Stoere Binken Design

e-llis rebranding en website

Klant: e-liss

E-llis is een onafhankelijke, non-asset gebaseerde logistieke specialist die klantgerichte supply chain oplossingen bedenkt, implementeert en beheert. Stoere Binken Design heeft de nieuwe identiteit en website ontworpen.

De beste Fourth Party Logistics services

E-llis streeft ernaar om de allerbeste 4PL-services te leveren aan klanten over de hele wereld. Een 4PL-er is een logistieke ketenregisseur die zonder eigen materieel (non-asset), zoals vrachtauto’s, voor de supply chain van hun klant de beste oplossing bedenkt. E-llis’ oplossingen zijn gericht op het leveren van voortdurende verbetering en kostenreductie door de allerbeste supply chain technologie platforms. Ze benadrukken een samenwerkingsaanpak waarmee klanten kansen kunnen maximaliseren terwijl ze zich concentreren op hun eigen core business.

Vier sterke business units

Bij e-llis bestrijken vier business units alle aspecten van de supply chain markt:

Netwerk logo

De 4 bollen in het logo vertegenwoordigen de 4 business units. Verbonden door de lijnen geven ze de indruk van een netwerk, een samenwerkend geheel, één organisme. Dit sluit aan bij de werkwijze van e-llis, want hun 4 units versterken én werken samen met elkaar. Afhankelijk van de situatie wordt een wisselende combinatie van business units ingezet om optimale service te bieden.

Wall of Fame

E-llis heeft op kantoor voorbeelden hangen van succesvolle projecten. Zij noemen dit de ‘Wall of Fame’. Ons ontwerp voor de rebranding bouwt voort op deze gedachte. De beste toepassing hiervan is het logo en de homepage banner van de website. De interactieve lijnen visualiseren de werkwijze van e-llis. Door de animatie lijkt het alsof de bezoeker zelf de logistieke punten op de wereldkaart kan plaatsen.

Concurrerende kleuren

Kleur is een zeer sterk en onderscheidend merk element. Na een uitgebreide analyse van de concurrenten was het voor ons duidelijk dat we een andere kant op moesten, weg van het gangbare en voor de hand liggende. Het kleurenpalet dat we voor e-llis bedacht hebben wijkt sterk af van de gangbare kleuren die je op websites van 99% van de concurrenten ziet. E-llis’ kleuren zijn fris, verrassend en zijn krachtig genoeg om ook op zichzelf te staan.

Wat de klant over ons zegt

“Onlangs hadden we een fantastische launch van het nieuwe e-llis. Heel positieve feedback gekregen op de nieuwe corporate identity: fris, energiek, en professioneel. Onze mensen zijn er enthousiast van geworden en dit is een belangrijke mijlpaal in ons groei scenario!"

Ralph Fijen– Manager Consultancy

"We hebben een zeer geslaagde lancering gehad met bijzonder enthousiaste reactie op het nieuwe verhaal en de nieuwe vorm. Vooral het logo is zeer goed onthaald. Missie volledig geslaagd. Bedankt voor je bijdrage en we kijken al uit naar het vervolg!"

Renaat Sohl – Manager Process & Technology

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.

rene

Creative director

Website

Deel dit artikel

P G