Stoere Binken Design

Characters identiteit

Klant: Characters Font Foundry

Characters Font Foundry ontwerpt eigentijdse fonts voor ontwerpers en creatieve bureau's. De fonts zijn zowel als desktop- als webfont beschikbaar, wat ze perfect geschikt maakt voor de moderne (web)designer.

Fonts met karakter

De fonts van Characters Font Foundry worden wereldwijd verkocht bij MyFonts, Fountain Type, Fontspring, T26, Linotype, Fonts.com en Fontdeck. Characters Font Foundry is opgericht in 2004 door René Verkaart.

Custom fonts

Custom fonts worden steeds belangrijker voor bedrijven. Het is een zeer krachtig visueel element van een merk, dat bedrijven de mogelijkheid geeft zich van hun concurrenten te onderscheiden. Het is niet langer voorbehouden aan multinationals als Vodafone, Audi, Dell, maar is op kleinere schaal zelfs voor het MKB betaalbaar. Custom fonts kunnen op maat gemaakt worden zodat ze bedrijven zelfs geld kunnen besparen. Characters heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd van custom fonts voor bedrijven en overheden, zoals de Gemeente Maastricht, Noordhoff Publishers, Tornado Fuel en natuurlijk Stoere Binken Design zelf.

Try before you buy

Voordat je een font koopt wil je even testen of deze geschikt is voor het ontwerp dat je aan het maken bent. Kijk of de uitstraling en details passen bij wat je voor ogen hebt met de ingebouwde TypeTester; Typ je tekst, kies de grootte en beoordeel het font in detail voordat je het koopt.

charactersfontfoundry-medium-2_660x328

Gratis fonts

Characters Font Foundry geeft een deel van zijn fonts gratis weg, als bedankje aan iedereen die zijn fonts kopen. Deze fonts zijn daarom helemaal gratis!: Insider Medium, Vagebond C Light Roman, Nantua, Encrypted Wallpaper. De razend populaire Savant was gratis in 2012 maar is natuurlijk wel te koop.

charactersfontfoundry-medium-1_660x328

Content Management Systeem

Deze duurzame maatwerk website gebruikt WordPress CMS en is volledig responsive. Hierdoor is ie op alle apparaten optimaal te bekijken en gemakkelijk uit te breiden in de toekomst. De website groeit moeiteloos mee met de doelstellingen van de organisatie en veranderingen in de markt.

SEO optimalisatie

Onze websites gebruiken moderne SEO technieken en zorgen voor een optimale vindbaarheid in Google. Door goede analyse, strategie en teksten trekken we de juiste bezoekers aan en verhogen de conversie.

Stoere Binken Design is de WordPress website specialist uit Maastricht, Limburg. Wij werken voor startups, MKB en multinationals.