Stoere Binken Design

Lilly Zeligman website

Klant: Lilly Zeligman Exclusive Jewelry

Lilly Zeligman is een vakvrouw met vele jaren ervaring en een feilloos gevoel voor stijl en kwaliteit. Ze ontwerpt prachtige sieraden, die ze door de beste specialisten zo laat produceren dat de door haarzelf geselecteerde stenen optimaal tot hun recht komen. Stoere Binken Design ontwierp haar nieuwe persoonlijke website.

Exclusive Jewelry

Lilly Zeligman's creaties komen voort uit haar passie, haar kennis van zaken en oog voor detail. Desgewenst combineert ze ook bestaande materialen tot een spannend nieuw geheel. Op het snijvlak van traditie en vernieuwing ontstaan zo unieke, volkomen originele juwelen die als een handschoen passen.

Elegante website

Lilly is een persoon met een uitgesproken subtiel gevoel voor kwaliteit en design. Haar collectie varieert van ringen tot oorbellen en colliers. De nieuwe website die we voor haar gemaakt hebben sluit naadloos aan bij de hoogwaardige sieraden die ze maakt. Door subtiele animaties, elegante kleuren en fullscreen afbeeldingen is de website een tijdloos online atelier voor haar sieraden collectie.

Responsive web design

Tegenwoordig bezoeken de meeste mensen een website met een smartphone of tablet. Met ons responsive design zorgen we dat elke gebruiker (met verschillende apparaten en schermformaten) optimaal van de website kan genieten. 

Spannende typografie

Typografie is één van onze superkrachten. Van logo design tot handlettering en custom huisstijl lettertypes mag je alles van ons verwachten. Voor de kopregels van Lilly Zeligman’s collecties hebben we daarom bijzondere ligaturen gemaakt om het speciale karakter van de sieraden te versterken. Zwierige verbindingen, suggestieve rondingen en spannende versmeltingen. Het zijn kleine pareltjes geworden.

Lilly Zeligman kopregels

Restylen – Heritage Treasures

Vintage en kersvers. De magie van een perfecte mix van oud en nieuw: een tweede leven voor een vergeten juweel. Misschien heb je wel een verborgen schat in huis, een slapend sieraad dat ernaar snakt om in een nieuwe vorm, een nieuwe zetting, opnieuw te betoveren. Of een dierbaar erfstuk dat met de nodige liefde en aandacht nieuw leven ingeblazen kan worden.

 

Lilly Zeligman is lid van de Vereniging Goud- en Zilversmeden.

Dolblij ben ik met mijn nieuwe website, ontworpen door Stoere Binken Design. Het is een tijdloos, persoonlijk en uitgesproken ontwerp waardoor de website echt uitstraalt wie ik ben. Daarmee is het mijn visitekaartje geworden.

Lilly Zeligman

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.

rene

Creative director

Deel dit artikel

P G