Stoere Binken Design

De Veranderfabriek

Klant: Milieudefensie

De Veranderfabriek is een landelijk online platform waar duurzame doeners kennis uitwisselen, informatie halen en eigen duurzame initiatieven delen. De Veranderfabriek staat open voor iedereen die zich inzet voor een duurzamer Nederland. Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door Milieudefensie. I.o.v. Cosent heeft Stoere Binken Design de basis van het nieuwe online platform vormgegeven.

Groen logo

Binnen de richtlijnen van de bestaande huisstijl van << Milieudefensie >> (https://milieudefensie.nl) hebben we een passend logo ontworpen voor De Veranderfabriek identiteit. Het visualiseert de samenwerking van de platform deelnemers in een (milieu)vriendelijk omgeving.

Netwerk

In het Netwerk verzamelt De Veranderfabriek de goede initiatieven die er in Nederland zijn en laat die zien. We hebben dit zo ontworpen dat iedereen op een simpele en snelle manier een overzicht krijgt van de campagnes, activiteiten of acties en er zelf mee aan de slag kan gaan.

Toolbox

In de Toolbox bevinden zich handige tips, voorbeelddocumenten, handleidingen en direct bruikbare informatie om aan het werk te gaan, van idee tot resultaat! We hebben de Toolbox door middel van een eenvoudig stappenplan ingedeeld in 4 stappen:

  1. Analyse: Het analyseren van het probleem dat je onder de aandacht wilt brengen.
  2. Plan: Een goede planning maken.
  3. Doen: Je plan uitvoeren.
  4. Resultaat: Je resultaten evalueren.

Kennisbank

In de Kennisbank kun je over heel veel milieuproblemen inhoudelijke informatie vinden. Zo biedt De Veranderfabriek iedereen die met een duurzaamheidsissue aan de slag wil, een stevige inhoudelijke basis over het onderwerp.

rene

Creative director

Deel dit artikel

P G