Grafisch ontwerp: merkidentiteiten met een zachte G

Creative Director

Het is bewezen dat mooie en consistente merkidentiteiten succesvoller zijn. Stoere Binken Design besteedt veel aandacht aan een unieke en opvallende merk identiteit met sterk grafisch ontwerp. De merkbeleving van de doelgroep staat voorop. Van logo’s tot huisstijlen, boeken en brochures, affiches, verpakkingen, typografie, maar ook digitale producten zoals responsive WordPress websites. Wij zijn trots op onze roots in de print media.

Stoere Binken Design is een full-service grafisch ontwerpbureau met een zachte g. Sinds 1995 zijn wij een strategische, gepassioneerde en altijd nieuwsgierige partner voor klanten uit Limburg, de Randstad en internationaal. Met de kracht, kennis en ervaring van een reclamebureau werken we met passie voor stoere ondernemers met ambitie. We denken out of the box als het gaat om concept en strategie. Persoonlijke service, de hoogste kwaliteit en het succes van onze klanten is ons uitgangspunt. Wij werken internationaal voor startups, MKB en multinationals. Wij werken vanuit Maastricht, Düsseldorf en Eindhoven.

Internationaal grafisch ontwerp

Stoere Binken Design zit als ontwerpbureau uit Maastricht diep verankerd in het grafisch ontwerp van de Limburgse cultuur. Sinds 1995 ontwikkelen we als communicatiebureau nieuwe identiteiten voor vele Limburgse bedrijven. Maar ook ver buiten de Maastrichtse grenzen hebben we klanten in o.a. Heerlen, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Düsseldorf, Luxemburg en andere wereldsteden.

We ontwikkelen ons continue door als full-service webdesign bureau en communicatiebureau. Wij helpen nationale en internationale klanten met ambitieuze design- en communicatie vraagstukken. 
We willen als branding Limburg bureau altijd cutting-edge identiteiten ontwikkelen, klanten uit hun comfort zone halen en samen nieuwe wegen in slaan.

Solland Solar grafisch ontwerp jaarverslag 2007

Solland Solar over hun grafisch ontwerp

In Stoere Binken Design, our graphic design office, we found great creative minds who manage to translate our thinking and expression in printed matter. The link between the pattern of the new Sunweb cell and the leaf, the best transformer of sunlight into energy, has become a showpiece of visual expression.
Gosse Boxhoorn
CEO Solland Solar

Merkidentiteit = authenticiteit

Een merkidentiteit begint voor onze klanten nog steeds met een logo, gelukkig. Of het nu om een bedrijf of een product gaat, zonder een herkenbaar visueel beeldmerk kom je niet ver. Onze klanten willen het goed aanpakken en een logo of beeldmerk ontwikkelen waar ze minstens de komende 10 jaar succesvol mee kunnen zijn. Wie wil er elke 5 jaar zijn complete identiteit veranderen en zijn imago opnieuw moeten opbouwen? Wij bouwen merken, klant relaties, vertrouwen. Alles gebaseerd op jouw authenticiteit.

We denken na over alle aspecten van het grafisch ontwerp. Van emotionele kleuren, de corporate story, de juiste papiersoorten en verrassende drukwerk veredeling voor de perfecte huisstijl. Alles om de boodschap zo helder en krachtig mogelijk over te brengen.

Typografie

Creative Director René Verkaart is tevens Type Designer onder de naam Characters Font Foundry. Characters is een font foundry voor lettertypes met karakter, geschikt voor branding, reclame en verpakkingen.
Je kunt dus via Stoere Binken Design ook fonts kopen. René ontwikkelt helemaal zelf custom type voor MKB klanten over de hele wereld. Custom lettertypen zijn de toekomst voor MBK bedrijven.

