Jeroen Borrenbergs

Jeroen Borrenbergs – Creative Director

Bewondering voor het ontwerpersvak zat er al vroeg in sinds hij in zijn geboortestad Eindhoven ontwerpers van een reclamebureau achter hun tekentafels van buitenaf kon aanschouwen. Dát wilde hij ook en doorliep daardoor de Grafische School in Eindhoven en de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Na zijn studie in 1995 richtte hij samen met klasgenoot René Verkaart Stoere Binken Design op.

Profiel-Jeroen

De lat hoog leggen

Creativiteit zit in zijn DNA, of het nu om vormgeving, fotografie of het produceren van muziek gaat. Het moet altijd van hoge kwaliteit zijn en legt de lat dan ook graag hoog bij zijn klanten om zo het beste naar boven te halen. Dit samen met een no-nonsense mentaliteit, een goed luisterend oor en een flinke dosis humor heb je aan Jeroen de ideale partner. Verder is hij een enorme muziek- en geschiedenisliefhebber, nieuwsjunkie en (geo)politiek geïnteresseerd.

Hieronder een aantal van zijn persoonlijke favoriete projecten. Niet alleen vanwege de vormgeving maar ook het totaal doorlopen en leerzame traject dat uiteindelijk bij zowel de klant als bij de doelgroep zeer goed werd ontvangen. Voor hem dé kroon op het werk.