gebied van professioneel webdesign en WordPress CMS.

Uitgebreide ervaring en expertise voor maatwerk websites

 • Mobile first: Een goed werkende professionele website of webshop, ook voor mobiel en tablet.
 • Veiligheid: Nieuwste technieken voor meer snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.
 • Meetbaar resultaat: Inzicht in het online rendement voor verbeteringen aan je website.
 • Onderhoudscontract: Wij houden je site veilig en up to date.
 • Online marketing experts: We denken met je mee over jouw rendement.
 • WordPress training: Vul en bewerk je website heel gemakkelijk zelf.

Vraag stellen
balloon_corner

Wil je ook een maatwerk website laten maken?

Webdesign Bureau Stoere Binken Design begeleidt je professioneel door het hele webdesign proces, zodat jij de juiste keuzes kunt maken. Uiteindelijk programmeren we jouw maatwerk website en zorgen door een goede SEO strategie dat je optimaal vindbaar bent in Google.