Andreas Capital rebranding en website

Andreas Capital banner - Rene Verkaart)

Andreas Capital uit Luxemburg  is gespecialiseerd in het beschermen en uitbouwen van kapitaal. Met oog voor persoonlijke behoeften en op basis van ervaring en realiteitszin nemen zij de financiële zorg uit handen. Zij beloven geen gouden bergen, wel een koers die bij de cliënten past. Bouwen aan waarde doen ze samen. Webdesign bureau Stoere Binken Design ontwerpt een nieuwe waardevolle merkidentiteit en maatwerk website.

Creative Director

Andreas Capital: Geboren uit een family office

Andreas Capital Wealth Management & Family Office Services bestaat sinds 2010. Dit is het jaar dat de oprichters hun ervaring bundelden. Ze besloten hun complementaire ervaring en knowhow van de institutionele beleggings- en bancaire wereld voor hun eigen portefeuilles aan te wenden. Het resulteerde in de oprichting van Andreas Capital. Heden ten dage werken zij nog altijd voor de portfolio’s van haar oprichters. Daarnaast beheert zij ondertussen ook het vermogen van overige families en individuele cliënten.


Storytelling

De naam ‘Andreas Capital’

De naam ‘Andreas’ verwijst naar een voorvader van enkele oprichters. Andreas was aan het begin van de 18e eeuw actief in de financiële wereld. Zijn handtekening komt terug in het logo en staat symbool voor persoonlijke commitment. Commitment die zich terugvertaalt in integriteit en loyaliteit.
We mochten van de klant, Bart Le Blanc, het logo absoluut niet veranderen, maar hadden de speelruimte om het aan te scherpen. We respecteren de geschiedenis en persoonlijke emoties omtrent het logo. Behoedzaam hebben we daarom de lijnvoering verbeterd, zonder het handgeschreven karakter te verliezen.

Andreas Capital logo

Andreas Capital website: focus op waarde

Andreas Capital hanteert voor iedereen dezelfde werkwijze als voor haar oprichters. Vertrekpunt was en is om de zorg voor behoud en groei van kapitaal uit handen te nemen. Daarbij belooft Andreas Capital geen gouden bergen. Hun kracht is een koers te varen die bij de cliënt past op basis van inlevingsvermogen en gebruikmaken van rationele pijlers. Andreas Capital opereert vanuit betrokkenheid en is trots op haar realiteitszin. Onze Andreas Capital website schept vertrouwen, wat in hun wereld uiterst belangrijk is.


Logo's
balloon_corner

Wil jij ook een family business website?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in waardevolle identiteiten en custom WordPress websites. De identiteit die we ontwerpen moet bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.