Award winning design (jouw review is onze prijs)

Creative Director

We worden wel eens gevraagd of we ook prijzen gewonnen hebben. Ons antwoord is simpelweg: nee. Wij besteden geen tijd aan design prijzen, internationale awards, of andere beloningen. Meestal zijn dit prijzen voor en door vakbroeders of kenners die als jury fungeren. Geef ons liever jouw eerlijke Google Review. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Award winning design – onze prijzenkast

Wij geloven niet in het ‘winnen van anderen’. Wij willen winnen van onszelf. We verbeteren onszelf constant voor onze klanten. Dat vinden wij de ware winst.
De geniale Simon Sinek beschrijft exact onze filosofie die we al sinds 1995 leven. Vanuit zijn redenatie gezien zijn wij ‘infinite players’. Een interessante speech die je absoluut gezien moet hebben.

Dat betekent niet dat we geen eigen prijzenkast hebben. Onze ‘echte awards’ zijn onze Klanten en het Werk dat we voor ze gemaakt hebben. Hun waardering, de behaalde resultaten, gerealiseerde doelstellingen, een respectvolle samenwerking. Er gaat niets boven een succesvolle en tevreden klant. Dáár ligt onze focus. Dat is het beste award winning design dat wij ons kunnen voorstellen.

Vertel wat je van ons vindt

Als je ons daadwerkelijk ergens mee wilt belonen, iets wat ons gelukkig maakt, dan is dat een persoonlijke aanbeveling. Geef je eerlijke mening over ons en de samenwerking. Dat zijn beloningen die er werkelijk toe doen en waar we effectief wat aan hebben.

Deze klanten hebben hun persoonlijke mening over ons al gegeven.

Stoere Binken is dé partner voor een mooie website

Stoere Binken: heel blij en trots om met jullie gewerkt te hebben. Samen een plan gemaakt om de website een geheel nieuw karakter te geven in een aparte stijl, en dat is dik gelukt. Ook goed advies en mooie features ontvangen, waardoor de site nu een eigen Bergstein look heeft gekregen. Stoere Binken is dé partner voor een mooie website. Zeker weten!!! ★★★★★
Peter Bergstein
Directeur Bergstein

Waardering door een Google Review

We waarderen het zeer als jij de tijd wilt nemen voor het schrijven van een kleine review. Dit is echt heel eenvoudig en duurt maar een paar minuten. Het is wel noodzakelijk dat je zelf een Google-account hebt en ingelogd bent. Als je een privé Gmail adres hebt, dan heb je ook een Google-account en kun je Stoere Binken Design probleemloos een Google Review geven:

  1. Zorg dat je ingelogd bent in je Google account en klik op deze link. Dit opent de Google zoekresultaten in je browser én meteen het popup venster waarin je je review kunt schrijven.
    Als het popup venster niet meteen opent, klik dan op de button ‘Een review schrijven’ in de sidebar.
  2. Schrijf je review. That’s it!

Als je nog geen Google-account hebt, maak die dan hier eenvoudig aan.

Let op: Google is streng met het beoordelen van reviews. Het is niet toegestaan om links of namen van jullie/onze website te vermelden. Wanneer je dit doet, bestaat de kans dat Google de review verwijdert. Het vermelden van ’Stoere Binken Design’ is daarentegen geen enkel probleem.

Stoere Binken Design Google Review - Rene Verkaart

Netwerken op LinkedIn

Persoonlijk connecties op LinkedIn zijn voor ons zeer waardevol. Een gezond netwerk van mensen die graag delen en samenwerken. Daar gaan wij voor. Hoe kun je ons volgen op LinkedIn? 

  1. Log in bij je LinkedIn-account.
  2. Klik op deze link. Dit opent onze zakelijke LinkedIn pagina in je browser.
  3. Klik op de button ‘Volgen / Follow’, bovenin onder de foto. That’s it!
Stoere Binken Design Linkedin follow - Rene Verkaart

Zakelijke pagina’s op LinkedIn kun je alleen volgen. Maar je kunt ons altijd een persoonlijke aanbeveling geven. 

Lees alle LinkedIn aanbevelingen van René Verkaart, Creative Director Stoere Binken Design.

Volg onze hashtags op LinkedIn

Wij gebruiken een aantal hashtags (#) op LinkedIn. Die zie je vaker terugkomen onder onze posts.
Wil je snel en overzichtelijk zien wat we zoals posten, dan zijn deze links voor jou:
#stoerebinken
#designmaastricht
#webdesignlimburg

Hulp nodig bij het geven van jouw award winning review?

Mocht het toch niet lukken om je review te geven, vraag ons dan persoonlijk. Wij helpen graag.

Hulp bij je review