DTP service

DTP staat voor ‘DeskTopPublishing’, het bewerken en opmaken van documenten voor print media. Het gaat hier voornamelijk om grafisch ontwerp publicaties van boeken, tijdschriften, brochures maar ook jouw professionele website. Alles waarvoor al een template gemaakt is en wat periodiek (in ieder geval meer dan 1 keer) in dezelfde stijl opgemaakt moet worden. 

Stoere Binken Design heeft als design bureau een eigen DTP service die tegen een scherp gereduceerd tarief professioneel, efficiënt jouw print media uiting opmaakt. Je kunt er zeker van zijn dat alles naadloos aansluit op jouw merkidentiteit en bespaart daarmee veel tijd en geld.

Logo Service™

Wil je je logo converteren? Heeft je logo onderhoud nodig? Heb je extra logo bestanden nodig die je zelf niet kunt maken? Of ga je de volgende stap in je ontwikkeling maken en met professionele designers en drukkerijen samenwerken? Dan komt Stoere Binken Design to the rescue! Onze unieke Logo Service™ biedt alles wat je nodig hebt om je logo’s zo optimaal mogelijk voor je huisstijl te kunnen gebruiken.

Wij verzorgen desgewenst ook het migreren van en vullen van professionele website content tegen dit kortingstarief. Vraag ons voor meer informatie.

Professionele opmaak software voor grafisch ontwerp

Stoere Binken Design werkt altijd met de meest actuele grafische programma’s. Van het Adobe Suite pakket tot Affinity Publisher en –Photo. Er is veel veranderd op software gebied en wij zijn van mening dat we onze klanten de meest duurzame oplossing moeten aanbieden.

Affinity Publisher

Reclamebureau Maastricht

Als je het hebt over design Maastricht? Waar denk je dan aan? Reclamebureau Maastricht, een design bureau of een branding agency? Mensen vragen ons wel eens of we een reclamebureau zijn. Ons antwoord: nee… niet echt.

Het begrip ’reclamebureau’ is vanuit onze zicht een verouderde term. De huidige creatieve bureau’s doen ook veel meer dan reclame. De traditionele reclamebureau’s hebben nog weinig toekomst. Klanten zoeken vooral géén generalisten, maar specialisten.
Wat vroeger werd gezien als de ‘klassieke reclame’ zijn voor ons als design bureau ‘merkuitingen’. Onze klanten willen hun doelgroep bereiken, met grafisch ontwerp Maastricht succesvol zijn en hun bestaansrecht verdienen. Bij Stoere Binken Design doen we dit door visuele storytelling, creatieve campagnes en stoer design. 

Wat is design?

Design is the silent ambassador to your brand.
Paul Rand
1914-1996

Wij zien onszelf meer als full-service communicatiebureau uit Maastricht, Düsseldorf en Eindhoven. Waar we de laatste jaren veel branding in Limburg ontworpen hebben, merken we nu dat er meer internationale MKB klanten aankloppen.

Werk met een ervaren grafisch bureau

Hoewel Stoere Binken Design diep geworteld zit in de print media, zijn we al jaren een webdesign bureau. Natuurlijk ontwerpen we nog merkidentiteiten, logo’s, huisstijlen en andere print media. Maar we doen veel meer dan dat. Van unieke branding, huisstijlmanagement tot het bouwen van websites en custom typografie

Klanten verlangen dat wij als ontwerpbureau betaalbaar en flexibel zijn en tegelijkertijd top creativiteit leveren. Dit zit diep in de DNA van Stoere Binken Design verankerd. Bij onze oprichting in 1995 hebben we een bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren en niet uit te groeien tot een (middel)groot reclamebureau. We meten ons met de grotere bureau’s op inhoud en kwaliteit, niet op kwantiteit. 

Kies ook voor grafisch ontwerp van Stoere Binken Design

Wil jij ook een unieke, succesvolle en stoere merkidentiteit? Reclamebureau Stoere Binken Design Maastricht is een betrouwbare partner voor ondernemingen met ambitie.

Maak een afspraak