Stoere Binken Design

MEIJS Motorman branding

Klant: MEIJS Motorman

Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe huisstijl voor de revolutionaire MEIJS Motorman™, een bijzonder stijlvolle en 100% elektrische bromfiets. Het is een sterk staaltje dutch design en vakmanschap uit Maastricht. Handgemaakt en van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen van lokale leveranciers. Een uniek product van de Maastrichtse ontwerper Ronald Meijs waar we zeer trots op zijn.

The Story

De Motorman is ontstaan uit een combinatie van idealisme en praktische noodzaak. In onze snel groeiende steden waar het verkeer een steeds groter probleem wordt is de Motorman de perfecte oplossing; elektrisch, milieuvriendelijk, zuinig en ultralicht.

1 design, 2 heartbeats

Iedere persoon heeft zijn eigen ritme en smaak die passen bij zijn individuele levensstijl. De Motorman is daarom verkrijgbaar in een snelle (45 km/u) en een minder snelle (25 km/u) versie en weegt maar 45 kilo. Rood en zwart zijn standaard, maar je kunt 'm in alle kleuren bestellen en zelfs helemaal customizen met je logo en bedrijfsuitstraling. Hij is uitgevoerd met een hoogwaardige Lipo-accu waarmee je respectievelijk 70 tot 100 kilometer ver kunt rijden. Alles voor minder dan 1 cent per kilometer, 100% elektrisch én natuurvriendelijk.

Geruisloos en zonder CO2 uitstoot cruise je moeiteloos door de drukke straten van de stad en omzeil je file- en parkeerproblemen. Opladen doe je gewoon thuis en onderhoud is er niet of nauwelijks. De MEIJS Motorman is de toekomst en een 'instant classic'.

Bijzondere huisstijl

Deze huisstijl was een uitdaging waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Zowel de ruige fotografie als de muziek voor de video, met dank aan Hout Video, hebben wij helemaal zelf verzorgd. Maar ook het custom huisstijl lettertype "Motorman", dat gebruikt wordt voor het logo en de merknaam, is door ons ontwikkeld. De website is geprogrammeerd door de code wizards van Compiler Internet Solutions.

Stern Duitsland

Eén van de grootste en bekendste landelijke magazines van Duitsland, de Stern, heeft de Motorman in hart en nieren getest. En zij waren zeer enthousiast. Zo enthousiast zelfs dat ze besloten een uitgebreide video reportage op de website en een complete pagina in het magazine te publiceren. Redacteur Frank Janssen zegt; “Wat werkelijk opvalt aan de MEIJS Motorman, is dat je totaal opvalt. Bijna iedereen kijkt je achterna. Dat ligt aan het prachtige ontwerp van Ronald Meijs… Ik zou het liefste de hele dag willen blijven rijden.”

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.