Stoere Binken Design

Krups Consultants website

Klant: Krups Consultants Düsseldorf

Krups Consultants is een consultancy kantoor uit Düsseldorf, opgericht in 1991. We werken al vele jaren voor hun en toen ze ons de opdracht gaven hun website te herontwerpen zijn we zo brutaal geweest en hebben een geheel nieuwe marketing strategie voor ze ontwikkeld.

Gedaantewisselingen

De website en de huisstijl van Krups Consultants hebben in de afgelopen jaren veel gedaantewisselingen ondergaan. Het werd tijd voor rust. Tijd om de identiteit uit te kristalliseren en voor de komende jaren neer te zetten. De enige voorwaarde was dat het originele logo zoveel mogelijk ongewijzigd bleef. Het typografische logo is geschreven in het lettertype Meta, ontworpen door de Duitse typograaf Erik Spiekermann.

Een belangrijke taak voor ons was het creëren van rust in de organisatie en het veranderen van de 'mindset' van de medewerkers. Een groot deel van onze werkzaamheden ging daarom naar het adviseren en intern structureren van de organisatie en het aanscherpen van het management team. Geen eenvoudige taak, al zeggen we het zelf.

Vier pijlers

Na een uitvoerige analyse van de werkwijze van Krups Consultants hebben we voor hun werkvelden een indeling gemaakt in vier pijlers:

Deze vier pijlers hebben we voorzien van vier kenmerkende kleuren die de visuele navigatie van de website werden. Dit kleurenpalet hebben we naar de rest van de identiteit doorgetrokken.

Speerpunt

De website is de speerpunt geworden van de organisatie en deze moest grote hoeveelheden informatie kunnen verwerken. Consultancy kantoren praten en schrijven graag, dus de website moest hierop ingericht zijn. De website bevat veel actueel nieuws, diepgaande berichten en zeer professionele content.

Met een gemotiveerde organisatie als Krups Consultants is het een plezier geweest aan dit project te werken.

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.

rene

Creative director

Deel dit artikel

P G