Stoere Binken Design

Juwelier Marjan Sterk website en webshop

Klant: Marjan Sterk Antiquair Juwelier

Marjan Sterk uit Amsterdam is al vele jaren één van de belangrijkste antiquair juweliers van Nederland. De collectie omvat juwelen van rond 1800 tot circa 1980 en bestrijkt vele stijlperiodes. Stoere Binken Design heeft, met respect voor de traditie, de identiteit naar de 21e eeuw gehaald.

Elegant herontwerp

De vernieuwing van Marjan Sterk begon met het logo, de parel van de huisstijl. Een elegant, klassiek en hoogwaardig logo siert nu de nieuwe identiteit. De klassieke lijnvoering en lettertype getuigen van respect voor de geschiedenis van de juwelen en de ontwerpers.

Marjan Sterk

In de collectie bevinden zich gesigneerde stukken van beroemde juweliershuizen als Cartier, Boucheron, Van Cleef et Arpels, René Boivin en Tiffany & Co., maar ook juwelen van grote ontwerpers als René Lalique. De nieuwe identiteit van Marjan Sterk speelt in dezelfde liga en biedt de optimale omgeving voor de verkoop van deze hoogwaardige juwelen.

Verfijnd webdesign

De nieuwe website heeft een elegant, fragiel en open karakter met verfijnde details en animaties. De subtiele lijnen ondersteunen de storyline. Ze dienen als visuele guidelines die de bezoeker meenemen op reis langs de informatie en de juwelen. De webshop is zeer gebruikersvriendelijk, logisch gestructureerd en uiterst effectief. De sieraden zijn ingedeeld in overzichtelijke groepen en met maximaal 2 clicks ben je bij de product informatie. Daar kun je direct informatie opvragen als je geïnteresseerd bent.

Uiteraard is de website volledig responsive en werkt op alle apparaten en in alle formaten. De website en webshop draaien op WordPress CMS met WooCommerce als webshop.

Wat de klant over ons zegt

Stoere Binken design is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben een ontzettend goed gevoel voor design. Ze hebben een zeer professionele aanpak, maken duidelijke afspraken en luisteren heel goed naar de klant. Dit heeft er voor gezorgd dat ze een topresultaat hebben geleverd. Het nieuwe design van de website en stationary is fantastisch. Ik kan hen aan iedereen aanbevelen.

Leontien Sieveking / Elroy van Ouwerkerk

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.

rene

Creative director

Deel dit artikel

P G