We4people branding

We4people banner - Rene Verkaart)

We4People is een interim- en detacheringsbureau dat focust op mensen. Al sinds 2008 verbinden ze HBO+ professionals met het Limburgse bedrijfsleven. Na 7 jaar is het tijd voor verdere professionalisering en een herpositionering. Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe merkidentiteit en maatwerk website.

Creative Director

We4people: interim en detachering

We4people is dé specialist in Limburg als het gaat om de werving, selectie, bemiddeling en detachering van financieel en ICT-personeel. We4people is een goed voorbeeld van een moderne netwerk organisatie; een groep zelfstandige ondernemers met hun eigen expertise die in een samenwerkingsverband als groter geheel werken. Leergierig en enthousiast verdiepen ze zich in de uitdagingen van de organisatie en de persoonlijke ambities van hun kandidaten. Ze doen er alles voor om bedrijven en kandidaten met elkaar te verbinden.


Branding

5 sterke labels met focus

We4people bestaat uit 5 onderdelen met een eigen focus. Deze noemen ze ‘labels’. Ieder label heeft zijn eigen specialisatie met een toegevoegde waarde voor hun klanten en kandidaten.

  • We4finance detacheert en bemiddelt financials met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4supplychain detacheert en bemiddelt supplychain professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4ict detacheert en bemiddelt ICT-professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4legal detacheert en bemiddelt legal professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4technology detacheert en bemiddelt en technology professionals van HBO-niveau en hoger.

We4people backbone - Rene Verkaart

 

Stoere Binken Design is op zoek naar toegevoegde waarde

Stoere Binken viel mij in eerste instantie op door hun stoere naam. Meteen het eerste contact was bijzonder prettig. Open en onderzoekend naar onze plannen en ambities. Niet op zoek naar een deal maar naar toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde is beslist geleverd. De combinatie van creativiteit en pragmatisme heeft een nieuwe huisstijl en website opgeleverd waar we zeer enthousiast over zijn. Ze praten niet mee met de klant maar denken mee met de klant en komen dan met een eigen, gefundeerde mening die ons weer aan het denken zet. Los van het feit dat ze goeie en mooi werk afleveren is de samenwerking zeer prettig en evenwichtig.

Guy Vroemen -
Directeur

Een verbindend logo

Het cleane zeshoekige logo staat voor de 5 labels, opererend onder de vleugels van We4people. Elk label heeft zijn eigen huisstijl kleur, wat de veelzijdigheid aan expertises visualiseert. De ronde hoeken staan voor warmte en vriendelijkheid, twee belangrijke kenmerken van de wijze waarop We4people met mensen omgaat.

We4people honingraat - Rene Verkaart


Logo's

Waarom een rebranding?

De vraagstelling van directeur Guy Vroemen: “Verbeter de koppeling tussen de labels onderling en de ingang naar We4people. Creëer een platform waarop de organisatie helder de verbondenheid kan communiceren, en beter dan nu events, vacatures en blog artikelen kunnen ventileren.

We4people contact - Rene Verkaart

Voorheen hadden alle labels een eigen website met een eigen domeinnaam. De onderlinge samenhang was onduidelijk en voor de doelgroep verwarrend. Stoere Binken Design heeft dit verbeterd door alle websites samen te voegen tot een netwerk website. We4people is nu in één oogopslag overzichtelijk en met twee clicks is de bezoeker bij de content die hij wil lezen.


Rebranding
balloon_corner

Wil je ook een branding en website met toegevoegde waarde?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in unieke identiteiten en maatwerk responsive WordPress websites die waarde toevoegen aan jouw merk imago. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.