Werkwijze Stoere Binken Design

Werkwijze Stoere Binken Design

De omgang met een design bureau is voor klanten niet altijd eenvoudig, dat begrijpen we bij Stoere Binken Design heel goed. Of we nu een nieuwe branding ontwerpen, een website ontwikkelen of jouw eigen huisstijl lettertype, al deze expertises hebben hun eigen vaktaal en technische termen. Daarom geven wij inzicht in onze werkwijze zodat jij weet wat je van ons kunt verwachten en hoe we samen jouw opdracht succesvol uitvoeren.

Creative Director

In 8 stappen naar jouw succes

Jarenlange praktijkervaring weerspiegelt zich in onze expertises en efficiënte werkwijze. Dit is geen rocket science, geen business hacks, maar gewoon gezond verstand en een eerlijke manier van zaken doen.
We hebben een heldere route met 8 stappen uitgestippeld die volgens ons het beste resultaat oplevert. 25 jaar beroepservaring zit hierin verwerkt. Hiermee weet jij als klant precies hoe wij jouw project aanpakken en wat je van ons mag verwachten:

1 – Kennismaking

We beginnen een samenwerking altijd met een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen. Wat zijn je wensen? Wat wil je bereiken? Wat is je budget? Wat kunnen wij voor jou betekenen? We bespreken je project, analyseren je concurrentie, stellen kritische vragen en brengen jouw doelstellingen in kaart. Dit schept helderheid in het project en dat is voor ons de basis voor een goede en vertrouwensvolle samenwerking.
Daarnaast moet het ook persoonlijk klikken. Een open en eerlijke samenwerking begint met respect en sympathie.

★ Welk nieuw project wil jij starten? Een merkpositionering of een website? Geef hier je nieuwe stoere project aan ons door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2 – Begroting

Eerst scheppen we duidelijkheid, voor jou én voor ons. Uitgaande van jouw budget maken we een modulaire begrotingen zodat jij weet waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. We maken een globale planning om te zien of je voorstellingen haalbaar zijn. We stemmen onze dienstverlening altijd af op jouw wensen.

Voor onze maatwerk website projecten kunnen we extra services als registratie van domeinnamen, hosting contracten, aanschaf betaalde plugins, etcetera meenemen in de begroting.

3 – Design realisatie

Is de begroting goedgekeurd, dan gaan we aan de slag? Dit is waar we goed in zijn, zeggen onze klanten. In deze grenzeloze speeltuin ontwikkelen wij voor jou een stoere strategie en geven deze vorm. Wij geloven in de kracht van consistent brand design en visuele storytelling. Wij maken ontwerpen die uniek en tijdloos blijven en die meerwaarde creëren voor jouw bedrijf.

Wij vernieuwen niet om te vernieuwen. Integendeel! Wij koesteren dat wat goed is en verbeteren dit. We vullen het aan met ons webdesign, strategische expertise en grafisch ontwerp en geven sturing aan de nieuwe merkidentiteit. Een slimme marketing strategie zorgt voor het beste resultaat.


Contact

BrandScapes™ visualiseren de sfeer

Voor complexe of specifieke opdrachten maken we als eerste een BrandScape™. Hiermee kunnen we afstemmen dat we op dezelfde pagina zitten qua verwachting, stijl- en kwaliteitsniveau. Ons BrandScape™ definieert het DNA van je merkidentiteit.

René Verkaart -
Creative Director

4 – Uitvoering

Nu we lekker bezig zijn met het project maken we een gedetailleerde planning voor de oplevering. Jij weet dan precies wanneer alles geleverd wordt en gepresenteerd of verspreid kan worden. Een heldere planning draagt bij aan een soepele introductie in de organisatie en effectieve lancering op de markt.

Maken we jouw nieuwe maatwerk website? Dan debuggen we deze eerst voordat we deze opleveren. Hiermee sporen we foutjes op in de techniek en verhelpen deze. We hebben hiervoor een vaste checklist van uitgebreide tests waar jij ook aan mee kunt werken. We leveren pas op als jouw website perfect is.

Wij beheren onze projecten altijd in onze cloud-based projectmanagement software Active Collab. Log hier in in jouw persoonlijke account en neem actief deel aan de uitvoering van jouw project.

5 – Oplevering

We zijn klaar! Nu volgt de oplevering. Deze kan ook gefaseerd plaatsvinden, afhankelijk van je communicatie- en marketing strategie.
Hierna komt fase 2. Nieuwe uitdagingen pakken we met veel plezier op.

6 – Instructie

Als we een maatwerk website voor je gemaakt hebben, dan kunnen we een instructie van WordPress CMS voor je verzorgen, zowel op locatie als remote aan je team. Daarmee weet jij precies hoe je zelf je website kunt beheren.

7 – Evaluatie

Is alles goed gelopen? Is alles naar tevredenheid geleverd? Wat kunnen we verbeteren? Als het project opgeleverd is, nemen we het project op wens nog eens goed onder de loep. Feedback is belangrijk om onze samenwerking te verbeteren en te versterken. Wij zien de samenwerking als een groei diamant.

8 – Merkmanagement

Mooie en consistente merkidentiteiten zijn succesvoller. Een organisatie is pas volledig geloofwaardig als alle boodschappen en uitingen op elkaar afgestemd zijn en dezelfde taal spreken. De identiteit van een organisatie is constant in beweging, dus huisstijl management is extreem belangrijk. Als bedrijf moet je constant bijsturen en je merkuitingen finetunen. Dit proces loopt het beste met onze professionele begeleiding en aansturing.

Je WordPress website is live? Met ons onderhoudscontract houden we alle websites up-to-date en controleren je positie in de Google zoekresultaten. Vraag ons naar de details voor het onderhoud van jouw website.

Succesvoorbeelden van onze werkwijze

Dit zijn een aantal succesvoorbeelden die symbool staan voor onze werkwijze, kwaliteitsniveau en wat wij vinden dat een goede huisstijl daadwerkelijk is. Dit is de mening van onze klanten en de statistieken in Google Analytics.


Daarom kies jij voor Stoere Binken Design

Stoere Binken Design is een full-service ontwerpbureau en webdesign bureau voor Branding, Webdesign en Typografie. Sinds 1995 zijn wij een strategische, gepassioneerde en altijd nieuwsgierige partner voor klanten uit Limburg, de Randstad en internationaal. We ontwerpen logo’s, huisstijlen, websites, verpakkingen, custom type en nog veel meer.

Met de kracht, kennis en ervaring van een groot reclamebureau werken we met passie voor stoere ondernemers met ambitie. We denken out of the box als het gaat om concept, strategie en webdesign. Persoonlijke service, de hoogste kwaliteit en het succes van onze klanten is ons uitgangspunt. Wij werken internationaal voor startups, MKB en multinationals. We werken vanuit Maastricht, Düsseldorf en Eindhoven.


Contact
balloon_corner

Wil je ook samenwerken aan je nieuwe project?

Wil je met je bedrijf naar het volgende niveau en heb je een ambitie die inspireert? Wij werken graag met je samen en maken je bedrijf nog succesvoller.