We4people branding en website

We4people maatwerk website - Rene Verkaart)

We4People is een interim- en detacheringsbureau dat focust op mensen. Al sinds 2008 verbinden ze HBO+ professionals met het Limburgse bedrijfsleven. Na 7 jaar is het tijd voor verdere professionalisering en een herpositionering. Ontwerpbureau Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe merkidentiteit en maatwerk We4people website.

Creative Director

De uitdaging van directeur Guy Vroemen aan Stoere Binken Design: “Verbeter de koppeling tussen de labels onderling en de ingang naar We4people”. We hebben een concept gezocht waarmee elk label zijn eigen markt kan bedienen, maar toch zichtbaar onderling verbonden is me de andere labels.

Onze oplossing is redesign van de branding, afgestemd op de veranderde Customer Journey van de doelgroep. De herpositionering van We4people is de basis voor een krachtige netwerk website waarop zij de verbondenheid kan communiceren en events, vacatures en blogs kunnen presenteren. Afzonderlijk als los label, maar toch duidelijk visueel gestructureerd onder het hoofdmerk van We4people.

We4people: interim en detachering

We4people is dé specialist in Limburg als het gaat om de werving, selectie, bemiddeling en detachering van financieel en ICT-personeel. We4people is een goed voorbeeld van een moderne netwerk organisatie; een groep zelfstandige ondernemers met hun eigen expertise die in een samenwerkingsverband als groter geheel werken. Leergierig en enthousiast verdiepen ze zich in de uitdagingen van de organisatie en de persoonlijke ambities van hun kandidaten. Ze doen er alles voor om bedrijven en kandidaten met elkaar te verbinden. Vacatures worden zelfs op hun website aangeboden.

Ons stoere webdesign Limburg en Customer Journey concept zijn hierop afgestemd. De bezoeker van de We4people website moet een klant of kandidaat worden.


Branding

We4people website: 5 sterke labels

We hebben een nieuwe netwerk website ontworpen en ontwikkelt die bestaat uit 5 onderdelen met een eigen focus. Deze noemt We4people ‘labels’. Ieder label heeft zijn eigen specialisatie met een toegevoegde waarde voor hun klanten en kandidaten. Ieder label heeft op de website een eigen landingspagina:

  • We4finance detacheert en bemiddelt financials met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4supplychain detacheert en bemiddelt supply chain professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4ict detacheert en bemiddelt ICT-professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4legal detacheert en bemiddelt legal professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4technology detacheert en bemiddelt en technology professionals van HBO-niveau en hoger.

We4people backbone - Rene Verkaart

 

Stoere Binken Design is op zoek naar toegevoegde waarde

Stoere Binken viel mij in eerste instantie op door hun stoere naam. Meteen het eerste contact was bijzonder prettig. Open en onderzoekend naar onze plannen en ambities. Niet op zoek naar een deal maar naar toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde is beslist geleverd. De combinatie van creativiteit en pragmatisme heeft een nieuwe huisstijl en website opgeleverd waar we zeer enthousiast over zijn. Ze praten niet mee met de klant maar denken mee met de klant en komen dan met een eigen, gefundeerde mening die ons weer aan het denken zet. Los van het feit dat ze goeie en mooi werk afleveren is de samenwerking zeer prettig en evenwichtig.

Guy Vroemen -
Directeur We4people

Een verbindend logo

Het cleane zeshoekige logo staat voor de 5 labels, opererend onder de vleugels van We4people. Elk label heeft zijn eigen huisstijl kleur, wat de veelzijdigheid aan expertises visualiseert. De ronde hoeken staan voor warmte en vriendelijkheid, twee belangrijke kenmerken van de wijze waarop We4people met mensen omgaat.

We4people honingraat - Rene Verkaart


Logo's

Een succesvolle rebranding

Soms is een rebranding de beste oplossing om de koers van een bedrijf positief te beïnvloeden en hernieuwd aansluiting te vinden bij je doelgroep. Maar ook voor interne veranderingen kan het wonderen doen. Partners en medewerkers ontwikkelen nieuwe aanzichten en concepten.
Mensen en tijden veranderen, dus bedrijven moeten mee veranderen. Dit geeft je de kans om nieuwe energie te winnen uit een verandering die direct bijdraagt aan je succes. Onze rebranding van de We4people identiteit heeft precies dat gedaan voor directeur Guy Vroemen.

We4people contact - Rene Verkaart

Voorheen hadden alle labels een losse We4people website met een eigen domeinnaam. De onderlinge organisatorische samenhang was onduidelijk, de werkwijze en expertises voor de doelgroep verwarrend. Stoere Binken Design heeft dit verbeterd door alle websites samen te voegen tot een stoere netwerk website met krachtige landingspagina’s. We4people is nu in één oogopslag overzichtelijk en met twee clicks is de bezoeker bij de content die interessant voor hem is.


Rebranding
balloon_corner

Wil je ook een branding en website met toegevoegde waarde?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in unieke identiteiten en zakelijke maatwerk websites die waarde toevoegen aan jouw merk imago. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.