Jouw maatwerk WordPress website: 24/7 succesvol

Creative Director

Wil je een professionele maatwerk WordPress website laten maken door een ervaren webdesign bureau? Onze websites of webshops zijn altijd onderscheidend en speciaal gemaakt voor de merkpositionering van jouw bedrijf. Met de visuele Storytelling die we voor jouw ontwikkelen ondersteunen we je marketing doelstellingen. Wij geloven in duurzame websites die de aandacht van je doelgroep vangt en 24/7 exclusief voor jouw werken.

Inhoudsopgave van dit blog

Wat is een maatwerk WordPress website?

Een professionele website is de beste online medewerker die je ooit zult hebben. Onvermoeid is hij 24/7 succesvol voor jou aan het werk. Hij weet alles over jouw bedrijf en weet dit als geen ander te verkopen. Hij kent je bezoekers van binnen en van buiten. Hij heeft altijd iets in de aanbieding waar je bezoeker iets aan heeft. Hij is toegankelijk en eenvoudig te benaderen, waar je potentiële klant zich ook bevindt. En geloof me, hij kan héél overtuigend zijn.”

Jouw handgemaakte online ervaring

Bij een maatwerk website ontwerpen én programmeren we jouw custom theme (het uiterlijk van je website), volledig afgestemd op jouw wensen, jouw storytelling en jouw doelstellingen. Van het responsive webdesign tot pagina layouts, elementen, functionaliteiten, de content management velden en zelfs effecten, de emotie van de website.
Het voordeel van een maatwerk website is dat deze optimaal werkt qua gebruikerservaring (User Experience), gebruikersvriendelijkheid (Usability), performance en zoekmachine optimalisatie (SEO). Wat je niet nodig hebt zit er niet in en is ook geen belasting voor het functioneren van de website.

Waarom heb jij een maatwerk website nodig?

Als de omzet van je bedrijf er van afhangt, dan wil je dat een specialist je website ontwerpt en ontwikkelt. Jouw maatwerk WordPress website past perfect bij je bedrijf, want hij is uniek en op maat gemaakt voor jouw onderneming. Als bedrijf moet je opvallen, je onderscheiden van je concurrenten, leads- en omzet genereren. Met een handgemaakte website kun je de klantbeleving zelf vormgeven:

  • Beheers je merkervaring en merkimago.
  • Bepaal de juiste beleving van de bezoeker op je website door een goede Customer Journey strategie.
  • Creëer je eigen visueel onderscheidend vermogen. Claim je markt!
  • Beweeg de bezoekers van je website naar de juiste content met de juiste call-to-action.
  • Verander leads in klanten met een effectieve conversie strategie.
  • Gebruiksvriendelijk op alle apparaten.

Succesvoorbeelden van maatwerk WordPress websites

We kunnen natuurlijk wel heel veel roepen, maar een paar praktijkvoorbeelden zeggen veel meer. Hieronder een aantal stoere voorbeelden van professionele website die wij voor klanten gemaakt hebben:

TBinnovators banner - Rene Verkaart

De samenwerking was uiterst plezierig

Voor ons innovatie adviesbureau TBinnovators heeft René de branding en website ontworpen. Wij waren op zoek naar een innovatieve en sprekende website. Dit is door René zijn expertise, creativiteit en flexibiliteit zeker gelukt.
Bekijk de TBinnovators project case

7 Voordelen van jouw maatwerk WordPress website

Onze maatwerk websites zijn specifiek ontwikkeld voor jouw bedrijf, jouw markt, jouw doelgroep en jouw doelstellingen. We zetten slimme Storytelling, User Experience design (UX), User Interface design (UI) en onze expertises, ervaring en creativiteit voor jou site in. Alles om jouw bedrijf succesvoller te maken. 

1 – Stoer webdesign

Als wij je website maken, dan ontwerpen we deze ook voor jou. Het webdesign van jouw maatwerk WordPress website is specifiek gemaakt voor jouw bedrijf, met jouw eigen branding. Wij vertalen jouw ambities naar een onderscheidend webdesign. Onze aanpak omvat alles van de Strategie, tot de Creatie, Realisatie en Activatie.

2 – Engagement

Je doelgroep is 24/7 online. Steeds meer bezoekers gebruiken smartphones dus responsive webdesign is onmisbaar. De storytelling en beleving van het webdesign bepaalt of je van een bezoeker een lead, sales of zelfs klant kunt maken. Dit is de ‘conversie’ van je bezoekers. 
Om een goede engagement te krijgen zijn een paar vragen belangrijk:

  • Brand Promise: Hoe krijg je je doelgroep naar de juiste doelpagina? 
  • Customer Journey: Wat is het doel van die betreffende doelpagina? 
  • Conversion Targets: Wat biedt jouw doelpagina de bezoeker?

3 – Effectieve conversies

Een conversie is een actie die door de gebruiker wordt ondernomen om een zakelijk doel te bereiken. Als je site producten verkoopt, dan is conversie een verkoop. Als je gebruikersinformatie verzamelt om je bedrijfsdoelen te bereiken, zoals leadaggregatie, zou dit een formulierverzending zijn. Conversies kunnen ook dingen zijn zoals aanmeldingen voor een nieuwsbrief of zelfs hits op een pagina met belangrijke informatie die gebruikers moeten lezen. Je hebt tastbare actie nodig om het succes van je site te meten – dat is je conversie.

4 – Maatwerk webshop design

In tegenstelling tot wat veel mensen wellicht denken is een webshop één van de meest complexe maatwerk services die een professionele website kan bieden. Zeker, hier zijn goede WordPress add-ons voor, zoals WooCommerce. Wij gebruiken die ook.

Quiboba webshop maatwerk WordPress website laten maken

“Even een webshop plugin installeren en succesvol worden” is er niet bij. Een succesvolle webshop vereist veel kennis van je doelgroep, de markt en de social media kanalen waarin je je producten wilt promoten.

5 – Doorontwikkeling? Gegarandeerd!

Niet alleen jouw wensen, inzichten en doelstellingen veranderen, maar ook je doelgroep, de markt en de techniek. Een website moet kunnen doorgroeien met jouw bedrijf. Jouw eigen professionele website kan probleemloos doorontwikkeld worden in de toekomst. Wij begeleiden je met je nieuwe kansen en uitdagingen.

6 – Monitoring: safety first

Wij installeren een plugin die je website bewaakt. Of het nu gaat om Two Factor Authentication (2FA), updates of hacker gevaren. Onze plugins houden een vinger aan de pols en vertellen je wanneer er actie van jou vereist is. Veiligheid gaat voor alles, want jouw zakelijke website mag nooit uit de lucht zijn!

7 – Automatische updates

Wij werken met partners die op server niveau automatische updates kunnen draaien. Daarmee is je maatwerk website altijd veilig, tenminste zo veilig als een site zijn kan, want zelfs de NASA kan gehackt worden.

Checklist als je een website wilt laten maken

Wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt, zodat je exact weet waar je aan begint met jouw maatwerk website? Deze checklist is voor starters, MKB bedrijven, ondernemers en multinationals. Als je wilt dat je bedrijf succesvol wordt, dan is een professionele website onmisbaar. Onze checklist helpt je bij het maken van de juiste keuze van een passend webdesign bureau.

Checklist website maken webdesign bureau - Rene Verkaart

Wil jij ook een maatwerk WordPress website laten maken?

Geen website is tegenwoordig geen optie meer. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website offerte aanvragen