Renovia website renovatie

Renovia banner - Rene Verkaart)

Renovia renoveert en verbouwt particuliere woningen in Limburg. Ze ontwerpen en realiseren prachtige inrichtingen met veel gevoel voor stijl en kwaliteit. Stoere Binken Design heeft de oude website gerenoveerd. Onze maatwerk portfolio website zet Renovia in een nieuw daglicht en visualiseert optimaal het “Renovia-gevoel”.

Creative Director

Het Renovia-gevoel

Geen ballast, een heldere taal en een duidelijke aanpak. Met Renovia weet je waar je aan toe bent en krijg je een nieuwe woninginrichting die precies zo is als je in gedachten had. Renovia vernieuwt, verbouwt en verrast jou zodat je kunt genieten van je nieuwe woning. Dát is het Renovia-gevoel.

Renovia 3 homepage blokken - Rene Verkaart

Schuin is het nieuwe recht

Het reeds bestaande Renovia logo is bijzonder en onderscheidend door de schuine lijnen van het groene vlak, wat de renovatie van een woning symboliseert.
Wij hebben deze schuine lijnen in het webdesign als rode draad gebruikt voor de visuele beeldtaal en storytelling; Schuine call-to-action vlakken, buttons die van perspectief veranderen en een off-grid layout. Alles ademt nu nog meer de verrassende uitstraling van de huisstijl en het Renovia-gevoel.

Renovia componenten - Rene Verkaart)
Renovia responsive design - Rene Verkaart)

Wij zijn SUPERTROTS op het geweldige eindresultaat

Vanzelfsprekend zijn wij *SUPERTROTS* op het geweldige eindresultaat👌🏼!!! Duidelijke, heldere & frisse website #RENOVIA#. Ook van onze zijde een welgemeend dankjewel 🙏🏽 voor de plezierige samenwerking!!!

Jeroen Tinnemans -
Eigenaar Renovia

Renovia + Innovia+

Renovia breidt haar aanbod verder uit met Innovia+. Innovia+ maakt verduurzamen comfortabel en zorgeloos. Ze kijken met gespecialiseerde partners naar de totale woning, van kruipruimte tot dak.

Stoere Binken Design kruipt in de huid van de particulieren en ontwerpt een frisse maatwerk WordPress website die helder uitlegt waarom Innovia+ de beste partner voor (ver)bouwen of verduurzamen is.


Innovia+ website