e-llis Logistic Solutions branding

E-llis Banner image - Rene Verkaart)

E-llis Logistic Solutions is een onafhankelijke, non-asset gebaseerde logistieke specialist die klantgerichte supply chain oplossingen bedenkt, implementeert en beheert. Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe merkidentiteit van het logo tot en met de responsive maatwerk WordPress website.

Creative Director

De beste Fourth Party Logistics services

E-llis Logistic Solutions streeft ernaar om de allerbeste 4PL-services te leveren aan klanten over de hele wereld. Een 4PL-er is een logistieke ketenregisseur die zonder eigen materieel (non-asset), zoals vrachtauto’s, voor de supply chain van hun klant de beste oplossing bedenkt. E-llis’ oplossingen zijn gericht op het leveren van voortdurende verbetering en kostenreductie door de allerbeste supply chain technologie platforms. Ze benadrukken een samenwerkingsaanpak waarmee klanten kansen kunnen maximaliseren terwijl ze zich concentreren op hun eigen core business.

Vier sterke business units van e-llis Logistic Solutions

Bij e-llis Logistic Solutions bestrijken vier business units alle aspecten van de supply chain markt:

Wall of fame

E-llis heeft op kantoor voorbeelden hangen van succesvolle projecten. Zij noemen dit de ‘Wall of Fame’. Ons ontwerp voor de rebranding bouwt voort op deze gedachte. De beste toepassing hiervan is het logo en de homepage banner van de e-llis website. De interactieve lijnen visualiseren de werkwijze van e-llis. Door de animatie lijkt het alsof de bezoeker zelf de logistieke punten op de wereldkaart kan plaatsen en de logistieke stromen kan verbeteren.

Een belangrijke mijlpaal in ons groei scenario

Onlangs hadden we een fantastische launch van het nieuwe e-llis. Heel positieve feedback gekregen op de nieuwe corporate identity: fris, energiek, en professioneel. Onze mensen zijn er enthousiast van geworden en dit is een belangrijke mijlpaal in ons groei scenario!

Ralph Fijen -
Manager Consultancy

e-llis Logistic Solutions netwerk logo

De 4 bollen in het e-llis Logistic Solutions logo vertegenwoordigen de 4 business units. Verbonden door de lijnen geven ze de indruk van een netwerk, een samenwerkend geheel, één organisme. Dit sluit aan bij de werkwijze van e-llis, want hun 4 units versterken én werken samen met elkaar. Afhankelijk van de situatie wordt een wisselende combinatie van business units ingezet om optimale service te bieden.

03-e-llis-Logo

Missie volledig geslaagd

We hebben een zeer geslaagde lancering gehad met bijzonder enthousiaste reactie op het nieuwe verhaal en de nieuwe vorm. Vooral het logo is zeer goed onthaald. Missie volledig geslaagd. René, bedankt voor je bijdrage en we kijken al uit naar het vervolg!

Renaat Sohl -
Manager Process & Technology
e-llis globe - Rene Verkaart)
balloon_corner

Wil jij ook een klantgerichte branding en maatwerk website?

Stoere Binken Design is gespecialiseerd in effectief brand design en maatwerk responsive WordPress websites. De identiteit die we ontwerpen moet jouw bedrijf mede succesvol maken. Maak een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.