Gratis Online Design Sessie

Jouw gratis Online Design Sessie

In tijden van Corona heb je als ondernemer de kans om te laten zien wie je bent en wat je kunt. Dit geldt ook voor mij. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en als Creative Director van Design Bureau Stoere Binken Design wil ik graag persoonlijk bijdragen aan de positieve stemming en het vertrouwen in onze gezamenlijke toekomst. Hier is dus mijn aanbieding voor iedereen uit mijn netwerk:

Heb jij interesse in een gratis Online Design Sessie? Face to face met mij. Kies een onderwerp uit één van onze 3 stoere expertises

  • Branding
  • Webdesign
  • Typografie

… en een half uur lang ben ik helemaal van jou! Wil je je website evalueren en je bezoekers beter begrijpen? Wil je een aanpassing van je logo? Wil je iemand verrassen met een persoonlijke fotocollage? Wil je zien hoe je een lettertype maakt? Wil je brainstormen over de storytelling van je bedrijf? Of wil je me gewoon persoonlijk leren kennen? Laat maar komen, alles is mogelijk. Ik verheug me op je uitdaging!

Online Design Sessie - Rene Verkaart

Vraag me wat je wil. Zet me aan het werk

Alles wat we samen in een half uur kunnen doen is mijn geschenk aan jou. Dus plan snel je persoonlijke gratis Online Design Sessie afspraak zodat we samen naar jouw vraagstukken kunnen kijken. Geen small talk, meteen actie!

René Verkaart -
Creative Director

Kies jouw datum

Ik gebruik tegenwoordig Zoom, een gratis tool voor videobellen, maar we kunnen ook Skype of Teams gebruiken. Stoere Binken Design werkt al 25 jaar remote, dus dit is een prachtige uitbreiding van onze werkwijze. In deze Corona tijden werk jij waarschijnlijk ook van thuis uit, dus laten we online samenwerken.

Kies één van deze beschikbare data voor jouw Design Sessie met mij:

  • Mail me voor een persoonlijke afspraak.

Draag een RoerMONDkapje. Samen staan we sterk!