Stoere Binken Design

We4people identiteit en website

Klant: We4people

We4people verbindt al sinds 2008 HBO+ professionals met het Limburgse bedrijfsleven door middel van detachering, werving & selectie, ZZP bemiddeling en consultancy. Na 7 jaar was het tijd voor verdere professionalisering en een rebranding. Stoere Binken Design verzorgde de herpositionering, identiteit en website.

We4people is een goed voorbeeld van een moderne netwerk organisatie; een groep zelfstandige ondernemers met hun eigen expertise die in een samenwerkingsverband als groter geheel werken. Leergierig en enthousiast verdiepen ze zich in de uitdagingen van de organisatie en de persoonlijke ambities van hun kandidaten. Ze doen er alles voor om bedrijven en kandidaten met elkaar te verbinden.

5 krachtige labels

We4people bestaat uit 5 onderdelen met een eigen focus. Deze noemen ze ‘labels'. Ieder label heeft zijn eigen specialisatie met een toegevoegde waarde voor hun klanten en kandidaten.

  • We4finance detacheert en bemiddelt financials met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4supplychain detacheert en bemiddelt supplychain professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4ict detacheert en bemiddelt ICT-professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4legal detacheert en bemiddelt legal professionals met een bachelor of master (HBO/WO) niveau.
  • We4technology detacheert en bemiddelt en technology professionals van HBO-niveau en hoger.

Waarom de rebranding?

De vraag van de klant: "Verbeter de koppeling tussen de labels onderling en de ingang naar We4people. Creëer een platform waarop de organisatie helder de verbondenheid kan communiceren, en beter dan nu events, vacatures en blog artikelen kunnen ventileren."
Voorheen hadden alle labels een eigen website met een eigen domeinnaam. De onderlinge samenhang was onduidelijk en voor de doelgroep verwarrend. Dit hebben wij verbeterd door alle websites samen te voegen tot een zogenaamde ‘netwerk website’. We4people is nu in één oogopslag zichtbaar en met twee clicks te begrijpen.

Veelzijdig logo

Het cleane zeshoekige logo staat voor de 5 labels, opererend onder de vleugels van de moeder organisatie We4people. Elk label heeft zijn eigen huisstijl kleur, wat de veelzijdigheid aan expertises visualiseert. De ronde hoeken staan voor warmte en vriendelijkheid, twee belangrijke kenmerken van de wijze waarop We4people met mensen omgaat.

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.

“Stoere Binken viel mij in eerste instantie op door hun stoere naam. Meteen het eerste contact was bijzonder prettig. Open en onderzoekend naar onze plannen en ambities. Niet op zoek naar een deal maar naar toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde is beslist geleverd. De combinatie van creativiteit en pragmatisme heeft een nieuwe huisstijl en website opgeleverd waar we zeer enthousiast over zijn. Ze praten niet mee met de klant maar denken mee met de klant en komen dan met een eigen, gefundeerde mening die ons weer aan het denken zet. Los van het feit dat ze goeie en mooi werk afleveren is de samenwerking zeer prettig en evenwichtig."

Guy Vroemen – Directeur / partner