Jouw maatwerk WordPress website: 24/7 succesvol

Creative Director

Wil je een professionele maatwerk WordPress website laten maken door een ervaren webdesign bureau uit Limburg? Een Stoere Binken Design website of webshop is altijd onderscheidend en speciaal gemaakt voor de merkpositionering van jouw bedrijf. Met de online Storytelling die we voor jouw ontwikkelen ondersteunen we je marketing doelstellingen. Wij geloven in duurzame websites die de aandacht van je doelgroep vangt en 24/7 succesvol voor jouw werken.

Wat is een maatwerk WordPress website?

Een professionele website is de beste online medewerker die je ooit zult hebben. Onvermoeid is hij 24/7 succesvol voor jou aan het werk. Hij weet alles over jouw bedrijf en weet dit als geen ander te verkopen. Hij kent je bezoekers van binnen en van buiten. Hij heeft altijd iets in de aanbieding waar je bezoeker iets aan heeft. Hij is toegankelijk en eenvoudig te benaderen, waar je potentiële klant zich ook bevindt. En geloof me, hij kan héél overtuigend zijn.

Bij een maatwerk website ontwerpen én programmeren we jouw custom theme (het uiterlijk van je website), volledig afgestemd op jouw wensen, jouw storytelling en jouw doelstellingen. We maken alles zoals jij dat wilt en nodig hebt. Van het responsive webdesign tot pagina layouts, elementen, functionaliteiten, de content management velden en zelfs effecten, de emotie van de website.
Het voordeel van een maatwerk website is dat deze optimaal werkt qua gebruikerservaring (User Experience), gebruikersvriendelijkheid (Usability), performance en zoekmachine optimalisatie (SEO). Wat je niet nodig hebt zit er niet in en is ook geen belasting voor het functioneren van de website.

Waarom heb jij een maatwerk website nodig?

Als de omzet van je bedrijf er van afhangt, dan wil je dat een specialist je website ontwerpt en ontwikkelt. Je professionele maatwerk website moet op alle apparaten gebruiksvriendelijk zijn en de bezoekers moeten je diensten en producten snel kunnen ontdekken.
Jouw maatwerk WordPress website past perfect bij je bedrijf, want hij is uniek en op maat gemaakt voor jouw onderneming. Als bedrijf moet je opvallen, je onderscheiden van je concurrenten, leads- en omzet genereren. Met een handgemaakte website kun je de klantbeleving zelf vormgeven:

  • Beheers de merkervaring van de bezoeker op je website
  • Creëer je eigen visueel onderscheidend vermogen. Claim je markt!
  • Beweeg de bezoekers van je website naar de juiste content. Verander leads in klanten.

Je professionele website moet ook voor leads-, klanten- of zelfs medewerkers zorgen. De conversie op je site moet optimaal zijn. Dit bepalen we samen door het ontwikkelen van een goede Customer Journey strategie.

Lees verder hoe we dit doen en wat we voor jou kunnen betekenen.

Maatwerk WordPress website succesvoorbeelden

We kunnen natuurlijk wel heel veel roepen, maar een paar praktijkvoorbeelden zeggen veel meer. Hieronder een aantal stoere voorbeelden van professionele website die wij voor klanten gemaakt hebben:

Voordelen van een maatwerk WordPress website

Een maatwerk website van Stoere Binken Design gebruikt WordPress als Content Management Systeem. Als front-end, het uiterlijk van de website, maak je gebruik van een door ons geheel eigen ontworpen en geprogrammeerd thema. Bij een maatwerk website maken we alle layouts met de hand. We hebben de volledige controle over het webdesign, webdevelopment, indeling, styling, functionaliteiten, etc.
Voor ons is dit de enige logische vorm van solide en duurzaam webdevelopment waar jij als klant het meeste aan hebt en 100% op kunt vertrouwen.

Marjan Sterk smartphone maatwerk WordPress website laten maken

Marjan Sterk over hun professionele site

Stoere Binken design is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben een ontzettend goed gevoel voor design. Ze hebben een zeer professionele aanpak, maken duidelijke afspraken en luisteren heel goed naar de klant. Dit heeft er voor gezorgd dat ze een topresultaat hebben geleverd. Het nieuwe design van de website en stationary is fantastisch. Ik kan hen aan iedereen aanbevelen.
Bekijk de Juwelier Marjan Sterk project case

Uniek en stoer design

Onze maatwerk websites zijn specifiek ontwikkeld voor jouw bedrijf, jouw markt, jouw doelgroep en jouw doelstellingen. We zetten slimme Storytelling, User Experience design (UX), User Interface design (UI) en onze jarenlange kennis, ervaring en creativiteit voor jou site in. Alles om jouw bedrijf succesvoller te maken. Kwalitatief webdesign uit Maastricht.

