Maatwerk WordPress website: jouw unieke website

Creative Director

Een maatwerk WordPress website van Stoere Binken Design is altijd uniek, specifiek gemaakt voor de merkidentiteit van jouw bedrijf, met jouw storytelling en gebaseerd op jouw marketing doelstellingen. Stoere Binken Design maakt uitsluitend maatwerk WordPress websites en -webshops. Wij geloven in duurzame websites die succesvol zijn en 24/7 voor jouw werken.

Stoere Binken Design is een full-service webdesign bureau voor jouw maatwerk WordPress website. Sinds 1995 zijn wij een strategische, gepassioneerde en altijd nieuwsgierige partner voor klanten uit Limburg, de Randstad en internationaal. Met de kracht, kennis en ervaring van een groot reclamebureau werken we met passie voor stoere ondernemers met ambitie. We denken out of the box als het gaat om concept en strategie. Persoonlijke service, de hoogste kwaliteit en het succes van onze klanten is ons uitgangspunt. Wij werken internationaal voor startups, MKB en multinationals. Wij werken vanuit Maastricht, Düsseldorf en Eindhoven.

Wat is een maatwerk WordPress website?

Een maatwerk website is de beste medewerker die je ooit zult hebben. Onvermoeid is hij 24/7 voor jou in de weer. Hij weet alles over jouw bedrijf en weet dit als geen ander te verkopen. Hij kent je klant van binnen en van buiten. Hij heeft altijd iets in de aanbieding waar je klant iets aan heeft. Hij is toegankelijk en eenvoudig te benaderen. Wie wil er niet zo’n gemotiveerde maatwerk WordPress website?

Een maatwerk responsive website gebruikt WordPress als Content Management Systeem. Als front-end, het uiterlijk van de website, maak je gebruik van een door ons geheel eigen ontworpen en geprogrammeerd thema. Bij een maatwerk website maken we alle layouts met de hand. We hebben de volledige controle over de indeling, styling, functionaliteiten, etc.
Voor Stoere Binken Design is dit de enige logische vorm van solide en duurzaam web development.

Marjan Sterk smartphone maatwerk WordPress website

Marjan Sterk over hun maatwerk WordPress website

Stoere Binken design is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben een ontzettend goed gevoel voor design. Ze hebben een zeer professionele aanpak, maken duidelijke afspraken en luisteren heel goed naar de klant. Dit heeft er voor gezorgd dat ze een topresultaat hebben geleverd. Het nieuwe design van de website en stationary is fantastisch. Ik kan hen aan iedereen aanbevelen.
Bekijk de Juwelier Marjan Sterk project case

Uniek en stoer design

De maatwerk websites van Stoere Binken Design zijn specifiek ontwikkeld voor jouw bedrijf, jouw markt, jouw doelgroep, jouw doelstellingen, etc. Wat wij voor jullie maken, heeft niemand anders. Gegarandeerd!
We zetten slimme Storytelling, User Experience design (UX), User Interface design (UI) en onze jarenlange kennis, ervaring en creativiteit voor jou website in. Alles om jouw bedrijf succesvoller te maken. Kwalitatief webdesign uit Maastricht.

Engagement

Je doelgroep is 24/7 online. Steeds meer website bezoekers gebruiken smartphones dus een responsive website is onmisbaar. De storytelling en beleving van jouw website bepaalt of je van een bezoeker een lead, sales of zelfs klant kunt maken. Dit is de ‘conversie’ van je website. 
Om een goede engagement op je website te krijgen zijn een paar vragen belangrijk:

  • Brand Promise: Hoe krijg je je doelgroep naar de juiste doelpagina op je website? 
  • Customer Journey: Wat is het doel van die betreffende doelpagina? 
  • Conversion Targets: Wat biedt jouw doelpagina de bezoeker?

Stoere Binken Design helpt je graag bij het ontwikkelen van een stoere strategie om van bezoekers klanten te maken. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Maatwerk webshop

In tegenstelling tot wat veel mensen wellicht denken is een webshop één van de meest complexe maatwerk services die een website kan bieden. Zeker, hier zijn goede WordPress add-ons voor, zoals WOO Commerce.

Quiboba webshop maatwerk WordPress website

“Even een webshop plugin installeren en succesvol worden” is er niet bij. Een succesvolle webshop vereist veel kennis van je doelgroep, de markt en de social media kanalen waarin je je producten wilt promoten.

Doorontwikkeling? Gegarandeerd!

Wensen, inzichten en doelstellingen veranderen. Een website moet kunnen doorgroeien met jouw bedrijf. Jouw maatwerk WordPress website kan probleemloos doorontwikkeld worden in de toekomst. Wij begeleiden je met je nieuwe kansen en uitdagingen. Vertel ons je wensen en wij maken het mogelijk. Toekomst, here we come. 

Wireframe vs prototype

Bij de ontwikkeling van jouw maatwerk WordPress website maken we gebruik van wireframes of prototypes. Afhankelijk van het type website en de complexiteit kijken we wat het beste voor jouw oplossing werkt.

Het verschil van een wireframe vs prototype kan voor klanten verwarrend zijn. Hoewel ze op elkaar kunnen lijken worden wireframes en prototypes verschillend ingezet. Het zijn twee design technieken uit de User Experience (UX) en User Interface (UI) expertises die we bij Stoere Binken Design inzetten voor webdesign Maastricht.

Monitoring

Wij installeren een aantal pro plugins die je website bewaken. Of het nu gaat om Two Factor Authentication (2FA), updates of hacker gevaren. Onze plugins houden een vinger aan de pols en vertellen je wanneer er actie van jou vereist is. Veiligheid gaat voor alles, want jouw site mag nooit uit de lucht zijn!

Automatische updates

Wij werken met partners die op server niveau automatische updates kunnen draaien. Daarmee is je WordPress website altijd veilig, tenminste zo veilig als een website zijn kan, want zelfs de NASA kan gehackt worden.

Succesvoorbeelden

We kunnen natuurlijk wel heel veel roepen, maar een paar praktijkvoorbeelden zeggen veel meer. Hieronder een aantal stoere voorbeelden van responsive WordPress websites:

De beste partners

Onze stoere maatwerk websites ontwikkelen we met partner specialisten. Of het nu gaat om een SEO specialist, copywriter, Javascript programmeur, animator of hosting aanbieder. Door onze jarenlange markt ervaring en samenwerkingen kennen we de meest geschikte partners voor jouw website. Specialisten die betrouwbaar en betaalbaar zijn voor webdesign uit Maastricht.

Wil jij ook een stoere maatwerk WordPress website?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons ‘website offerte aanvragen’ formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Naar offerte aanvraag formulier