Stoere Binken Design

Evoor huisstijl en website

Klant: Evoor

Evoor verzorgd interim, advies en bedrijfsstrategie van analyse tot operatie op een evolutionaire wijze. Stoere Binken Design ontwerpt de nieuwe identiteit en website.

"De naam 'Evoor' combineert 'evolutie' en 'organiseren'. Een evolutionaire aanpak is een werkwijze die ruimte biedt om snel in te spelen op relevante ontwikkelingen", aldus Roel Kramer, directeur van Evoor. Zijn bedrijf Pluijmaekers & Kramer is geëvolueerd in Evoor en Stoere Binken Design mocht weer de nieuwe identiteit en website ontwikkelen.

Oneindig logo

Voor ons staat evolutie gelijk aan (door)ontwikkeling, een oneindige beweging. Deze oneindige beweging hebben we gevangen in het logo met het infinity-teken. Het beeldmerk (een ligatuur van de twee O's) is eenvoudig en krachtig, precies wat de klant zocht.

(BIO)logische website

Het hart van de Evoor identiteit is de website. De klant zocht een spannende website die de grenzen opzocht. "Geen lappen tekst, en vooral geen normale navigatie en -pagina indeling", was de briefing. 'Denk out-of-the-box en laat je vooral gaan'. Dat is een uitdaging die we maar al te graag aannemen, dat zit in onze DNA.

Organische huisstijl

Een klant die lateraal denkt is een perfecte sparring- en brainstorming partner. In no time hebben we samen een geweldig concept ontwikkeld. Alle onderdelen van de website zijn doordacht en zorgvuldig samengesteld. De complete corporate story is onderverdeeld in 3 pijlers:

Van de unieke hoofdnavigatie, tot de informatie blokken en de elegante pagina overgangen, aan elk onderdeel is veel aandacht besteed om het zo perfect mogelijk te maken. De website is afgestemd op de tablet gebruikers, de grootste gebruikersgroep van de website.

Evoor

Elke pijler van de huisstijl heeft niet alleen een fascinerende foto gekregen, maar ook een passend kleurenpalet. Alle kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat ze zowel per pijler, maar ook in het grote geheel harmoniseren.

Super flow

Je hebt opdrachten waar je als ontwerpbureau bijzonder veel plezier aan beleeft. De Evoor huisstijl is er zo één. Zowel de klant als het project zijn echt geweldig. Een uitdaging op alle vlakken. "Roel, het resultaat staat in onze persoonlijke top 5 van mooiste identiteiten."

Wat de klant over ons zegt

"De Evoor huisstijl is echt schit-te-rend geworden, wat mij betreft het mooiste dat je toe nu toe hebt gemaakt. Super opvallend, prachtig kleuren palet, mooie combinatie van heel strak en clean en heel kleurrijk en beeldend, echt heel erg mooi!!!!! Ik had van tevoren nooit gedacht dat dit het zou worden maar het is tijdloos en komt erg professioneel over. Chapeau!"

Roel Kramer - Directeur

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.

Website

Deel dit artikel

P G