Engagement

Je doelgroep is 24/7 online. Steeds meer bezoekers gebruiken smartphones dus responsive webdesign is onmisbaar. De storytelling en beleving van het webdesign bepaalt of je van een bezoeker een lead, sales of zelfs klant kunt maken. Dit is de ‘conversie’ van je bezoekers. 
Om een goede engagement te krijgen zijn een paar vragen belangrijk:

  • Brand Promise: Hoe krijg je je doelgroep naar de juiste doelpagina? 
  • Customer Journey: Wat is het doel van die betreffende doelpagina? 
  • Conversion Targets: Wat biedt jouw doelpagina de bezoeker?

Wat is een conversie?

Een conversie is een actie die door de gebruiker wordt ondernomen om een zakelijk doel te bereiken. Als je site producten verkoopt, dan is conversie een verkoop. Als je gebruikersinformatie verzamelt om je bedrijfsdoelen te bereiken, zoals leadaggregatie, zou dit een formulierverzending zijn. Conversies kunnen ook dingen zijn zoals aanmeldingen voor een nieuwsbrief of zelfs hits op een pagina met belangrijke informatie die gebruikers moeten lezen. Je hebt tastbare actie nodig om het succes van je site te meten – dat is je conversie.

Stoere Binken Design helpt je graag bij het ontwikkelen van een stoere webdesign strategie om van bezoekers klanten te maken. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Maatwerk webshop design

In tegenstelling tot wat veel mensen wellicht denken is een webshop één van de meest complexe maatwerk services die een professionele website kan bieden. Zeker, hier zijn goede WordPress add-ons voor, zoals WooCommerce.

Quiboba webshop maatwerk WordPress website laten maken

“Even een webshop plugin installeren en succesvol worden” is er niet bij. Een succesvolle webshop vereist veel kennis van je doelgroep, de markt en de social media kanalen waarin je je producten wilt promoten.

Doorontwikkeling? Gegarandeerd!

Wensen, inzichten en doelstellingen veranderen. Een website moet kunnen doorgroeien met jouw bedrijf. Jouw eigen professionele website kan probleemloos doorontwikkeld worden in de toekomst. Wij begeleiden je met je nieuwe kansen en uitdagingen. Vertel ons je wensen en wij maken het mogelijk. Toekomst, here we come. 

Wireframe vs prototype

Bij de ontwikkeling van jouw WordPress website maken we gebruik van wireframes of prototypes. Afhankelijk van het type website en de complexiteit kijken we wat het beste voor jouw oplossing werkt.

Het verschil van een wireframe vs prototype kan voor klanten verwarrend zijn. Hoewel ze op elkaar kunnen lijken worden wireframes en prototypes verschillend ingezet. Het zijn twee design technieken uit de User Experience (UX) en User Interface (UI) expertises die we bij Stoere Binken Design inzetten voor webdesign Maastricht.

Monitoring

Wij installeren een plugin die je website bewaakt. Of het nu gaat om Two Factor Authentication (2FA), updates of hacker gevaren. Onze plugins houden een vinger aan de pols en vertellen je wanneer er actie van jou vereist is. Veiligheid gaat voor alles, want jouw zakelijke website mag nooit uit de lucht zijn!

Automatische updates

Wij werken met partners die op server niveau automatische updates kunnen draaien. Daarmee is je maatwerk website altijd veilig, tenminste zo veilig als een site zijn kan, want zelfs de NASA kan gehackt worden.

Checklist als je een website wilt laten maken

Waar moet je op letten als je een website wilt laten maken? Deze checklist is voor starters, MKB bedrijven, ondernemers en multinationals. Als je wilt dat je bedrijf succesvol wordt, dan is een professionele website onmisbaar. Onze checklist helpt je bij het maken van de juiste keuze van een passend webdesign bureau.

Waarom kies jij voor Stoere Binken Design?

Stoere Binken Design is een full-service (web)design bureau en ontwerpbureau voor jouw maatwerk website. Sinds 1995 zijn wij een strategische, gepassioneerde en altijd nieuwsgierige partner voor klanten uit Limburg, de Randstad en internationaal. Met de kracht, kennis en ervaring van een groot reclamebureau werken we met passie voor stoere ondernemers met ambitie. We denken out of the box als het gaat om concept en strategie. Kwalitatief webdesign uit Limburg is ons motto. 
Wij werken internationaal voor startups, MKB en multinationals. Wij werken vanuit Maastricht, Düsseldorf en Eindhoven.

Stoere Binken Design studio - Rene Verkaart

De beste partners voor jouw professionele website

Onze stoere maatwerk websites ontwikkelen we met partner specialisten. Of het nu gaat om een SEO specialist, copywriter, Javascript programmeur, animator of hosting aanbieder. Door onze jarenlange markt ervaring en samenwerkingen kennen we de meest geschikte partners voor jouw site. Specialisten die betrouwbaar en betaalbaar zijn voor webdesign uit Maastricht.

Wil jij ook een maatwerk WordPress website laten maken?

Geen website is tegenwoordig geen optie meer. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website offerte aanvragen