Werkwijze

Werkwijze Stoere Binken Design

De omgang met een design bureau is voor klanten niet altijd eenvoudig, dat begrijpen we bij Stoere Binken Design maar al te goed. Of we nu een nieuwe branding ontwerpen, een website ontwikkelen of jouw eigen huisstijl lettertype, al deze expertises hebben hun eigen vaktaal en technische termen. Daarom willen wij inzicht geven in onze werkwijze zodat jij weet wat je van ons kunt verwachten en hoe we samen jouw opdracht succesvol kunnen doorlopen.

Creative Director

In 8 stappen naar jouw succes

Jarenlange praktijkervaring weerspiegelt zich in onze expertises en efficiënte werkwijze. Dit is geen rocket science, geen business hacks, maar gewoon gezond verstand en een eerlijke manier van zaken doen.
We hebben een vaste route met 8 stappen uitgestippeld die volgens ons het beste resultaat oplevert. 25 jaar beroepservaring zit hierin verwerkt. Hiermee weet jij als klant precies hoe wij jouw project aanpakken en wat je van ons mag verwachten:

1 – Kennismaking

We beginnen een samenwerking altijd met een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen. Wat zijn je wensen. Wat is je budget. Wat kunnen wij voor jou betekenen. We bespreken je project, analyseren je concurrentie, stellen kritische vragen en brengen jouw doelstellingen in kaart. Dit schept helderheid in het project en dat is voor ons de basis voor een goede en vertrouwensvolle samenwerking.
Daarnaast moet het ook persoonlijk klikken. Een open en eerlijke samenwerking begint met respect en sympathie.

Welk nieuw project wil jij starten? Een merkpositionering of een website? Geef hier je nieuwe stoere project aan ons door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2 – Begroting

Eerst scheppen we duidelijkheid. Duidelijkheid voor jou én voor ons. We stellen altijd een begroting op en maken een globale planning om te zien of je voorstellingen haalbaar zijn.
Uitgaande van jouw budget maken we een modulaire begrotingen zodat jij weet waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. We stemmen onze dienstverlening altijd af op jouw wensen.
Voor maatwerk website projecten kunnen we zaken als domeinnamen, hosting en plugins meenemen in de begroting.

3 – Design realisatie

Is de begroting goedgekeurd? Hier doen we waar we het beste in zijn. In deze grenzeloze speeltuin ontwikkelen wij voor jou een stoere strategie en geven deze vorm. Wij geloven in de kracht van goed brand design en visuele storytelling. Wij maken ontwerpen die uniek en tijdloos blijven en die meerwaarde creëren voor jouw bedrijf.

Wij vernieuwen niet om te vernieuwen. Integendeel! Wij koesteren dat wat goed is en verbeteren dit. We vullen het aan met ons webdesign, strategische expertise en grafisch ontwerp en geven sturing aan de nieuwe merkidentiteit. Een slimme marketing strategie zorgt voor het beste resultaat.


Contact

BrandScapes™ visualiseren de sfeer

Voor complexe of specifieke opdrachten maken we als eerste een BrandScape™. Hiermee kunnen we afstemmen dat we op dezelfde pagina zitten qua verwachting, stijl- en kwaliteitsniveau. Onze BrandScape™ definieert het DNA van je merkidentiteit.

René Verkaart -
Creative Director

4 – Uitvoering

Nu we weten wat we gaan maken, maken we een gedetailleerde planning voor de uitvoering. Jij weet dan precies wanneer alles geleverd wordt en gepresenteerd of verspreid kan worden. Een heldere planning draagt bij aan een soepele introductie in de organisatie en effectieve lancering op de markt.

Maken we jouw nieuwe maatwerk website? Dan debuggen we deze eerst voordat deze opleveren. Hiermee sporen we foutjes op in de techniek en verhelpen deze. We hebben hiervoor een vaste checklist van uitgebreide tests. We leveren pas op als jouw website perfect is.

Wij beheren onze projecten altijd in onze cloud-based projectmanagement software Active Collab. Log hier in in jouw persoonlijke account en neem actief deel aan de uitvoering van jouw project.

5 – Oplevering

Na afronding volgt de oplevering. Deze kan ook gefaseerd plaatsvinden, afhankelijk van je communicatie- en marketing strategie. We zijn klaar! Vanaf nu begint fase 2. Nieuwe uitdagingen pakken we met veel plezier op.

6 – Instructie

Als we een maatwerk website voor je gemaakt hebben, dan kunnen we een instructie van WordPress CMS voor je verzorgen, ook op locatie aan je team. Daarmee weet jij precies hoe je zelf je website kunt beheren.

7 – Evaluatie

Is alles goed gelopen? Is alles naar tevredenheid geleverd? Wat kunnen we verbeteren? Als het project opgeleverd is, nemen we het project op wens nog eens goed onder de loep. Feedback is belangrijk om een samenwerking te verbeteren en te versterken. Wij zien onze samenwerking als een groei diamant.

8 – Merkmanagement

Mooie en consistente merkidentiteiten zijn succesvoller. Een organisatie is pas volledig geloofwaardig als alle boodschappen en uitingen op elkaar afgestemd zijn en dezelfde taal spreken. De identiteit van een organisatie is constant in beweging, dus huisstijl management is extreem belangrijk. Als bedrijf moet je constant bijsturen en je merkuitingen finetunen. Dit proces loopt het beste met onze professionele begeleiding en aansturing.

Je WordPress website is live! Met ons onderhoudscontract houden we alle websites up-to-date en controleren je posities in de Google zoekresultaten. Vraag ons naar de details voor het onderhoud van jouw website.

Succesvoorbeelden van onze werkwijze

Dit zijn een aantal succesvoorbeelden die symbool staan voor onze werkwijze, kwaliteitsniveau en wat wij vinden dat een goede huisstijl daadwerkelijk is. Dit is de mening van onze klanten en de statistieken in Google Analytics.


Waarom kies jij voor Stoere Binken Design?

Stoere Binken Design is een full-service ontwerpbureau en webdesign bureau voor Branding, Webdesign en Typografie. Sinds 1995 zijn wij een strategische, gepassioneerde en altijd nieuwsgierige partner voor klanten uit Limburg, de Randstad en internationaal. We ontwerpen logo’s, huisstijlen, websites, verpakkingen, custom type en nog veel meer.

Met de kracht, kennis en ervaring van een groot reclamebureau werken we met passie voor stoere ondernemers met ambitie. We denken out of the box als het gaat om concept, strategie en webdesign. Persoonlijke service, de hoogste kwaliteit en het succes van onze klanten is ons uitgangspunt. Wij werken internationaal voor startups, MKB en multinationals. We werken vanuit Maastricht, Düsseldorf en Eindhoven.


Contact
balloon_corner

Wil je ook met ons samenwerken?

Wil je met je bedrijf naar het volgende niveau? Heb je een ambitie die inspireert? Wij werken graag met je samen en maken je nog succesvoller.