HeusschenCopier website

HeusschenCopier banner - Rene Verkaart)

HeusschenCopier is een bureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw. Zij opereren vanuit het Limburgs landschap. Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe custom parallax website. Een extreem lastige opdracht voor een zeer kritische klant die wij met een positieve instelling en professionele aanpak hebben gerealiseerd.

Creative Director

Wij zijn landschappers

HeusschenCopier opereert vanuit het Limburgs landschap. Zij voelen zich nauw verbonden met de omgeving waarin ze wonen en werken. De omgeving is rijk aan landschapstypen en -sferen, rivier- en beekdalen, hellingen en plateaus, dorpen en steden. De sterke hoogteverschillen in het landschap, de uiteenlopende bodemsoorten, de soms scherpe contrasten tussen open en besloten gebied en de rijke cultuurhistorie maken het Limburgs landschap aantrekkelijk én complex.

Website als bouwtekening

Onze nieuwe responsive WordPress website doet denken aan een grote bouwtekening. Een schets van een abstract landschap, in elkaar geplakt met gekleurd plakband. Deze stijl symboliseert het handwerk van HeusschenCopier, hun creatieve proces en het landschap dat zij ontwikkelen.


Websites
Abstract landschap - Rene Verkaart)
HeusschenCopier iPad - Rene Verkaart)

Creëer je eigen landschap

De HeusschenCopier website is een vreemde eend in de bijt onder de (landschaps)architecten. In een landschap waar alles strakker en onpersoonlijker wordt, gaat HeusschenCopier voor persoonlijkheid en impact. Onze website geeft een inkijk in de ziel van het bedrijf en wil je verleiden het Limburgs landschap met andere ogen te bekijken.

René Verkaart -
Creative Director
HeusschenCopier toverland - Rene Verkaart)

Toverland betovert jong en oud

Je staat er als bezoeker waarschijnlijk niet bij stil, maar ook dit is landschap. Ruimtelijke vormgeving, thematisering van de gebouwen. Het eindresultaat is een verblijfsomgeving die bezoekers op aangename en verrassende wijze begeleidt door de nieuwe themagebieden.

Toverland achtbaan rendering - Rene Verkaart

Wij willen met onze nieuwe responsive WordPress website voor HeusschenCopier aansluiten bij die beleving en emotie. Een verrassende layout, een ruimtelijk parallax effect en veel witruimte voor een optimale presentatie van de projecten.


Storytelling
balloon_corner

Wil jij ook een maatwerk website die mensen betovert?

Een website moet je bezoeker emotioneel raken, overtuigen en activeren. Door een succesvolle branding en visuele storytelling maak je van bezoekers klanten. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.


HeusschenCopier footer - Rene Verkaart)